Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!
Raspunsuri - Pagina 14
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Nu e bine. Funga la doctor. Trebuie sa fie 3 mm. |
Fost, masurat. Ne-zis nimika. Mai cercetam.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui tomaca Si daca tot va laudati cu nopti bigudoase, am avut si noi una, dar nu din cauza de copil ci din cauza de tati . Ca l-apuca pe el noaptea colindatul prin casa si se duce la copil sa vada ce face. Si n-are pic de grija cu usile care fac zgomot. Bineinteles ca l-a trezit si ca Tudor bolborosea buimac de somn si trezit de zgomot. Nu invata frate nimic. Cica nu se trezeste si ca nu l-a trezit el si ca se duce mereu si nu se trezeste. Parca este jucarie si nu simte ce se intampla in jur. E si el om in toata regula cu auz fin. Si dupa aceea, cica, vezi ca s-a trezit ala micu, te uiti tu la el? Am incercat sa-l pacalesc in patutz, se invartea pe toate partile, l-am pacalit in patul mare, a adormit, dar cand l-am pus in patuz, s-a trezit etc. N-a mers decat in patul mare cu mine in spatele lui si mana mea pe funduletz. El dormea eu il pazeam (invelita cu o paturica a lui ca ma luase un frig) cu mana pe fundul lui. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
asa este simt tot
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca Si daca tot va laudati cu nopti bigudoase, am avut si noi una, dar nu din cauza de copil ci din cauza de tati . Ca l-apuca pe el noaptea colindatul prin casa si se duce la copil sa vada ce face. Si n-are pic de grija cu usile care fac zgomot. Bineinteles ca l-a trezit si ca Tudor bolborosea buimac de somn si trezit de zgomot. Nu invata frate nimic. Cica nu se trezeste si ca nu l-a trezit el si ca se duce mereu si nu se trezeste. Parca este jucarie si nu simte ce se intampla in jur. E si el om in toata regula cu auz fin. Si dupa aceea, cica, vezi ca s-a trezit ala micu, te uiti tu la el? Am incercat sa-l pacalesc in patutz, se invartea pe toate partile, l-am pacalit in patul mare, a adormit, dar cand l-am pus in patuz, s-a trezit etc. N-a mers decat in patul mare cu mine in spatele lui si mana mea pe funduletz. El dormea eu il pazeam (invelita cu o paturica a lui ca ma luase un frig) cu mana pe fundul lui. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
Toti barbatii sunt niste elefanti in magazinul de portelanuri.
N-ar invata doamne fereste ca se poate pune mana pe o clanta si inchide/deschide usa fara zgomot. Pune un deget pe clanta si trage si evident ca se aude zgomot....ei si ce? lasa ca doarme daca are de dormit!!!
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Fost, masurat. Ne-zis nimika. Mai cercetam. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Eu am mai zis la noi nici macar nu se cunoaste unde a fost intepatura,ambele dr si ce-a pediatra si de fam mi-au zis ca trebuie repetata acum dupa 1 an
sorina_bz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ioana_fota
Eu am mai zis la noi nici macar nu se cunoaste unde a fost intepatura,ambele dr si ce-a pediatra si de fam mi-au zis ca trebuie repetata acum dupa 1 an |
Stiu ca ai zis, stiu ca si Larisel spunea ceva similar de gemanutze...si spunea ca a cercetat, si ca n-ar fi musai sa re-intzepam copiii. De asta ziceam eu ca mai cercetez.
Oricum, vreau sa ajugem la dr. stanciu, pentru bilantul de 1 an, si eco-cardiografie. Am sa intreb acolo.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
tomaca spune:
Citat: | ||
Fost, masurat. Ne-zis nimika. Mai cercetam. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Musai refacut. Ambele pneumoloagele mi-au spus lucrul asta.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
tomaca spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 pai si e ok fara semn, adica nu e musai ca BCG-ul sa lase un semn? O sa-i masor si eu diseara semnul ramas de la vaccin Lali de David luptatorul nostru |
Musai sa lase semn de 3mm minim.
Povestea unui Dor
dandanaG spune:
Citat: | ||||||
Stiu ca ai zis, stiu ca si Larisel spunea ceva similar de gemanutze...si spunea ca a cercetat, si ca n-ar fi musai sa re-intzepam copiii. De asta ziceam eu ca mai cercetez. Oricum, vreau sa ajugem la dr. stanciu, pentru bilantul de 1 an, si eco-cardiografie. Am sa intreb acolo. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
eu am intrebat asistenta
la Dragos nu se cunoaste semnul dar daca apesi usor zona se cunoaste ca o gaurica asa de 3 mm - se pune?
ea a zis ca nu se mai face bcg-ul ca nu se face nici in alte tari
si ca bine ca l-am facut si asa
Dragos Andrei
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Toti barbatii sunt niste elefanti in magazinul de portelanuri. N-ar invata doamne fereste ca se poate pune mana pe o clanta si inchide/deschide usa fara zgomot. Pune un deget pe clanta si trage si evident ca se aude zgomot....ei si ce? lasa ca doarme daca are de dormit!!! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Elefant, ne-elefant, daca mai face la noapte asa, doarme cu cateaua la usa.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
citat din mesajul lui dandanaG [quote]citat din mesajul lui sorina_bz [quote]citat din mesajul lui ioana_fota eu am intrebat asistenta la Dragos nu se cunoaste semnul dar daca apesi usor zona se cunoaste ca o gaurica asa de 3 mm - se pune? ea a zis ca nu se mai face bcg-ul ca nu se face nici in alte tari si ca bine ca l-am facut si asa mami de shugubetz Dragos Andrei |
Nu s-o face prin alte tari, dar Romania este prima tara din Europa cu bolnavi de tuberculoza, cu o rata apropiata cu tarile africane bananiere. Si mi-au spus-o 3 doctori de plamani care trateaza si monitorizeaza copii bolnavi de tuberculoza in Romania la varste si mai mici de 1 an.
S-ar putea ca gaura aceea sa fie ok. Imi spunea odata o pediatra cam cum ar putea sa arate semnul cand se vindeca. Si sincer, nu prea m-as baza pe ce spune o asistenta. Intreaba si doctorul.
parca si lui Lorex i-au spus sa se duca iar cu Bobitza daca nu prinde vaccinul.
Povestea unui Dor