Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (186)
Raspunsuri - Pagina 11
Lorich spune:
Nadia si eu iti trimit o imbratisare stransa, stransa cat pot eu de stransa; incerc sa nu ,ma mai gandesc ce nedrept e prin cate treceti, ma concentrez doar pe sunteti pe drumul bun, va faceti bine! ...ca uite, in Romanica era si mai rau. tare!!!
Cleo sanatate, te-am mirosit eu ca ceva se petrece, ceva se intampla cu fata ce-mi ridica moralul zi de zi de zi...
Simonix sanatate!! eu cand eram la incep sarcinii a inceput Robert gradi...am avut mai multe viroze decat in toata viata mea!!! Cat stress...
Laurita mami!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
jozsaerika spune:
Nadia ne rugam in continuare pt voi , sa va faceti bine cat mai repede
Cleo insanatosire grabnica
ma duc sa incerc sa fac cuib cu nuca sa vedem ce iese
Erika
Lorich spune:
fetelor, m-ati impresionat cu atatea vorbe frumoase pe FB!!! Multumesc din sufet!
erica ce e aia maica?
Magnetism79 spune:
Cleo,imi pare rau ca sunteti bolnavioare, trece ea iarna
de ieri is megafericita pt ca am primit de Dragobete de la al meu sot un Ipad si un iphone 4 pe care le doream de ceva timp,si uite ca au venit mai repede decat ma asteptam.in alta ordine de idei sunt un pic agitata ca asta mica are niste mucutzi sper sa fie trecator episodul.sigur i-a dat careva ca sta din brate in bratede-abia o pot lua si eu sa ma mai joc cu ea.oricum i-am pus ser fiziologic,e singurul care il pot da.LOry, parca voi ati fost cu nasucul in primele sapt,ce i-ai dat?
Asta micu ma termina cat e de innebunit dupa masini,la gradinita a batut un copilas cu 2 ani mai mare decat el pt o masina,i- a dat un pumn fix in figura ca i-luat masina! Am rezolvat problema intre timp cu explicatii la pitic!
In we pleaca cu bunicii la munte deci ramanem cu piticutza acasa! SPER CA IARNA urmatoare sa ii trimit pe amandoi cu bunicii!
Laura, imi pare rau ca Mirciulica al tau o bate pe aia mica!Cum abordezi problema?
Pupici la piticii bolnavi
Mami de Bogdanici Pogonici
Lorich spune:
Magne multumesc lui Dumnezeu, so far, so good; noi am fost "sub amenintare", Robert facuse febra si s-a presupus ca avea viroza, apoi a facut roseola, Doamneee...cu toate "promisiunile"pediatrei Ana nu a luat.
Aaaa..si da...dupa ce m-am externat am racit io, da..dar Ana a scapat!!
(iti mai povestesc si de mama care a racit si ea..nuu!!)
Ce poti sa-i faci (ce mi-a spus mie pediatra preventiv): ser in nas inainte de fiecare papa, vitamina C natural 5 pic/zi. Si cam atat! Sanatate multa! O poza nu pui si mata acolo???
Doloress spune:
DESIREE - multe imbratisari din partea noastra! Sa speram ca scapati de tubusor! Of, ca tare mai revin cu picioarele pe pamant la mesajele tale, voi sunteti cu probleme adevarate, cand ma gandesc ca ma plang pentru niste fleacuri, imi vine sa-mi dau palme. Imi pare bine ca s-a inteles Victoria cu sora ta! Al meu nu prea cu sora-mea.
SIMONIX - sanatate multa, si eu am fost lata, exact la nastere, cu febra si tot tacamul. Nu mi-am putut pupa copilul cel mic cateva zile, acum recuperez.
LAURA - colega mea de suferinta! Asa e, Patrick il bate pe Kevin, mai mereu. De cateva zile e mai bine, cat sunt cu mine amandoi. Pentru ca am invatat sa ma relaxez. Se repede asupra lui Kevin, de obicei, eu saream cu o reactie, sa-l apar pe cel mic, si el cauta sa dea atacul, cum putea. Acum, m-am relaxat, se repede asupra lui si nu mai reactionez din prima, nu ma mai ridic vocea, nu-i mai zic nimic. Si se opreste, se uita la mine, rade si pleaca. Bineinteles, Gabi si mama nu se pot abtine, mai ridica si vocea, asa ca atunci cand bebe e cu ei si vine si Patrick iese cu scandal. Si din toata treaba asta eu cica sunt de vina, ca nu pedepsesc copilul, ca trebuie pedepsit sa inteleaga ca nu e voie. Degeaba le explic ca pedeapsa va avea exact efect contrar. M-am certat aseara cu amandoi. Si ma enerveaza ca nu vad deloc ca metoda mea mai degraba da rezultate. Eu sunt cea mai rea mama in conceptia lor. Si bineinteles is taica-meu si sora-mea zic la fel. Asta e, sa fie toti impotriva mea si copilul meu fericit si nepedepsit, ma doare exact in cot de ce cred ei. Pe Gabi incerc sa-l educ ca el e tatal lui, dar in rest...
Alysh spune:
Buna seara fete dragi,
N-am mai apucat sa scriu, diminetile ies cat pot cu Luca fiindca nu mai suport deloc sa stau in casa, apoi il culc, fac mancare si celelalte treburi ale casei, apoi vine Vlady si incerc sa ma ocup cat pot si de el. Ajutoare nu mai am deloc, luni soacra-mea se opereaza, sa vedem ce-o mai fi, dar situatia nu e roz deloc.
Cu intarziere si mii de scuze, LA multi ani, draga mea CLEO, sanatate multa, fericire , noroc!
Imi pare rau ca nu sunteti in forma, trece si perioada asta grea, clar ca te intelegem f bine.
