Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata fetele
E gata sau ceaiul.
Azi dimineata, stateam cu Raul in pat la povestile de dimineata si a zis tata. A fost un tata asa de firav si de incet si nu l-a mai repetat. Acum nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma supar ca nu a zis mama. . Bine, ma bucur...desi se zice ca daca copilul zice prima data tata, urmatorul copil e baiat si daca zice mama e fetita...Dar totusi, daca eu stau calare toata ziua pe el, de ce nu a zis mama...
Bumblebee, lasa jos repede patutul ca Victor nu sta mult la povesti . Eu pana nu il vad escaladand gratiile, il las ridicat inca, dar mi se pare ca la patutul nostru, etajul nu e chiar atat de sus.
Oana, si eu am cautat cereale de 6 luni fara gluten si chiar am vazut ca toate contin gluten. Inseamna ca e voie. Mie niciodata nu mi-a aratat avocado asa frumos. De obocei are pete negre, dar alea nu le pun...cred ca e o arta sa gasesti avocado perfect
Cris, la noi la piscinuta pt bbei, au ei pampers special pt apa. Poate si la voi la fel, nu ai intrebat?
Bine ai venit andra_deea!!!
La multi ani Letizia si Radu!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

de la milupa cele cu porumb, orez si tapioca sunt bio si nu contin gluten sunt fara lapte eu la folosesc pt biberon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Dar ati petrecut azi noapte, nu gluma, de toata lumea doarme inca...
Merci Anca. Inca Milupa nu i-am niciodata. Nici lapte , nici cereale. Dar totusi nu pot sa-i dau inca nimic cu gluten? Eu vreau sa incep sa-i dau mancare mai consistenta, pt ca bea fff mult lapte.

Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Cris2010, daca te referi la scutecele impermeabile, eu am luat cum zice si Mycya de la DM, exista mai multe marimi. Stiu ca si Huggies face gama "Little Swimmers", care se gaseste in farmacii si am mai vazut si in Auchan. Cu toate astea, pe noi ne-a pus administratoarea piscinei sa cumparam si slip cu strat impermeabil (avea ea de vanzare) pentru ca ea zice ca scutecele nu ofera protectie suficienta. Am vazut si pe net slip de genul asta aici: http://www.chic bebe.ro/products/4442-bambino_mio_slip_de_baie_pentru_bebelusi_albastru_roz_cu_pestisori.mbs(sterge spatiul dintre "chic" si "bebe")Si eu sunt convinsa ca gasesti de vanzare accesorii de genul asta la piscina la care mergeti. Abia astept sa ne pove cum a fost.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata'

LMA pentru Letizia si Radu

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Cris, la noi la piscinuta pt bbei, au ei pampers special pt apa. Poate si la voi la fel, nu ai intrebat?
Poze luna 7

auzi nu ne facem curaj sa mergem si noi la apa cu piticii?
asa prin martie?!? ce zici?
Ramona intreab-o pe Raisa?!?

vad ca vine bb2 tot baiat...dar e bine si asa ca parca aveai numele pregatit

cu cerealele si eu am cautat ieri si cele de +6 luni sunt cu gluten
am cautat si hartiile de la pediatra in care zice gluten de la 8 luni iar masa de LM de la ora 17(masa nr.4) sa o scot tot la 8 luni asa ca ramanem deocamdata cu 3 mese de LM/zi

EDIT: cu glutenul, mai exact in hartiile mele scrie: dupa 6 luni, dar mai bine dupa 8 luni
acu' cred ca e pe incercate, dar parca dupa ce am vazut ca se poate intampla nu m-as risca
asa ca deocamdata am cumparat cereale tot pentru +4 luni

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, eu vreau sa merg, mi-am facut rost de nr de telef, dar pe cand sa sun s-a racit Raul. Stiu ca tb sa suni sa te programezi si cand fac ei echipa de 3, 4 bbi de aceasi varsta te cheama.
Da, am numele de baiat pregatit pt bb 2 si parca as vrea tot baietel, dar cand vad pozele cu delfinasele noastre frumoase imbracate in rochite, iar imi tb fata.
La noi nici vorba de scos vreo masa de LP. Dimpotriva am ajuns sa mai introduc una...nu se opreste din plans pana nu vede biberonul plin si mananca si la 3, 4 ore. Incepe sa se rotunjeasca tot mai tare...

Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Neata! Paula m, si baietelul meu a zis prima oara tata dar iata ca al doilea copil e fetita!!! De fapt ei la varsta asta doar se joaca cu silabele, nu inseamna nimic pentru ei. Primul cuvant cu inteles la noi a fost "apa" iar tatalul i-a zis "danga" de la Dan nicidecum tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Paula, multumim de cafea! Si al meu cred ca va zice "tata" pt ca asa gangureste acum, "te-tiu", "te-te"... a zis "ma-ma-ma" doar intr-un hohot de plans, evident din greseala...

al meu s-a trezit la 8 juma, asa ca abia acum am terminat cu toaleta, imbracat, papat... el, evident... eu de abia am apucat o gura de cafea...a dormit bine pana la 5 juma, a papat, apoi s-a trezit urland la 6 juma, la fel la 7 juma... si de tot la 8 juma.. bine si asa. Acum e la mine in brate...

Bumbulinoooo, ce tare e Victor ca vrea sa se arunce din pat..

La piscina ne-a rec si noua kineto, dar la una speciala de bb. acolo cica e alta apa, nu syiu cum, si e schimbata zilnic, si mis reguli mai stricte de igiena. Dar cum la noi in oras ciuciu... zic pas...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTE LUNITE delfinasilor nostri de astazi:
LETIZIA ,Carmen ,ce mai faceti voi?
RADU GABRIEL

Si eu as evita piscinele la virsta asta,ma gindesc si la Leti ce a patit...
Pe linga ciuperci si alte bazaconii,clorul pe care- inspira e destul de puternic

Leutzul meu a spus mama prima data, citeva zile la rind continuu, deci, trec sa fac si o fetita

O zi frumoasa mamici,

Mergi la inceput

Iar avocado din cate stiu se combina cu legumele si carnita in salate nu cu fructe.

Mergi la inceput

Apropos, de la ce varsta se pot da copilasilor legume crude sub forma de salata, adica rosii, castraveti?

Mergi la inceput