Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!
Raspunsuri - Pagina 15
dandanaG spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Elefant, ne-elefant, daca mai face la noapte asa, doarme cu cateaua la usa. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
sotul meu daca trebuie sa-l adoarma cica
- nu vrea, nu vezi ca nu-i e somn?
dar cel mai rau la mancare
- nu vrea de la mine, vrea de la tine
el incearca sa-i dea dar nus cum face ca nu reuseste
Dragos Andrei
Ruxita spune:
citat din mesajul lui lalitica2000
si noua pediatra tot la o luna distanta ne-a spus sa facem vaccinul....bine noi oricum suntem in urma rau, dar tin minte cand mi-a spus de schema de vaccinare pentru David, ca e musai sa fie diferenta ca cica e mai bine pentru organism...acu nu mai tin minte si alte detalii...fiecare doctor cu parerea lui, iti dai seama Lali de David luptatorul nostru |
si celelate vaccinuri tot spatiate in timp le-ati facut????
noi am facut tot timpul 2, cate o intzeatura in fiecare picior...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
si celelate vaccinuri tot spatiate in timp le-ati facut???? noi am facut tot timpul 2, cate o intzeatura in fiecare picior... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Cate unul de fiecare data.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
Lillo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Si noi le facem pe rand, caci dupa unii medici e prea mult pentru micul organism sa se chinuie sa produca atatia anticorpi. Si poate nici nu reuseste sa reactioneze corect. Apropo de vaccin si anticorpi, semnul de BCG al lui Tudor are 1 cm. Voi cum stati? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
Cicatricea piticului este ovala. Are cam 5/3 mm. Eu zic ca e ok.
Si eu stiam ca tb revaccinat daca nu ramane semn vizibil.
dandanaG spune:
Nu s-o face prin alte tari, dar Romania este prima tara din Europa cu bolnavi de tuberculoza, cu o rata apropiata cu tarile africane bananiere. Si mi-au spus-o 3 doctori de plamani care trateaza si monitorizeaza copii bolnavi de tuberculoza in Romania la varste si mai mici de 1 an. S-ar putea ca gaura aceea sa fie ok. Imi spunea odata o pediatra cam cum ar putea sa arate semnul cand se vindeca. Si sincer, nu prea m-as baza pe ce spune o asistenta. Intreaba si doctorul. parca si lui Lorex i-au spus sa se duca iar cu Bobitza daca nu prinde vaccinul. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
exact ce ai zis tu a zis si asistenta
cu dr nu am reusit sa vb ca ne trateaza in viteza si iese din cabinet
dar mai insist data viitoare sau merg in alta parte
Dragos Andrei
lalitica2000 spune:
Musai sa lase semn de 3mm minim. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
atunci e ok la mine, ca are semn si cred ca e mai mare de 3 mm, dar pentru orice siguranta o sa si masor diseara
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG sotul meu daca trebuie sa-l adoarma cica - nu vrea, nu vezi ca nu-i e somn? dar cel mai rau la mancare - nu vrea de la mine, vrea de la tine el incearca sa-i dea dar nus cum face ca nu reuseste mami de shugubetz Dragos Andrei |
Ce sa zic...si eu simt chestia asta uneori cu Dani.
Sunt seri cand e atat de alintat cu mine, incat nu ii intru in voie, vrea numai in brate, tipa cand il las jos, etc.
Daca incerc sa ii dau de mancare nu vrea, se zbate, tipa, scuipa din gura.
Daca ii da maica-mea, sta cuminte si mananca.
Deci....habar nu am de ce face asa, probabil ma pedepseste ca nu stau cu el ziua acasa, dar sa stii ca exista "la mine nu vrea, la tine vrea".
lalitica2000 spune:
ruxita, noi toate vaccinurile le-am facut unul cate unul in afara de BCG si Hepatita, pe care le-am facut in aceeasi zi
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower
Ce sa zic...si eu simt chestia asta uneori cu Dani. Sunt seri cand e atat de alintat cu mine, incat nu ii intru in voie, vrea numai in brate, tipa cand il las jos, etc. Daca incerc sa ii dau de mancare nu vrea, se zbate, tipa, scuipa din gura. Daca ii da maica-mea, sta cuminte si mananca. Deci....habar nu am de ce face asa, probabil ma pedepseste ca nu stau cu el ziua acasa, dar sa stii ca exista "la mine nu vrea, la tine vrea". de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Probabil ca pe tine te asociaza cu alintul si joaca, nu cu statul la masa. Si e confuzat si-ti zice "Ce cauti tu la bucatarie? Tu trebuie sa fii in living sa ne jucam. Nu vreau sa te strici cu castroanele astea".
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Pentru cine cauta agentie de mers in Bulgaria, Infinity travel e ok. Am mers 2 ani prin ei.
Povestea unui Dor