Laurita, sper ca e mai bine Ilincuta. Offf, ne chinuim de atata timp sa ne vedem, acum a revenit iarna Am mai fost cu Luca la solduri, la Debenhams n-am prea gsit nimic, m-am axat pe New Yorker si Tina R in pp, Pimky si Camaieu in secundar, mi-am luat ceva hainute la preturi bune. Mai am sa-mi iau geci pt mine si Vlad.
Doloress, m-ai lasat masca cu atitudinea tipului de la gradinita, e revoltator sa mai auzi in timpurile noastre asa ceva si mai ales intr-o tara civilizata. In privinta relatiei dintre ei si a vietii in 4 in gral, confirm ce a spus Aelita, primele luni sunt mai grele. Uite ca sunt povesti linistitoare, frumoase , ex Lorich, Magnetism si eu sunt bouche bee de ceea ce citesc, dar ma bucur ca exista si asa ceva, de altfel m-am vazut ieri cu Piggy si fetele ei, de o cumintenie demna de invidiat. Acum si la noi e mult mai usor, mult mai frumos.
Am rezumat facut dar il transcriu maine, din pacate tre sa plec acum, va pup pe toate
Reallaura spune:
Danicris scumpa, de cand ma tin sa-ti spun, am adaugat, special la cererea ta cateva poze pe fb. ai mei nu se tin de gat ca ai tai, dar cine stie, in cateva luni... ca iar e intr-o faza mai agresiva MIrci
Ali daaa.s-a cam zis cu soldurile...nu mai gasesti mare lucru Niste geci mai de primavara as lua si eu Iubita, nu stiu cum iesi pe vremea asta. eu am racit deja. Nici eu nu mai suport in casa, cand e Mirci sanatos la gradi e urat afara si suntem noi racite. ne razbunam la primavara, acum inghitim Sanatate soacrei tale, imi pare f rau pentru ea si Stef al tau, stiu cat te afecteaza
Doloress ooof, ce rau imi pare ca aud si de la voi d-astea...intr-un fel nu ma mai sperii asa de Mirci care inca nu s-a obisnuit cu ea. deci se poate si la altii. Si mie mi-a luat ceva curaj sa nu ma reped imediat pavaza intre el si Ilinca. Din pacate nu a fost suficient ca sa nu o mai atace... am trait si momente frumoase, de dragoste frateasca, in masina se tin de mana si rad amandoi, sau Mirci da tonul la scuipat si scuipa amandoi, dar sunt doar momente, nu o stare continua de fapt. Eu cred ca poate cand o intarc va fi mai bine. sau cand va incepe ea sa vorbeasca.toate trebuie sa aibe un sfarsit, nu?
va pup ma duc la un ultim ceai cald si nani
MsBB spune:
Neatza! !
Sar'na Lilly! Mai lasa totusi sa se odihneasca pana marti . Sper eu... sa prindem 1 martie, sa fuga iarna asta uracioasa, sa vina martisorul meu frumos, sa vesteasca primavara .
Tu cum esti ? Cum evolueaza sarcina? Se vede? Intreaba Julia de bb?
Deci nu m-am internat ieri. Sofifi a crescut , am stresat-o pe doctorita sa o masoare de enspe ori, sa fiu sigura ca totul e bine si am zis ca incercam sa stam pana pe 1 martie cumintele la locul nostru. A ramas ca voi fi prima cezariana din martie daca nu se intampla nimic pana marti - deci la prima ora , nemancata trebuie sa ma prezint la internare si la marea intalnire . Am emotii, sunt si nerabdatoare...sunt si speriata ca incepem o NOUA viata , sunt si fericita si in acelasi timp ingrijorata dar am incredere ca D-zeu ne ajuta si vom trece cu bine peste toate!
Ma bucur tare mult ca a luat gagalicea in greutate si ca e f activa... abia astept sa o cunosc insa imi e mila de saraca barza sa o chem pe vremea asta . Daca ramane inzapezita din cauza mea ? .
Si na azi -noapte daca tot nu puteam sa dorm am deschis TV-u si am descoperit ca divorteaza Columbeni - suficienta agitatie in lumea modena , nu mai am loc .
Va si fug in pat , ma cafteste omu' daca ma prinde la calc . Am interdictie la orice fel de miscare si efort ... asa ca ma supun sunt .
Va mai tin la curent totusi!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
Reallaura spune:
neata
l-am trimis pe Mirci, am culcat-o pe Ilinca.
Mirci doarme prost, f prost, nu suporta sa ma vada cu Ilinca, se vaita toata noaptea, da din picioare, ne bate. Nu stiu cand scapam.
Magne ca tot intrebai, noi am incercat toate abordarile posibile. Are absolut toata atentia noastra, mai mult decat Ilinca, ne racim gura cu explicatii, nu il batem/pedepsim - acum nah, se mai scapa Bogdan cateodata cand nu mai poate, cand o bate pe Ilinca in general, dar f rar ca e mai mult plecat la sv-. Explicatii peste explicatii, exemple, ii arat ca aproape toti copiii au fratiori/surioare-pozele voastre pe fb, (cei care nu au isi doresc!), am incercat tot ce scrie prin carti. Ilinca e disperata dupa el- cand nu e speriata :(-, rade, tipa la el, il imita. Profitam si de asta sa-i atragem atentia ce mult il iubeste ea, ok, il flateaza pe moment, dar pe termen lung nimic nu da roade. sper ca timpul sa le rezolve, cand o deveni si ea partener de joaca.
IMi pare rau de incidentul cu masinuta la gradi. E posesiv baiatul si indraznet daca se da la copii cu 2 ani mai mari! e si bine, si rau.
Msbb sa stea fetitza pana in martie. si SIs se duce pe 1 martie la control. Pierde dop. la asta e ea experta!