contractii 15 saptamani

contractii 15 saptamani | Autor: fecian

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!

Am si eu o intrebare ...desi am inca o sarcina la activ, unde contractiile au debutat dupa 30 de saptamani, acum de prin saptamana 14 am avut cateva episoade de contractii, unele foarte dureroase.

Azi noapte am avut iarasi un episod de contractii, insa vad ca deocamdata scurgere de sange nu exista...

M-am dus la moasa unde sunt inscrisa si ea mi-a zis ca totul e ok, desi e cam devreme pentru contractii, atata timp cat nu exista pierderi de sange totul e ok.

Eu nu sunt asa de sigura. Si mai ales ca persista. Nu zilnic, insa sunt.

Ar trebui sa ma ingrijorez? Sau mai exact ce ar trebui sa fac?

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel

Simply happy!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

In Olanda nu stiu cum se procedeaza, poate moasa are destule cunostinte a.i sa nu fie nevoie sa apelezi la dr. Dar cum a ajuns ea la concluzia ca e ok? Te-a monitorizat cu vreun aparat?

Aici la noi s-ar ajunge de urgenta pe la spital, s-ar face monitorizare, ecografie si poate niste perfuzii cu diverse chestii.

Eu pentru linistea mea de roman as solicita programare la medic.

Editez - desi nu am vrut sa sciu, gandindu-ma sa nu te sperii, m-am razgandit pt ca sunt unele lucruri cu care nu e de gluma. Mai bine zice moasa ca esti panicarda .... Eu in jur de 16 saptamani am inceput sa am contractii nedureroase si o usoara secretie. Am sunat dr. si mi-a spus ca sunt normale. Ca sa vezi, saptamana viitoare m-am dus la ea (pt ca ma "racaia" situatie) la control aveam colul deschis si posibil fisura de membrane. Totul s-a terminat insa cu bine, asa cum sunt convinsa ca se va intampla si la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In Romania se recomanda gravidutelor sa ia atunci cand au contractii NoSpa.
Acum, tinand cont de faptul ca esti din Olanda si esti monitorizata de o moasa cel mai bine ar fi sa o intrebi pe ea daca e ok si sa ii spui ca sunt contractii ceva mai puternice si te ingrijoreaza.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput