Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

a, si detaliu important... m-a trimit sa fac analizele pe matei basarb 45 pentru ca acolo are ea incredere...de ce???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

a, si detaliu important... m-a trimit sa fac analizele pe matei basarb 45 pentru ca acolo are ea incredere...de ce???

--------------------------------------------------------------------------------------------

ca e bun comisionul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:

ca e bun comisionul

pui mic

le fac gratis cu trimitere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

chiar n-am observat, nu mi-a sarit in ochi niciun eu... de ce vrei sa elimini un "eu" sanatos si de bun simt?

Pt ca zic EU ca devine obositor cand e folosit in mod repetat.

Bine ca ati scapat de intepaturi, sa fie fara reactii.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

am auzit de bine de cei de acolo...daca u mainsel mai multe maici in odisee au fost la analizre acolo..e mai ieftin park...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

chiar n-am observat, nu mi-a sarit in ochi niciun eu... de ce vrei sa elimini un "eu" sanatos si de bun simt?

_

asta e ceea ce EU numesc tirania bunului simt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Decenuela - ti-am urat sa te dai cu Avent, sorry ... Avene aveam in cap, no comment .

Plateea - se vede nene cand incepi sa postezi tu, cu viteza asta terminam lejer un capitol azi .
Felicitari pentru rezultatele la examene!

Haircut - ce faceti, cum e Maia? Cum sunt primele rezultate la analize?

Am descoperit acum la o smotoceala ca i-au iesit am2 incisivii laterali de sus. Adica avem un incisiv central jos si 2 laterali sus, ce anapoda au iesit ... la fel ca sora-sa.

felicitam dintosul... la mai multi repede si fara reactii adverse...
sa vina in orice ordine numai sa se termine odata, nu?

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

offf

alerg dupa voi de aseara..asa pritre picaturi de Dragos

am ajuns si eu acasa ieri dupa-masa, Dragos s-a uitat un pic mirat cand m-a vazut dar cand i-am intins mainile si i-am zis "Hai la mami" imediat a venit cu mainile deschise laaarg...off..nu mai puteam de dragul lui

am facut baita, ne-am mai alintat un pic si nani...

azi numai dupa mine a stat, in brate, ma mangaia, imi dadea parul pe fata..dansa..o nebunie...

am reusit acum sa il pun in patut la nani..sa vedem daca adoarme si cat il tine..

o zi frumoasa sa aveti, la noi azi noapte a nins

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

asa-i ca numai pt atata si se merita cate o iesire de una singura? fiecare semn de afectiune e mai dulce dupa o despartire, cat de mica...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

_

de fiecare data cand o...pufuleata ....pune in disc prb...CA A TA........eu sincer..(nici n-am obs acel EU...dar de..fiecare cu pasaricile lui...)realizez ce tampenii scriu...sunt mereu in lipsa ed timp..fizic si mental....asa incat spun fara sa le asez in capul meu..in vreo ordine logica...etc....astfel in cat aproape de fiecare data...iese o mare tampenie...fara coerenta, ordine, repetari de cuvinte si expresii... nu mai zic de litere lipsa...insa mi-e f f f f lene sa editez...o fac doar daca mi-a scapat vreo gresala de ortografie...alea nu le suport...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alex imi amintisem faza cu cosmonautul chiar azi cand citeam mesajul Plateei despre tati de Y.

Acum ca ziceti de Matei Basarab mi-am amintit ca am calcat si eu ieri prima data pe acolo (eram cam ratacita). Este strada paralela cu Calarasi nu?

Lucia sa va fie de bine cina romantica!

Xela spor la gasit destinatia de vacanta perfecta! Voi ati avut o vacanta frumoasa si vara trecuta. Anul asta sigur plecam si noi, ma gandeam tot la Grecia.

_

Mergi la inceput