Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ioana_fota spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui sorina_bz
Stiu ca ai zis, stiu ca si Larisel spunea ceva similar de gemanutze...si spunea ca a cercetat, si ca n-ar fi musai sa re-intzepam copiii. De asta ziceam eu ca mai cercetez. Oricum, vreau sa ajugem la dr. stanciu, pentru bilantul de 1 an, si eco-cardiografie. Am sa intreb acolo. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
A pus cineva dar nu mai stiu cine un link de vaccinuri sorry ca am uitat de cine e vb si acolo scria ca treb revaccinat BCG-ul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ioana_fota spune:
Am intrat iar acum putin pe fuga ca am vb cu Ayanna,Dariuca a cazut azi si s-a lovit la mana au fost la dr de fam dar le-a trimis azi dupa amiaza la chirurg sa vada mai bine si eventual sa faca o radiografie ceva.Va pupa ii pare rau ca nu a mai reusit sa intre si spera sa o poata face daca vine cu vesti bune de la dr.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota A pus cineva dar nu mai stiu cine un link de vaccinuri sorry ca am uitat de cine e vb si acolo scria ca treb revaccinat BCG-ul. ![]() ![]() Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
Eu l-am pus ca mi s-a parut cu multe explicatii si pentru necunoscatori.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Povestea Trandafirasului Raisa
danasor spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Am intrat iar acum putin pe fuga ca am vb cu Ayanna,Dariuca a cazut azi si s-a lovit la mana au fost la dr de fam dar le-a trimis azi dupa amiaza la chirurg sa vada mai bine si eventual sa faca o radiografie ceva.Va pupa ii pare rau ca nu a mai reusit sa intre si spera sa o poata face daca vine cu vesti bune de la dr. ![]() ![]() Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
offff, copilashii astia, dragii de ei
![](plang.gif)
sper sa nu fie nimik grav
![](icon_smile.gif)
tomaca spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Am intrat iar acum putin pe fuga ca am vb cu Ayanna,Dariuca a cazut azi si s-a lovit la mana au fost la dr de fam dar le-a trimis azi dupa amiaza la chirurg sa vada mai bine si eventual sa faca o radiografie ceva.Va pupa ii pare rau ca nu a mai reusit sa intre si spera sa o poata face daca vine cu vesti bune de la dr. ![]() ![]() Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
Biata Shtrumfitza! Iar? Sa speram ca nu este rau.
Povestea unui Dor
![](copilas.gif)
xela_07 spune:
Of of ce rau suna
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
danasor spune:
Am pus si eu vreo doua poze de la mot, am reusit in sfarsit sa fac rost de ele , Tomaca tu intrebai odata
Oricum inca mi-a ramas gandul de dimineatza la pozele lui BF , si cele din vacanta si cele de la petrecere - minunate; ce a crescut Dani, e frumos foc!
tomaca spune:
Haircut, Nicole - vi s-a spus vreodata ca alergiile ar avea vreo legatura cu diferenta de RH dintre mama si copil? Eu am RH negativ si Tudor pozitiv si ca de aici fond alergic.
Eu si sora mea - RH negativ, eu alergii mai putine (dar le stiu si sunt usoare), sora mea
Povestea unui Dor
danasor spune:
citat din mesajul lui tomaca Haircut, Nicole - vi s-a spus vreodata ca alergiile ar avea vreo legatura cu diferenta de RH dintre mama si copil? Eu am RH negativ si Tudor pozitiv si ca de aici fond alergic. Eu si sora mea - RH negativ, eu alergii mai putine (dar le stiu si sunt usoare), sora mea ![]() ![]() ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
si eu am RH pozitiv iar mica negativ, a avut probleme cu icterul cand am nascut-o, mi s-a spus ca din cauza asta, sper sa nu fie si alte probleme pe viitor
tomaca spune:
BF - ce dintos are mama!
Sigur ai fost schior pe partie? Nu cumva de la trupe speciale?
Mie zapada imi place. De ski mi-e frica.
Si m-am straduit sa stii, dar Dani nu seamana cu tine
Povestea unui Dor