Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca priorixul optional? Eu stiam ca este obligatoriu asta pt ROR. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
Cred ca le-am incurcat.....sunt prea multe, nu le tin minte pe toate....
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui plateea sa treaca repede vaccinul. si cel de luna viitoare... |
Sa treaca....
Pana acum nu mi-a fost teama niciodata sa il duc la vaccinat. Eram sigura ca nu are reactii adverse si nu a avut. Bine, a fost nitel somnolent, dar febra nu.
Dar am stat de vorba cu pediatra nepotilor mei -prietena de familie cu cumnatii - si mi-a zis ca gemenii cumnatei mele nu au facut nici un fel de febra pana la 1 an...si la 1 an a tras cu ei de la vaccin, au facut febra mare....
Si m-a cam ingrijorat. Sa vedem cum vom trece....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
BF din ce povestesti tu acolo, de ce nu mergi pe varianta inchiriat o vila? Cred ca ar fi mai usor sa stati toti acolo, aveti bucatarie pentru bebe si voi mancati la terase, restaurante etc ce vreti voi nu ce au la bufetul suedez. De multe ori treaba asta cu all inclusive ne renteaza ptr ca se mananca pe unde vizitati, pe unde va plimbati etc si mancarea ramane platita la hotel. Mai ales criza fiind poti trimite mailuri si la astea care sunt complex de studi si apartamente sa spui ca venti X persoane si ca cari discount. Eu asa fac cand merg pe insule si mereu obtin super discount. Am fost anul trecut in Naxos undeva cu Studios etc , nu era lux, dar era un bloc nou construit de studios si apartamente, totul f curat, mobilier nou, baie f curata , toate conditiile si eram in buricul targului adica ajungeam in 2 pasi in fata hotelului la faleza cu taverne si restaurante si 2 pasi in spatele hotelului era plaja cu apa mica si calda sa putem baga copilul si IMPORTANT plaja e plina de cafenele si taverne ptr coffe si breakfast. E foarte frumos, mie mi s-a parut la fix pentru o excursie cu copilul minc. Personalul care se ocupa de hotel e o familie, foarte primitori ne-au umplut de gemuri home-made la plecare. S-au indragostit de Yannis, ne aduceau mereu inghetate si ciocolata, ne-au adus extra perne sa nucada Yannis din pat , faceau orice sa ne simtim de milioane. Insula e frumoasa, ai ce vedea si te relaxezi super. Noi am dat in plin sezon 45E pe un Studio cu 3 paturi, bucatarie baie si balconas micut. Cand te duci tu cred ca e si mai ieftin. Oricum in jur erau f multe pensiuni si hoteluir, aveau si de super lux cu piscina, 4 stele, multe chiar pe plaja (care in continuare e aproape de main city-ul insulei (aproape=2 minute pe faleza cu caruciorul). Zas Studios se numeste unde am stat noi. Insula: Naxos, orasul Agios Georgios (parca asa se scrie). In Naxos ajungi si cu avionul (de la Olympic) sau zbor pan la Atena si apoi vaporul (cam 3 ore) sau masina pan la Atena si vaporul, depinde cum preferati sa calatoriti. de
Yannis
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Si noi si noi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Probabil ca m-a vazut al meu cat de legata sunt si a luat si o casuta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma pun bine cu tine dar doar asa ca-mi place de tine
![](icon_smile_big.gif)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui decenuela de ce zici de grecia k e scumpa????? spania nu e? eu iti recomand sa inchiriezi o vilutza cu 3-4 camere iesi mult mai ieftin... de asemenea grecia continentala e mai ieftina decat pe insule...dar nu la fel de frumos... dar depinde ce anume cauti...sa stai loco...gen pansionari..plaja casa si retur( cum am fc noi in bulgaria)...sau sa faci croaziere...sa vezi locuri noi....azi ici maine colo...etc... o doamne..deja ma ganedsc la concediu....VREAU CALDURAAAAA Mihaela, ![]() |
Nu stiu ce sa zic, poate e doar o conceptie cu Grecia scumpa.
Stiu ca e mai ieftin la vila, dar in acelasi timp nu ma vad ducandu-ma la cumparaturi, gatind si spaland vase in concediu. Macar saptamana aia sa stau linistita si nu cu gandul ca ce mancam maine....
De aia caut un hotel cu mic dejun si cina, poate all inclusive, dar demipensiune e cea mai potrivita.
Poate o sa ajungem la concluzia ca e prea mic copilul sa il caram dupa noi....sa vedem...suntem in gandiri si tatonari.
Noi am vrea sa mergem cu avionul, sa inchiriem masina acolo, sa stam si la plaja vreo 3-4 zile, dar vreo 3 sa ne si plimbam/vizitam, ca nu putem zace asa la soare o saptamana....eu una nu pot, ma plictisesc dupa o zi...vreau sa ma plimb. De aia zic ca e posibil sa nu luam piciul dupa noi, ca nu mai e vacanta...e ca acasa...program dupa copil. Culcat la 9 seara....stat la taverna ioc...ma rog, de aia sunt bunicii...sa vedem, inca nu ne-am decis...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
mersi de lamuriri... mie mi-e frica de crocobaurul din maternitate cand i-a iesit pcr-ul pozitiv si am stat pe antibio din primele zile de viata... dar sper sa fie bine si sa nu fi fost decat reactie tampita de la dinti...
igiena in zona e riguroasa, il spal bine dupa fiecare kk, in fiecare zi baie, e decalotat... de unde infectie urinara? citit ca sunt si congenitale si ca se remediaza cu varsta...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza BF din ce povestesti tu acolo, de ce nu mergi pe varianta inchiriat o vila? Cred ca ar fi mai usor sa stati toti acolo, aveti bucatarie pentru bebe si voi mancati la terase, restaurante etc ce vreti voi nu ce au la bufetul suedez. De multe ori treaba asta cu all inclusive ne renteaza ptr ca se mananca pe unde vizitati, pe unde va plimbati etc si mancarea ramane platita la hotel. Mai ales criza fiind poti trimite mailuri si la astea care sunt complex de studi si apartamente sa spui ca venti X persoane si ca cari discount. Eu asa fac cand merg pe insule si mereu obtin super discount. Am fost anul trecut in Naxos undeva cu Studios etc , nu era lux, dar era un bloc nou construit de studios si apartamente, totul f curat, mobilier nou, baie f curata , toate conditiile si eram in buricul targului adica ajungeam in 2 pasi in fata hotelului la faleza cu taverne si restaurante si 2 pasi in spatele hotelului era plaja cu apa mica si calda sa putem baga copilul si IMPORTANT plaja e plina de cafenele si taverne ptr coffe si breakfast. E foarte frumos, mie mi s-a parut la fix pentru o excursie cu copilul minc. Personalul care se ocupa de hotel e o familie, foarte primitori ne-au umplut de gemuri home-made la plecare. S-au indragostit de Yannis, ne aduceau mereu inghetate si ciocolata, ne-au adus extra perne sa nucada Yannis din pat , faceau orice sa ne simtim de milioane. Insula e frumoasa, ai ce vedea si te relaxezi super. Noi am dat in plin sezon 45E pe un Studio cu 3 paturi, bucatarie baie si balconas micut. Cand te duci tu cred ca e si mai ieftin. Oricum in jur erau f multe pensiuni si hoteluir, aveau si de super lux cu piscina, 4 stele, multe chiar pe plaja (care in continuare e aproape de main city-ul insulei (aproape=2 minute pe faleza cu caruciorul). Zas Studios se numeste unde am stat noi. Insula: Naxos, orasul Agios Georgios (parca asa se scrie). In Naxos ajungi si cu avionul (de la Olympic) sau zbor pan la Atena si apoi vaporul (cam 3 ore) sau masina pan la Atena si vaporul, depinde cum preferati sa calatoriti. ![]() ![]() |
Stai sa inteleg: era personal care facea curat si va dadea extra perne? Pai ori e studio inchiriat ori e hotel? Ca m-ai pierdut.
Am retinut insa numele orasului.
Caut pe net.
Voi cum ati inchiriat atunci? booking.com sau direct la ei?
xela_07 spune:
BF - nu e scumpa Grecia fata de Turcia, Spania si chiar Bulgaria ...
O sa zica lumea ca suntem fitzoase cu hotelul ...
Copilul nu e prea mic daca vreti sa-l luati cu voi, mai ales ca mergeti si cu bunici.
plateea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
mersi de lamuriri... mie mi-e frica de crocobaurul din maternitate cand i-a iesit pcr-ul pozitiv si am stat pe antibio din primele zile de viata... dar sper sa fie bine si sa nu fi fost decat reactie tampita de la dinti... igiena in zona e riguroasa, il spal bine dupa fiecare kk, in fiecare zi baie, e decalotat... de unde infectie urinara? citit ca sunt si congenitale si ca se remediaza cu varsta... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
infectia poate ajunge si pe cale hematogena din alta parte... o infectie respiratorie, otita sau cutanata...
de obicei ITU se manifesta cu subfebrilitatea si mai ales temperaturile alea pe care le-a tot facut Kay... in absenta altor simptome, e mai bine sa excluzi un asemenea diagnostic probabil...
daca nu se confirma, ura si la gara. dar nediagnosticat si netratat... e destul de periculos...
![](majoreta.gif)
![](coreografie.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Ce imi place cand vorbiti de vacante....parca ma si imaginez pe insule grecesti stand la soare.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)