Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

a, si detaliu important... m-a trimit sa fac analizele pe matei basarb 45 pentru ca acolo are ea incredere...de ce???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Sa va zic de Centrul Medical Matei Basarab. Eu acolo imi fac analizele de ani de zile, vreo 5, intotdeauna ok, am prezentat analizele la mai multi doctori, inclusiv in sarcina, si nimeni nu a zis nimic de rau. Vecina mea lucreaza la o firma de aparatura medicala atasata de CMMB. Am dus si copilul la primele lui analize tot acolo.
Pana cand ma prezint cu analizele la pediatra. ....Doamna, dar unde gasiti laboratoarele astea? Ca eu nu am auzit in viata mea de CMMB? Aveti incredere in toti astia de pe piata???? UOF....ce ma poate enerva uneori pediatra lui Dani. Noroc ca e buna in rest.

Asa....si de al naibii numai acolo o sa ma duc de acum inainte.

La 5 merg cu Dani la vaccinul de 1 an, de fapt nu il face pe Infanrix, ci Priorix-ul - optional de altfel - dar e important si peste o luna il duc la cel de 1 an.
Sper sa nu urle prea tare, ca mi-e mila de durerea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

LA MULTI ANI MIHAELA! GAZELA NOASTRA! SA FII SANATOASA, SA TE BUCURI DE JIJEII MULTI ANI DE ACUM INCOLO INK O SUTA SI POATE VINE SI O SURIOARA!MULTE PT TINE AZI!

FETELE MULTUMIM DE grija si urari. azi am fost la dct mia dat genatcimicina ca mia zis ca ink mai aude niste raluri la plamani, ambroxol pastile, piciului iam facut vacinul priorix. a plans olecutica dar a fost barbat.

danyelana imi pare bine ca vati mai linistit si multi pupici lui arthur cu cazatura. ce face este bine? nu este apatic. mananca ok.

lillo imi pare ca tare te mai chinui cu alergia asta.

plateea wb. lam vazut pe teo in pozici

voi raspundeti la toata lumea dar neuronul meu deja a uitat..

dupa masa ne ducem la fratele meu e ziua lui face 27 de ani, apoi la nasa e ziua baitului mic face 5 ani. deci azi mancam numai bunataturi
o zi buna sa aveti.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

felicitam intepatul curajos si pofta si distractie sa aveti la petreceri!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

a, si detaliu important... m-a trimit sa fac analizele pe matei basarb 45 pentru ca acolo are ea incredere...de ce???

--------------------------------------------------------------------------------------------

Cumva la CMMB? centrul medical Matei Basarab? Eu acolo imi fac toate analizele, e prin spate pe la Udriste, e unul din cele mai tari laboratoare de analize, e nou si fac f ulte analize care nu se fac nicaieri la noi in tara. Lucreaza extraordinar de bine, curat, corect , in timp etc. Niciodata nu au incurcat ceva (cum se intampla de multe ori, mie mi s-a intamplat si la Euroclinic sa imi incurce analizele), dau rezultatul pe mail, e super ok. Parca www.cmmb.ro era site-ul. Multi doctori te trimit acolo. Eu, desi abonata la Euroclinic, unele analize le faceam la CMMC ca la Euroclinic erau tampite rau asistentele, o data nu mi-au gasit vena si mi-au invinetit mana si m-a durut multa vreme
e de incredere, recomand

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Xela vrem si noi dinti!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

nu stii ce-ti doresti...
sezi mumos ca nu scapa delfita fara...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

[quote]citat din mesajul lui Beatrice1982

Sondaj:
Si ai vostri pufuleti sunt craciti?
al meu mi se pare ca e prea de tot..........
oare sa semene cu mine si cu tati?
noi tot asa am fost.............apoi am mai crescut si a mai diparut dar nu de tot..............
i-am dat si Ca.......

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

exista o explicatie medicala pt treaba asta...
condilii interni se dezvolta mai tarziu decat cei externi, de aceea toti copiii par "cracanati" la inceput. se insista doar daca asta afecteaza mersul normal sau daca persista dupa 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Eu am inceput sa ma uit de concediu ptr la vara, vreau sa schimb prefixul pe malul marii ...
Ma gandeam sa mergem in Bulgaria initial, dar cred ca ajungem in Grecia pana la urma, abia astept ...

Si noi si noi! Noi mergem cel mai probabil pe insula unde ne-am casatorit! la fel ca si anul trecut (1 data) si ca si acum 2 ani (de 3 ori) dar nimic nu se compara cu insula aceea
Probabil ca m-a vazut al meu cat de legata sunt si a luat si o casuta deh sa investim si noi banii (a se citi ratele ). De pe insula asta e mama lui dar casa batraneasca nu mai exista...a lasat-o mama lui surorii ei si sora (care are acum Altzhaimer) a trecut-o pe numele unui nepot, deci noi cand mergem acolo stam la o casuta inchiriata cu anul (chirie mica, obtinuta prin rudele de acolo) dar mai bine platesti hotel decat sa platesti chirie lunara (tot anul) ptr cateva saptamani in vara. Si de aceea acum o sa avem casuta noastra, cuibusor de ....pensionari ca pan la pensie nu vad sanse sa petrecem mai mult de cateva saptamani pe an acolo. Dupa ce o mobilam/amenajam probabil ca o vom inchiria la prieteni . Daca te pui bine cu mine iti fac reducere

de Yannis

Si noi ne gandim deja la vacanta de vara, care va fi prin septembrie...dar nu conteaza, noi ne gandim.....numai la vacante si cheltuit bani ne sta gandul!!
As vrea in Grecia, dar mi se pare prea scump, noi anul asta vrem sa luam si copilul, daca luam copilul, trebuie sa luam bunica, bunica vine cu bunicul...si uite asa bugetam concediu de 4 adulti si 1 bebe. ....si mai vrea o verisoara de a mea cu 2 copii mari sa vina cu noi....sper sa se realizeze concediul asta, ca mie imi place in mai multi.
Ne-am gandit la Antalya, dar cand am vazut hotelurile alea ca niste vapoare, cu 500 de camere, in care, banui eu, la micul dejun te simti ca in mall...am renuntat la idee. Acum caut pe Spania. Sa vedem ce oferte gasesc. Si poate Grecia. Daca nu o fi prea scump.
Alexuzza, tu nu ai niste recomandari de prin insulele tale fermecate din Grecia? Care ar fi mai ok pt familie? Si eventual 500euro per persoana tot sejurul de 7 nopti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Si eu ii dau budinca la Ariana,dar facuta de mine,ma rog lapte plus praful de budinca(care are si ala e-uri ) si fara zahar

Ariana iar are febra,of maselutele astea

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

nu-i corect...

nu puteau pufii sa fie primii copii din istorie care nu fac reactii de la dinti? sa iasa asa... de pe o zi pe alta, pe neasteptate??
micuta printesa sa nu mai doara asa tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Lucia iar vin cu rugaminti ne dai si noua reteta de crema de zahar ars?pot gasi si pe net,dar prefer sa fac dupa o reteta incercata de o gospodina desavarsita

Felicitari pt dintisori C si Kay

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Cumva la CMMB? centrul medical Matei Basarab? Eu acolo imi fac toate analizele, e prin spate pe la Udriste, e unul din cele mai tari laboratoare de analize, e nou si fac f ulte analize care nu se fac nicaieri la noi in tara. Lucreaza extraordinar de bine, curat, corect , in timp etc. Niciodata nu au incurcat ceva (cum se intampla de multe ori, mie mi s-a intamplat si la Euroclinic sa imi incurce analizele), dau rezultatul pe mail, e super ok. Parca www.cmmb.ro era site-ul. Multi doctori te trimit acolo. Eu, desi abonata la Euroclinic, unele analize le faceam la CMMC ca la Euroclinic erau tampite rau asistentele, o data nu mi-au gasit vena si mi-au invinetit mana si m-a durut multa vreme
e de incredere, recomand

de Yannis

aha, mersi de lamuriri... ca nu aveam niciun reper de laborator bun-laborator prost (dar am patit-o cu niste analize sa ridice mari semne de intrebare, sau sa fie aberante si sa ma trimita medicii sa repet)... ne ducem la CMMB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:

ca e bun comisionul

pui mic

le fac gratis cu trimitere...

Da, se fac gratis cu trimiterea pt ca se deconteaza la casa de sanatate. Dar este posibil sa se conteze undeva de la cine sunt trimiterile si sa se recompenseze doctorul. Este un mecanism pe care l-am intalnit pe la toate firmele de farmaceutice le care le-am auditat si nu numai. Bine pus la punct de altfel.

Acum poate ca nu este cazul dnei doctor si laboratorul este bun. Nu este insa singurul. Si nu stiu cat de mare este. Oricum sunt multe laboratoare bune, pot sa dau exemple. Este departe de tine, ca si asta conteaza.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput