Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Adriana sa ne spui cum a fost la ski, sincer te invidiez caci eu am ratat iarna asta skiul , iarna viitoare sigur nu il mai ratez!!!
Numai piticul meu are placeri de-astea ca azi pleaca la munte cu bunicii, deci in we imi fac de cap cu sotzul meu!!!
Se anunta nasii in vizita si niste prieteni si apoi mergem la film, pe asta mica o las cu bona!!!
Lori chiar mai e mama ta la tine? cum te descurci? sincer eu fara 2-3 ajutoare nu pot, ce naiba trebuie sa mai respir si eu!!! Si sa va mai spun o chestie, eu de cand am nascut nu am pus mana pe o cratita sa fac ceva de mancare in afara de o tava de ciocolata de casa pe care am facut-o in 20 de min si care a iesit f. buna, o am pe soacra mea care gateste, bona la fel si ea, intr-un cuvant sunt fericita!!!!!!! pt ca imi vad si eu de ale mele!!!
Cleo cum esti?
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MAgne sunt invidioasa! SI eu care am stat toata iarna in casa siBogdan ma broscorodeste ca ce fac toata ziua? pai ce sa fac? curat, mancare si alaptat. si o tona de vase. ar trebui sa fie suficient.
A adevarat, in ultimul timp nu am mai gatit as amult pt noi ca o aruncam, ei nu mancau sau preferau sa comande sau sa ia de prin oras, ce sa fac...
Adriana spor la bagaje si succes cu itw, sunt de aceeasi parere cu jobul. pacat ca sunt rare part time-urile. Nu stiu ce ma fac cand voi incepe...tu germana stii? te-ai gandit sa-ti iei un certificat de trad autorizat sa faci traduceri de acasa? Sanatate!Fetele sunt ok acum? ce le-ai mai dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Magnetism, suna f bine weekendul vostru. ierni o sa tot mai fie, recupertai voi cu skiatul.

Eu oricum nu schiez, stau cu Annika la sanius. Annika se da viteaza ca si ea o sa schieze (ca Lara), da ultima oara nici n-a vrut sa vada schiurile si tot chiraia ca ea vrea acasa.
Acum mergem la un hotel chiar langa pista de ski, asa ca ma pot intoarce cu ea rapid. Au si partie pt. copilasi - am mai fost aici si cu Lara acum 3 ani - e f dragut. Au si un fel de gradinita, tot pe partie, unde poti sta cu copiii, ca sa nu ingheti afara.
Eu ma bazez pe mersul la piscina - ca asa ne-am propus sa mergem si la Therme (ape termale).

Laura, nu le-am mai dat mare lucru, ser fiziologic, Olynth pt copii si ceaiuri cu miere si lamaie. Sunt la gradi amandoua.
Ca traducator cred ca trebuie sa stii la perfectie limba - nu e cazul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Magnetism, suna f bine weekendul vostru. ierni o sa tot mai fie, recupertai voi cu skiatul.

Eu oricum nu schiez, stau cu Annika la sanius. Annika se da viteaza ca si ea o sa schieze (ca Lara), da ultima oara nici n-a vrut sa vada schiurile si tot chiraia ca ea vrea acasa.
Acum mergem la un hotel chiar langa pista de ski, asa ca ma pot intoarce cu ea rapid. Au si partie pt. copilasi - am mai fost aici si cu Lara acum 3 ani - e f dragut. Au si un fel de gradinita, tot pe partie, unde poti sta cu copiii, ca sa nu ingheti afara.
Eu ma bazez pe mersul la piscina - ca asa ne-am propus sa mergem si la Therme (ape termale).

Laura, nu le-am mai dat mare lucru, ser fiziologic, Olynth pt copii si ceaiuri cu miere si lamaie. Sunt la gradi amandoua.
Ca traducator cred ca trebuie sa stii la perfectie limba - nu e cazul meu

adriana, unde mergeti? si noi plecam in dupa amiaza asta catre austria, aproape de Innsbruck. poate ne vedem pe acolo.
ca si tine, si eu ma bazez pe piscina. si pe tati, care mi-a spus ca o sa aiba el grija de copii.
deci tu ai pus-o deja pe Anika si ski? o sa incercam si noi cu odo, dar si ea mi-a spus ca nu vrea la munte, ea vrea acasa. sper sa se razgandeasca acolo, ca altfel daca ma tine asa 7 zile....

fug sa il iau pe tati de la gara. apoi sa termin bagjele.
va pup

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Cleo, sunteti bine? Sper ca da. Multa sanatate Marei, si lui Robertix si Adrianei sanatate si drum bun.

In legatura cu bona nu o suspectez ca ar bate-o sau i-ar vorbi urat doar ca uneori cred ca se plictiseste, ca nu primeste suficienta atentie. Nu stiu. Mai avem doar doua luni cu bona pentru ca noi ne vom muta si ea va merge la bunici o perioada si apoi la gradinita.De fapt Elena a devenit si foarte capricioasa. E tare greu sa te intelegi cu ea. Poate si de la faptul ca e ca intr-o cusca in casa toata ziua si noi venim si plecam doar ea ramane. E genul Robertix, Patrick, Teodora de Danah. E imposibila uneori si asta se suprapune si cu faptul ca noi suntem ocupati cu tot felul de probleme. Acum de exemplu nu mai vrea sa doarma nici noaptea. Face un circ de zile mari, nu o lasa nici pe Ana sa doarma. E teroare ca si dupa ce adoarme se trezeste si ne striga. Sper sa fie numai ceva trecator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Lori, zi-mi si mie ce crema foloseti pt iritatie de scutec?
asteia mici i-a aparut o serie de bubite mici si rosii, ii dau cu Bepanthen dar degeaba, am luat sudocrem sa vedem.Era cumva Sudocrem? Sa stiu daca e buna daca nu trec pe mUstela ca am auzit ca si ea e buna.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ne-am intors de la sedinta 2 baby spa!
Super, azi prima scufundare...sa va povestesc de ochii aia ca maslinele larg deschisi sub apa???
Acum doarme dupa ora de masaj!

Magne folosesc mustela si bepanten.

Adriana nu, nu mai e mama, e tati in concediu, am stat 3 zile singura cu ei si au fost super grele...ca a trebuit sa gastesc, sa-i culc etc. E rau ca are colici, altfel le dau eu de cap. oricum, ma descurc ca n-am de ales
Eu zic ca e de bine cu jobul, as, manganer e un job greu si nu foarte apreciat, mai bine ti-ar oferi altceva.

Cleo cum mai suntet?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

am intrat scurt, sa-i urez lui ylari petrecere frumoasa maine. sa fii fericita, implinita si iubita!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Cu Victoria in gand si-n suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Si eu!! Ylari mult curaj si veselie pentru maine. Si macar o poza doua sa vedem si noi. Promitem sa nu o aratam si la "dujmani".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Ylari,sa fie intr-un ceas bun juramantul pe care il veti face maine in fata Domnului.sa fiti fericiti impreuna inca muuulti muuulti cat mai multi ani de acum incolo

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput