Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Si eu ii dau budinca la Ariana,dar facuta de mine,ma rog lapte plus praful de budinca(care are si ala e-uri ) si fara zahar

Ariana iar are febra,of maselutele astea

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

nu-i corect...

nu puteau pufii sa fie primii copii din istorie care nu fac reactii de la dinti? sa iasa asa... de pe o zi pe alta, pe neasteptate??
micuta printesa sa nu mai doara asa tare...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Eu am inceput sa ma uit de concediu ptr la vara, vreau sa schimb prefixul pe malul marii ...
Ma gandeam sa mergem in Bulgaria initial, dar cred ca ajungem in Grecia pana la urma, abia astept ...

Facand scuba?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Oricum, am constatat ca bodies de 74-80 cm sunt 3 sferturi la maneci si cu un mare decolteu si cosmonautul ii cam arata picioarele. Eu care atunci cand l-am luat credeam ca il are si la anu'.

Cat despre budica, eu nu iau nici pentru noi.

Povestea unui Dor

Deci aici cred ca rade si Mirela si se gandeste la fel ca mine: la barbate-miu care ma intreba iarna asta de ce ma uit dupa cosmonaut ptr Yannis, ce nu-l are pe cel de anul trecut? (0-3luni care intr-adevar ii era f mare anul trecut dar sa ii vina la 10-12 luni...

de Yannis

Pai am luat unul de 92 cm. Se pierdea in el asta toamna

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:

a, si detaliu important... m-a trimit sa fac analizele pe matei basarb 45 pentru ca acolo are ea incredere...de ce???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

ca e bun comisionul

pui mic

le fac gratis cu trimitere...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Tu nu platesti, insa casa de sanatate da laboratorului de analize bani
Deci ei isi primesc banii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

a fost asa:
- rata cu portocale
- crema de zahar ars
Si masa aranjata cu lumanari, inimioara,sampanie...

V-am pus pozele ca sa va arat de ce nu am intrat ieri pe forum

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Ce-si face omu'cu mana lui, lucru manual se cheama.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

a, si detaliu important... m-a trimit sa fac analizele pe matei basarb 45 pentru ca acolo are ea incredere...de ce???

Sa va zic de Centrul Medical Matei Basarab. Eu acolo imi fac analizele de ani de zile, vreo 5, intotdeauna ok, am prezentat analizele la mai multi doctori, inclusiv in sarcina, si nimeni nu a zis nimic de rau. Vecina mea lucreaza la o firma de aparatura medicala atasata de CMMB. Am dus si copilul la primele lui analize tot acolo.
Pana cand ma prezint cu analizele la pediatra. ....Doamna, dar unde gasiti laboratoarele astea? Ca eu nu am auzit in viata mea de CMMB? Aveti incredere in toti astia de pe piata???? UOF....ce ma poate enerva uneori pediatra lui Dani. Noroc ca e buna in rest.

Asa....si de al naibii numai acolo o sa ma duc de acum inainte.

La 5 merg cu Dani la vaccinul de 1 an, de fapt nu il face pe Infanrix, ci Priorix-ul - optional de altfel - dar e important si peste o luna il duc la cel de 1 an.
Sper sa nu urle prea tare, ca mi-e mila de durerea lui.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

priorixul optional? Eu stiam ca este obligatoriu asta pt ROR.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

Noi am facut vaccinul... vaccinurile... si am intrebat de Prevenar si mi-a zis ca e optional si daca il vreau sa mi-l cumpar... nu, mersi, nu ma complic cu vaccinurile optionale... alea obligatorii sunt suficiente, sa zica mersi ca le dau copilul la impuns...

si vom face analize (sange, urina)... ne-a dat trimitere cu diagnostic ITV? sau ITU(INFECTIE DE TRACT URINAR)? cu semnul intrebarii subfebrilitate recurenta... si de vigantol si calciu si fier mai vorbim dupa ce facem analizele.

M-am plans ca nu i-a iesit nici un dintisor desi a facut febra 40 si doctorita m-a contrazis ca de fapt i-au iesit 2 incisivi, inca nu se vad ca sunt chiar sub gingie...

Sper sa fim clean la toate analizele!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

La 5 merg cu Dani la vaccinul de 1 an, de fapt nu il face pe Infanrix, ci Priorix-ul - optional de altfel - dar e important si peste o luna il duc la cel de 1 an.
Sper sa nu urle prea tare, ca mi-e mila de durerea lui.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

sa treaca repede vaccinul. si cel de luna viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Eu am inceput sa ma uit de concediu ptr la vara, vreau sa schimb prefixul pe malul marii ...
Ma gandeam sa mergem in Bulgaria initial, dar cred ca ajungem in Grecia pana la urma, abia astept ...

