Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI PLATEEA !!!

Iti doresc sa fi sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau si sa-ti realizezi toate planurile de viitor.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Gata, ma duc la culcare ca vad ca am ramas singura p-aici.
Noapte buna mamici si pitici

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

sunt si eu.ce sa facem nyny,bine!
darius este nitel racit
dar in rest noi facem bine mereu

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Plateea, mami de ginerel scump!

Toate visele sa ti se implineasca, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi inca 100 de ani!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, doamnelor!
O cafeluta, in zori de zi?

Mare spor ati avut ieri, n-am reusit sa tin pasul cu voi..
Frumoase subiectele dezbatute, dragi mie sau familiare: si vacantele, si interviurile de angajare(lucrez/lucram in hr si, ca si Alexutzza, ultima scoala absolvita e psihologia..)..

In alta ordine de idei, ne-a sunat ieri doc de fam...trebuie sa mergem astazi la ora 13 la vaccinurile de un an..., si incercam sa facem si cateva planuri pentru motzul din w-e viitor.

Simply...Tenerife...ohooo, vacanta placuta! Minunata destinatie!
Xela...felicitari pentru inrosire, si pentru micul dintzos! de gandurile bune, totul e sub control. N-am reusit sa intru ieri pe zi deloc, din cauza de bebelina maraita, plus bonus shmotru, plus ca am cazut in visare, cu privire la destinatiile de vacanta.
Eu(Mire..) nu cred ca ma incumet nicaieri anul asta, daca iris isi mentine trend-ul, din pacate. Nici cu ea, nici fara ea. Cred ca o sa aranjez sa plece diana in vreo 2 tabere, sa n-o privez de vacanta...si...'om trai si 'om vedea. Daca isi schimba maimutzica atitudinea...poate bagam cateva zile de Vama Veche. Am mai stat www.clubdor.ro/" target="_blank">aici, e bine.
Nikole..ca si parfum mie imi place www.perfume.com/burberry/brit/women-perfume" target="_blank">Burberry, in ultima perioada.
Bea...vazut guritza de Ivanel....offf, saracutzul! Daca functie cu laptele diluat si la tine...musai sa ma apuc si eu, ca iris are inca 2 mese de noapte...poate incepe si ea sa pape mai bine ziua, cum spunea Nyny.

Trimit, ca misca..
Incerc sa revin.
you all!
O zi minunata sa aveti!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

Sorina multumesc de cafea, mai fac si eu una sa fie fierbinte pentru mamici

ehe, ce s-a mai scris ieri, noi cred ca anul asta nu facem concediu..poate doar un we asa sa plecam, vedem daca fuge "criza" de la noi...

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

LA MULTI ANI PLATEEA...SA FII INCONJUTATA MEREU DE DRAGOSTEA BAIETILOR TAI, SA FIE TOTUL ASA CUM ITI DORESTI.... SA NU TE SCHIMBI (NICI CAND O SA AJUNJI DOCTORITZA) ... CA NOUA NE PLACE CUM EASTI ACUM

neatza fetili..sarumana de coffe sorina..

eu am av o noapte ciudata...si dumnezeu sa mai inteleaga femeile astea...
culcat jiji..trezit dupa o ora...adik pe la 10 juma...culcat la loc...apoi je + JM am mai dat iama in prajituri...si m-am culcat...ce-i drept n-am deschis usa la jiji...dar oricum aud si cand respira....ma trezesc...cat o fi ceasul?...de ce nu zice nik cupilul?...ma duc la el....era 4 juma...h dormea..dar park m-a simtit si s-a trezit...doamne cand a inceput sa suga..mi-era asa un dor de el...iar eu eram fresh dupa 4 ore dormite..ei dupa s-a tot trezit..ca am ramas cu el...dar...cred ca e doar o gresala...m-am mai bucurat eu alta data...

hm..vad la tv...despre explozia solara...of doamne oare ce ne mai asteapta???

je am mai multe parfumuri ...insa eu n-am miros..asa ca nu pot recomanda nik..lu JM ii place cand ma dau cu kenzo flower...
sa avet o zi suparba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multam sorina de cafea

ieri ati avut si voi logoree,cand mie mi-a fost rau sa crap.....ce-as fi vb si io cu voi......sufletu'!...abia pridideam cat de cat sa citesc,dar'mite sa mai si scriu ceva
de alaltaieri am febra+frisoane...tot tacamul...nici aspirina saracului nu si-a facut efectulasa ca am ramas pe paracetamol

si zi asa,Dece draga...ai primit un tort,dar nu ai vrut sa-l imparti cu altii?tu ce crezi,de ce ti-am urat eu fara tentatzii dulci? m-am oferit(dar te-ai facut ca nu pricepi,nu-i bai,lasa...)sa ma sacrific eu...ca doar suntem prietene...dar tu???????? nu mai bine chemai un curier si-mi trimiteai mie obiectul cu pricina? nu trebuia sa plangi langa el,doar sa mi-l trimitzi mie...atat...dar stii ceva? schimbam urarea...partea cu tentatziile...punem asa:
...sa-si deschida lucia langa tine o patiserie,ca doar tot stai in buricul targului si fata vrea sa-si deschida ceva,iar socrela sa-ti trimita saptamanal pachetstii tu cu ce

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

la multi ani plateea!

sa ai parte de sanatate,sa te poti bucura mereu de dragostea baietilor tai!mult noroc si fericire! si zic si eu ca dece:sa nu te schimbi niciodata,noi te iubim asa cum esti acum!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata, doamnelor!
O cafeluta, in zori de zi?

Mare spor ati avut ieri, n-am reusit sa tin pasul cu voi..
Frumoase subiectele dezbatute, dragi mie sau familiare: si vacantele, si interviurile de angajare(lucrez/lucram in hr si, ca si Alexutzza, ultima scoala absolvita e psihologia..)..

In alta ordine de idei, ne-a sunat ieri doc de fam...trebuie sa mergem astazi la ora 13 la vaccinurile de un an..., si incercam sa facem si cateva planuri pentru motzul din w-e viitor.

Simply...Tenerife...ohooo, vacanta placuta! Minunata destinatie!
Xela...felicitari pentru inrosire, si pentru micul dintzos! de gandurile bune, totul e sub control. N-am reusit sa intru ieri pe zi deloc, din cauza de bebelina maraita, plus bonus shmotru, plus ca am cazut in visare, cu privire la destinatiile de vacanta.
Eu(Mire..) nu cred ca ma incumet nicaieri anul asta, daca iris isi mentine trend-ul, din pacate. Nici cu ea, nici fara ea. Cred ca o sa aranjez sa plece diana in vreo 2 tabere, sa n-o privez de vacanta...si...'om trai si 'om vedea. Daca isi schimba maimutzica atitudinea...poate bagam cateva zile de Vama Veche. Am mai stat www.clubdor.ro/" target="_blank">aici, e bine.
Nikole..ca si parfum mie imi place www.perfume.com/burberry/brit/women-perfume" target="_blank">Burberry, in ultima perioada.
Bea...vazut guritza de Ivanel....offf, saracutzul! Daca functie cu laptele diluat si la tine...musai sa ma apuc si eu, ca iris are inca 2 mese de noapte...poate incepe si ea sa pape mai bine ziua, cum spunea Nyny.

Trimit, ca misca..
Incerc sa revin.
you all!
O zi minunata sa aveti!

tin pumnii azi la vaccin! pupici lui irissa nu o doara prea rau si sa nu faca efecte adverse

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput