Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Am pus si eu vreo doua poze de la mot, am reusit in sfarsit sa fac rost de ele , Tomaca tu intrebai odata

Oricum inca mi-a ramas gandul de dimineatza la pozele lui BF , si cele din vacanta si cele de la petrecere - minunate; ce a crescut Dani, e frumos foc!

pui mic

Am crezuc ca se aplica zicala ochii care nu se vad, se uita. Ca nu ai actualizat data. Am scormonit printre poze si v-am gasit. Dupa aceea a aparut cu data actualizata. Ai schimbat. Am lasat un coment.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Am pus si eu vreo doua poze de la mot, am reusit in sfarsit sa fac rost de ele , Tomaca tu intrebai odata

Oricum inca mi-a ramas gandul de dimineatza la pozele lui BF , si cele din vacanta si cele de la petrecere - minunate; ce a crescut Dani, e frumos foc!

Am crezuc ca se aplica zicala ochii care nu se vad, se uita. Ca nu ai actualizat data. Am scormonit printre poze si v-am gasit. Dupa aceea a aparut cu data actualizata. Ai schimbat. Am lasat un coment.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Nu e bine. Funga la doctor. Trebuie sa fie 3 mm.

Fost, masurat. Ne-zis nimika. Mai cercetam.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Musai refacut. Ambele pneumoloagele mi-au spus lucrul asta.

K. Multumesc mult!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Toti barbatii sunt niste elefanti in magazinul de portelanuri.
N-ar invata doamne fereste ca se poate pune mana pe o clanta si inchide/deschide usa fara zgomot. Pune un deget pe clanta si trage si evident ca se aude zgomot....ei si ce? lasa ca doarme daca are de dormit!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Elefant, ne-elefant, daca mai face la noapte asa, doarme cu cateaua la usa.

Povestea unui Dor

sotul meu daca trebuie sa-l adoarma cica
- nu vrea, nu vezi ca nu-i e somn?

dar cel mai rau la mancare
- nu vrea de la mine, vrea de la tine

el incearca sa-i dea dar nus cum face ca nu reuseste

mami de shugubetz Dragos Andrei

|Foarte tare...e bine ca incearca. Al meu nici nu da vreun semn ca i-ar trece prin cap ca ar putea s-o adoarma sau s-o hraneasca!

Mergi la inceput

Citat:

|Foarte tare...e bine ca incearca. Al meu nici nu da vreun semn ca i-ar trece prin cap ca ar putea s-o adoarma sau s-o hraneasca!

si al meu la fel, de fapt numai eu la somn ca am instrumentul, si la mancare tot cu mine mananca cel mai bine, fatza de mama nu de sotz

ce face Iris? i-ai dat preventiv un pic de nurofen sau paracetamol? noi am trecut cu bine de infarixul de 1 an fara reactii, sper sa fie si la voi la fel

Mergi la inceput

azi am copt ardei, asa de frumos mirosea... parca era vara, vara trecuta nu am copt sa-mi pun la congelator ca nu aveam congelator mare, dar anul asta sigur imi fac provizii si de fructe si de legume de sezon;
maine vreau sa fac tort de bezea, nu am mai facut niciodata dar am auzit ca e foarte bun; din retetele de pe net am vazut ca e destul de dificil ar trebui cam doua zile, dureaza mult coptul; este cineva care a mai facut sau macar care a mancat? am o pofta......
numai de mancare vorbesc si eu-s la regim

Mergi la inceput

Citat:

azi am copt ardei, asa de frumos mirosea... parca era vara, vara trecuta nu am copt sa-mi pun la congelator ca nu aveam congelator mare, dar anul asta sigur imi fac provizii si de fructe si de legume de sezon;
maine vreau sa fac tort de bezea, nu am mai facut niciodata dar am auzit ca e foarte bun; din retetele de pe net am vazut ca e destul de dificil ar trebui cam doua zile, dureaza mult coptul; este cineva care a mai facut sau macar care a mancat? am o pofta......

pui mic

Si acum esti in sevraj culinar si vrei sa-i iesi si pe altii cu tine? Cat sa mai rabde omu'cu voi?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

o seara buna. Am plecat acasa. Lasam schimbut trei sa apara in tura.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

si al meu la fel, de fapt numai eu la somn ca am instrumentul, si la mancare tot cu mine mananca cel mai bine, fatza de mama nu de sotz

ce face Iris? i-ai dat preventiv un pic de nurofen sau paracetamol? noi am trecut cu bine de infarixul de 1 an fara reactii, sper sa fie si la voi la fel

pui mic

Sarumana de intrebare ..Iris e fitzoasa ca de obicei, sau...mai ceva. Daaa, pus supozitor cu paracetamol, cu o ora inainte de vaccin...cred ca mai bagam unul la ora 20, dupa 8 ore, sa nu-mi faca vreo surpriza la noapte..

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

pui mic

Si acum esti in sevraj culinar si vrei sa-i iesi si pe altii cu tine? Cat sa mai rabde omu'cu voi?

Mergi la inceput