Si noi si noi! Noi mergem cel mai probabil pe insula unde ne-am casatorit! la fel ca si anul trecut (1 data) si ca si acum 2 ani (de 3 ori) dar nimic nu se compara cu insula aceea
Probabil ca m-a vazut al meu cat de legata sunt si a luat si o casuta deh sa investim si noi banii (a se citi ratele ). De pe insula asta e mama lui dar casa batraneasca nu mai exista...a lasat-o mama lui surorii ei si sora (care are acum Altzhaimer) a trecut-o pe numele unui nepot, deci noi cand mergem acolo stam la o casuta inchiriata cu anul (chirie mica, obtinuta prin rudele de acolo) dar mai bine platesti hotel decat sa platesti chirie lunara (tot anul) ptr cateva saptamani in vara. Si de aceea acum o sa avem casuta noastra, cuibusor de ....pensionari ca pan la pensie nu vad sanse sa petrecem mai mult de cateva saptamani pe an acolo. Dupa ce o mobilam/amenajam probabil ca o vom inchiria la prieteni . Daca te pui bine cu mine iti fac reducere

de Yannis

Si noi ne gandim deja la vacanta de vara, care va fi prin septembrie...dar nu conteaza, noi ne gandim.....numai la vacante si cheltuit bani ne sta gandul!!
As vrea in Grecia, dar mi se pare prea scump, noi anul asta vrem sa luam si copilul, daca luam copilul, trebuie sa luam bunica, bunica vine cu bunicul...si uite asa bugetam concediu de 4 adulti si 1 bebe. ....si mai vrea o verisoara de a mea cu 2 copii mari sa vina cu noi....sper sa se realizeze concediul asta, ca mie imi place in mai multi.
Ne-am gandit la Antalya, dar cand am vazut hotelurile alea ca niste vapoare, cu 500 de camere, in care, banui eu, la micul dejun te simti ca in mall...am renuntat la idee. Acum caut pe Spania. Sa vedem ce oferte gasesc. Si poate Grecia. Daca nu o fi prea scump.
Alexuzza, tu nu ai niste recomandari de prin insulele tale fermecate din Grecia? Care ar fi mai ok pt familie? Si eventual 500euro per persoana tot sejurul de 7 nopti

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

de ce zici de grecia k e scumpa?????
spania nu e?

eu iti recomand sa inchiriezi o vilutza cu 3-4 camere iesi mult mai ieftin...
de asemenea grecia continentala e mai ieftina decat pe insule...dar nu la fel de frumos...
dar depinde ce anume cauti...sa stai loco...gen pansionari..plaja casa si retur( cum am fc noi in bulgaria)...sau sa faci croaziere...sa vezi locuri noi....azi ici maine colo...etc...

o doamne..deja ma ganedsc la concediu....VREAU CALDURAAAAA

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Lucia iar vin cu rugaminti ne dai si noua reteta de crema de zahar ars?pot gasi si pe net,dar prefer sa fac dupa o reteta incercata de o gospodina desavarsita

Felicitari pt dintisori C si Kay

Motto-ul de azi:

Sigur simply.
cu mare placere

Crema de zahar ars

Ingrediente
Lapte de vaca 1 l
Zahar 250 g + 3 linguri in plus
Oua 7 buc
Esenta de vanilie 1 buc

Se fierbe laptele si se lasa sa se raceasa.

Intr-un vas din sticla termorezistenta(sau alt vas) se distribuie uniform 3 linguri de zahar. Se pune vasul pe aragaz la foc mediu.

Se amesteca cate putin zaharul pana se topeste uniform toata cantitatea si compozitia are culoare maroniu deschis.

Se stinge focul sub zaharul ars si cu o lingura se distribuie uniform caramelul pe peretii vasului.

Se lasa 10-15 min sa se intareasca.

Intr-un vas adanc se bat 7 oua, se pregateste zaharul si esenta de vanilie.

Cu mixerul sau cu telul se amesteca bine compozitia.

Se adauga laptele racit si se ameteca cu telul.

Se toarna compozitia in vasul cu peretii caramelizati.

Se pune vasul cu compozitia de crema in cuptorul binr incins pentru 20-30 de minute.

Cand compozitia are culoare galben-maroniu se scoate din cuptor.

Vasul cu crema de zahar ars se lasa sa se raceasca bine, apoi se pune la frigider pentru 2-3 ore.

Mergi la inceput