Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Neata!
LML Letizia
Radu Gabriel
In sfarsit ne-am hotarat la hotel pt Turcia, www.limakhotels.com/limra/en" target="_blank">acesta este
Fetelor, mango tb sa aiba coaja rosie?
De la 6 la 7 luni cate grame ar tb sa ia?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
'neata, mamici!
Pana la urma nu m-am mai dus la piscina. Ieri seara si azi dimi mi s-a parut Natali ca respira putin harait si am amanat experienta cu piscina. DM nu am aproape, daca nu gasesc nici la Carrefour osa comand de pe net (nu prea-mi convine sa platesc curierul pt atata lucru).
Anca, si mie mi-e cam frica, dar am vazut ca se organizeaza gimnastica pt gravide si pt bebelusi. Anul trecut, cand eram gravida am vazut si bebelusi de doua luni acolo. LML Letizia
si Radu Gabriel
!!!
Alice, n-am reusit inca cu pediatrul. Vroiam sa te mai intreb ceva. Iti scriu pe PM.
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Andreea bine ai venit!
Racusoru am vazut in pozele tale daca nu ma insel ca Andrei facea exrecitii pe o minge. Ai putea sa detaliezi un pic?
Am inceput si eu sa fac cu Bianca exercitii pe minge dar nu am in minte decat vreo 2-3 si as mai vrea sa variez.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI LETI!! LA MULTI ANI RADU GABRIEL!! SA FITI SANATOSI PUI DRAGI!!
MICHELLE - mango trebuie sa fie rosu da, ca sa fie copt, si inauntru portocaliu, ca o piersica. intre 6-7 luni trebuie sa ia cam tot 500 de grame (media)
ANCA sanatate multa Mariei
si noi noapte buna, cu trezire de papa la 2 si la 7, si apoi de tot la 7.30. e bine asa.
MENU PUI:
10.30 - piure de pere cu mar
14.00 - piure de cartof dulce, zuchini, morcov cu ficatel
17.30 - iaurt cu branzica si poate si cu avocado, incercam
azi ma duc sa ma tund si sa ma manichiuresc, abia astept !!!
ramo1901 spune:
Neata fetelor.....multumesc mul ptr urari...m-am simtit tare bine duminica,cu tort,cu de toate,iar ieri am fost la mall la bataie cu pene.Sabina s-a cam speriat putin la inceput,dar s-a obisnuit....eram pline toate de puf,pe fata,in cap,pe haine...veselie mare..,pun poze imediat,
Referitor la legume,Sabina mananca pireuri de cartofi,brocoli, dovleac, morcov cu patrunjel,pastarnac,ceapa,gogosar...iar ieri am mancat prima data spanac,cam mult ca m-am speriat,2 portii...dar i-am dat cat a cerut... Sper ca nu ii dau prea multe...aaa si ii garnisesc aproape oricare pireu cu frunze de patrunjel verde,si ma gandeam sa incerc si cu marar,sa vad daca ii place.
Si ptr ca vorbeati de activitatea bebeilor,si eu cred ca suntem cam in urma...sta in schimb singura in fundic,nesustinuta,si pe coltar si pe paturica de joaca si pe covor, are un fel de pian cu butoane,pe care tot apasa, ma imita pe mine cum fac pe laptop...de asta zicem ca stam amandoua pe laptop...
Nu se intoarce de pe burta pe spate sau invers,de fapt nu ii place deloc pe burta,dar daca o pun ridica capul dar nu mult...si isi ridica doar funduletul,dar nu reuseste sa se intoarca pe spate asa ca incepe sa maraie...Nu merge nici in 4 labe,se intoarce doar prin pat...o gasesc de-a latul cu picioarele afara din pat sau cu "capul spre picioare"...si mai nou sta cu picioarele in sus pe masa de infasat....si de acolo si le lasa pe pat,cu zgomot bine inteles,
Ma mai gandesc ce face si mai scriu imediat...
Acuma s-a trezit gaza si protesteaza...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Buna dimi.
PAULA mersi de cafea.Desi spun cu intarziere ma bucur ca Raul s-a insanatosit si e iarasi activ.Asa ca acum nu mai ai nici o scapare:trebuie un filmulet cum sare in jumper .P.S.Cum il va chema pe fratiorul lui Raul??
RACUSOR have fun la salon.Adevarul este ca iesiri de genul acesta fac foarte bine nu numai la fizic ci si la psihic.
MICHELLE mango ale mele au coaja galbena acum deoarece le-am tinut in punga de plastic da pe interior sunt coapte.Trebuie sa fie zemoase si sa aiba un gust dulce iar culoarea galbena.
Si al meu spune ta-ta,ba-ba iar cand plange ma-ma.Insa nu cred ca ei constientizeaza,momentan silabisesc foarte mult,descopera noi sunete si "cuvinte".Cat despre babismul ca vei face un baiat daca spune tata eu una nu cred.E doar o vb din batrani.
Noi astazi incercam iarasi outul insa voi pune si cateva picaturi de mandarina peste el,poate poate va manca.
Portocala am exclus-o deoarece vomita in jet numai de la o lg de suc.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ramo1901 spune:
Fetelor....am uitat cel mai important detaliu..Sabina zice de cateva MA-MA....e adevarat ca zice cand plange,la inceput ma gandeam ca i-a iesit doar asa,dar de fiecare data cand e suparata se uita la mine si zice ma-ma...ma topesc toata...sper sa o aud si cand nu plange...pup-o mama de scumpa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Maine vrem sa mergem la piscina, dar nu gasesc sa iau 'slip' pt Natali. Ilinca, daca esti pe-aproape spune-mi te rog de unde ai luat??? Am gasit la SensiBlue, dar erau pt 11kg, si ziceai ca mai mici n-au avut... ![]() ![]() ![]() ![]() |
in Bucuresti mergeti? unde anume?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Tb sa fac o strategie de marketing si nu am nici un chef!!!
Btz, Luca il va chema pe fratiorul lui Raul...cand va fi. L-am pus pe Raul sarind in jumepr pe FB, dar il pun si www.youtube.com/watch?v=6KtOOdQaTBg&feature=feedwll" target="_blank">aici. Raul a spus tata cand era cu o papusa in brate...deci sunt sigura ca nu constientizeaza
. Desi la cat timp isi petrece Cosmin cu el, are dreptate copilul sa spuna tata la orice altceva, mai putin lui...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Andreea bine ai venit! ![]() Racusoru am vazut in pozele tale daca nu ma insel ca Andrei facea exrecitii pe o minge. Ai putea sa detaliezi un pic? Am inceput si eu sa fac cu Bianca exercitii pe minge dar nu am in minte decat vreo 2-3 si as mai vrea sa variez. ![]() ************************* Mami ![]() |
Michelle noi mergem la kineto, nu ii fac eu acasa
dar ce am vazut ca face
-il tine in brate, cu picioarele pe minge, si il pune sa impinga mingea
- cand il pune pe burtica pe minge il invarte intr-o parte si alta ca sa ii dezvolte reflexul de aparare (el trebuie sa puna manutele pe minge inainte cand e cu capul in jos)
- il invata sa se ridice , adica ii pune un picior sub el si unul flexat pe minge si il invata sa scoata celalalt picior