Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Nu e bine. Funga la doctor. Trebuie sa fie 3 mm.

Fost, masurat. Ne-zis nimika. Mai cercetam.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Eu am mai zis la noi nici macar nu se cunoaste unde a fost intepatura,ambele dr si ce-a pediatra si de fam mi-au zis ca trebuie repetata acum dupa 1 an

Stiu ca ai zis, stiu ca si Larisel spunea ceva similar de gemanutze...si spunea ca a cercetat, si ca n-ar fi musai sa re-intzepam copiii. De asta ziceam eu ca mai cercetez.
Oricum, vreau sa ajugem la dr. stanciu, pentru bilantul de 1 an, si eco-cardiografie. Am sa intreb acolo.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

A pus cineva dar nu mai stiu cine un link de vaccinuri sorry ca am uitat de cine e vb si acolo scria ca treb revaccinat BCG-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Am intrat iar acum putin pe fuga ca am vb cu Ayanna,Dariuca a cazut azi si s-a lovit la mana au fost la dr de fam dar le-a trimis azi dupa amiaza la chirurg sa vada mai bine si eventual sa faca o radiografie ceva.Va pupa ii pare rau ca nu a mai reusit sa intre si spera sa o poata face daca vine cu vesti bune de la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
A pus cineva dar nu mai stiu cine un link de vaccinuri sorry ca am uitat de cine e vb si acolo scria ca treb revaccinat BCG-ul.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Eu l-am pus ca mi s-a parut cu multe explicatii si pentru necunoscatori.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Am intrat iar acum putin pe fuga ca am vb cu Ayanna,Dariuca a cazut azi si s-a lovit la mana au fost la dr de fam dar le-a trimis azi dupa amiaza la chirurg sa vada mai bine si eventual sa faca o radiografie ceva.Va pupa ii pare rau ca nu a mai reusit sa intre si spera sa o poata face daca vine cu vesti bune de la dr.

offff, copilashii astia, dragii de ei ; pana devin siguri pe danshii numai "surprize" poti avea de la ei
sper sa nu fie nimik grav

Mergi la inceput

Citat:

Biata Shtrumfitza! Iar? Sa speram ca nu este rau.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Of of ce rau suna , saracutza zgubi si ayanna

Mergi la inceput

Am pus si eu vreo doua poze de la mot, am reusit in sfarsit sa fac rost de ele , Tomaca tu intrebai odata

Oricum inca mi-a ramas gandul de dimineatza la pozele lui BF , si cele din vacanta si cele de la petrecere - minunate; ce a crescut Dani, e frumos foc!

Mergi la inceput

Haircut, Nicole - vi s-a spus vreodata ca alergiile ar avea vreo legatura cu diferenta de RH dintre mama si copil? Eu am RH negativ si Tudor pozitiv si ca de aici fond alergic.

Eu si sora mea - RH negativ, eu alergii mai putine (dar le stiu si sunt usoare), sora mea

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Haircut, Nicole - vi s-a spus vreodata ca alergiile ar avea vreo legatura cu diferenta de RH dintre mama si copil? Eu am RH negativ si Tudor pozitiv si ca de aici fond alergic.

Eu si sora mea - RH negativ, eu alergii mai putine (dar le stiu si sunt usoare), sora mea

Povestea unui Dor

si eu am RH pozitiv iar mica negativ, a avut probleme cu icterul cand am nascut-o, mi s-a spus ca din cauza asta, sper sa nu fie si alte probleme pe viitor

Mergi la inceput

BF - ce dintos are mama!

Sigur ai fost schior pe partie? Nu cumva de la trupe speciale?
Mie zapada imi place. De ski mi-e frica.

Si m-am straduit sa stii, dar Dani nu seamana cu tine

Povestea unui Dor

Mergi la inceput