Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!
Raspunsuri - Pagina 13
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Multumim pentru incurajari, tuturor! Venit de la vaccin cu copil, executat infanrix, priorix peste o luna. Bilant...n-avem, din cauza de urlaturi. Aseara avea 9.600 g, si cred ca are vreo 73-74cm. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Bravo Iris! Tine-te tare!
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Bravo Iris! Tine-te tare! Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Povestea Marei |
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nyny spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
nyny, tu esti tot in Bucuresti? da, ai face un pustiu de bine! nu stiu de copii, dar stiu la adulti ca regleaza tranzitul si sora-mea e cronica, ar ajuta-o mult (dar la prosti efectul e mult diminuat)... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Nu sunt din Bucuresti dar ti-o pun intr-un borcanel de plastic si il trimit prin curier, daca vrei.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui dandanaG LA MULTI ANI PLATEEA sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta Mara Letizia de Yasmine Bucura Nicolia de Geo76 Vladimir Tudor de Iulenca mami de shugubetz Dragos Andrei |
Subscriu ca ai colorat tare furmos
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui Ruxita voua vaccinurile vi le-a pus pe rand??? pe noi ne-a intzepat ieri cu 2 odata, unul in picior (la care am pus compresa) si altul in mana... n-a avut nicio reactie aiurea, nici marait, nimic... voi de ce ati facut distantat la o luna??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
si noua pediatra tot la o luna distanta ne-a spus sa facem vaccinul....bine noi oricum suntem in urma rau, dar tin minte cand mi-a spus de schema de vaccinare pentru David, ca e musai sa fie diferenta ca cica e mai bine pentru organism...acu nu mai tin minte si alte detalii...fiecare doctor cu parerea lui, iti dai seama
tomaca spune:
Si daca tot va laudati cu nopti bigudoase, am avut si noi una, dar nu din cauza de copil ci din cauza de tati . Ca l-apuca pe el noaptea colindatul prin casa si se duce la copil sa vada ce face. Si n-are pic de grija cu usile care fac zgomot. Bineinteles ca l-a trezit si ca Tudor bolborosea buimac de somn si trezit de zgomot.
Nu invata frate nimic. Cica nu se trezeste si ca nu l-a trezit el si ca se duce mereu si nu se trezeste. Parca este jucarie si nu simte ce se intampla in jur. E si el om in toata regula cu auz fin.
Si dupa aceea, cica, vezi ca s-a trezit ala micu, te uiti tu la el? Am incercat sa-l pacalesc in patutz, se invartea pe toate partile, l-am pacalit in patul mare, a adormit, dar cand l-am pus in patuz, s-a trezit etc. N-a mers decat in patul mare cu mine in spatele lui si mana mea pe funduletz. El dormea eu il pazeam (invelita cu o paturica a lui ca ma luase un frig) cu mana pe fundul lui.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorina_bz
Noi n-avem deloc cicatrice vaccinala de la \BCG. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Nu e bine. Funga la doctor. Trebuie sa fie 3 mm.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
lalitica2000 spune:
Citat: | ||||
Noi n-avem deloc cicatrice vaccinala de la \BCG. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
pai si e ok fara semn, adica nu e musai ca BCG-ul sa lase un semn? O sa-i masor si eu diseara semnul ramas de la vaccin
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui tomaca Si daca tot va laudati cu nopti bigudoase, am avut si noi una, dar nu din cauza de copil ci din cauza de tati . Ca l-apuca pe el noaptea colindatul prin casa si se duce la copil sa vada ce face. Si n-are pic de grija cu usile care fac zgomot. Bineinteles ca l-a trezit si ca Tudor bolborosea buimac de somn si trezit de zgomot. Nu invata frate nimic. Cica nu se trezeste si ca nu l-a trezit el si ca se duce mereu si nu se trezeste. Parca este jucarie si nu simte ce se intampla in jur. E si el om in toata regula cu auz fin. Si dupa aceea, cica, vezi ca s-a trezit ala micu, te uiti tu la el? Am incercat sa-l pacalesc in patutz, se invartea pe toate partile, l-am pacalit in patul mare, a adormit, dar cand l-am pus in patuz, s-a trezit etc. N-a mers decat in patul mare cu mine in spatele lui si mana mea pe funduletz. El dormea eu il pazeam (invelita cu o paturica a lui ca ma luase un frig) cu mana pe fundul lui. |
Mooama...ce superrr...cred ca ...nu stiu ce faceam...
Tomaca...poate iti este de folos...nu stiu, zic si eu...
Noi avem, din oferta de la Romtelecom, de anul trecut, o camera cu monitor video...pe care il tin dupa mine, inclusiv la buda...Mie mi se pare extrem de utila.Asa verifici si pe bebe, nici nu-l trezesti. Stii ce face, in orice moment.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
lalitica2000 spune:
Citat: | ||
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
subscriu si eu...hai ca m-ai facut sa rad