Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Maurice, legume bio mai gasesti la pukka food sau aici in curand http://biobunatati.ro/cms.php?id_cms=12.

Bee, da ce voinic ai si tu acolo, de Paul cel mic ce sa mai zic, m-a dat gata.

La noi nici iaurtul cu banane n-a prea avut succes. A papat vreo 20ml doar.

Maine vrem sa mergem la piscina, dar nu gasesc sa iau 'slip' pt Natali. Ilinca, daca esti pe-aproape spune-mi te rog de unde ai luat??? Am gasit la SensiBlue, dar erau pt 11kg, si ziceai ca mai mici n-au avut...

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cris, al meu nu sta bine in fundic... mereu se arunca dupa cate ceva, ca sa nu zic ca nici cand papa nu sta locului, da din picioare, de fapt asa a dat de cand e el...

Mai fetelor, am o prietena a carei bebita implineste maine o lunita. Mai tineti minte cum ne plangeam de colici/ ca adorm la san, ca nu au rabdare sa suga? Mie barbatul imi spune ca am avut si noi din astea, dar zau ca nu-mi mai amintesc (poate de mulsul omniprezent, care ma va urmari pana la intarcare).

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara mamici!!!

in sf apuc si eu sa mai scriu...fata mea in loc sa doarma e treaza , am adormit-o de fapt la 8 si 10 dar ea la 9 sa trezit de tot u stiu ce e cu copila asta a mea de doarme asa de haotic si mai nou are treziri noaptea de cate o ora si ceva

cu diversificarea parca tot stam in loc...supa cand o accepta cand nu, parca nici nu am inceput-o dar la cantar se cunoaste in sfarsit in seara asta a aratat cantarul 7010 gr credeam ca nu mai schimbam si noi prefixul

La multi ani sarbatoritilor de astazi !!!

Rodyk La multi ani si voua , sa aveti o casnicie superba si sa va iubiti la fel de mult intotdeauna

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cris, eu sunt fan IOR. iar vara e super cand e tot verde. noi stam la dristor si mereu suntem in IOR

la ce piscina vrei sa te duci? am vazut in catalogul de la mothercare ca aveau ceva cosmtumase de baie pt pici, dar nu am intrebat la nici un magazin cat costa sau pt cate kg sunt..

eu abia acum am apucat sa va citesc. avem 2 prieteni de la cta in vizita, si am stat la povesti

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Alice Cris credca se referea la pampersii speciali pentru piscina

Cris2010 nu ai DM prin apropiere? eu de la DM am cumparat si sunt de la 4 la 9 kg , dar mai aveau si de la 7 la 13 sau 14 kg .

Mango si eu i-am dat Andrei combinat cu mar si ia placut, Avocado inca nu am incercat dar vom avea timp.

am adormit inapoi gaza, mai am de pregatit de mancare sotului si apoi fug si eu la somn ca sunt franta

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna seara si de la Hd !
As vrea sa incep cu Crissy si s-o rog mult de tot sa nu ezite sa ne lase s-o ajutama asa cum putem fiecare si sa nu uite ca ea si Bea intotdeauna au fost niste luptatoare si sunt convinsa ca totul va fi bine sa nu-si piarda speranta, increderea, optimismul de care a dat dovada mereu si, mai ales, credinta in Dumnezeu.
Bun venit Andreea printre noi, scrie-ne mai multe despre tine si puiul tau.
Cineva scria despre cereale cum ca ar fi sau n-ar fi voie cu gluten. Io am citit pe ale mele de la Milupa cu 4 fructe si nu scrie nicaieri ca ar contine gluten,ori nu vad io bine la ora asta. Daca intr-adevar nu contin gluten vi le recomand, deoarece puiul meu le adora.
No si as vrea sa urez LA MULTI ANI fericiti lui RODY si sotului ei, draga de ea ca merita tot ce-i mai bun pe lumea asta. Pe sot il tragem de urechi ca nu sta acasa langa iubitica lui tocmai azi.
De asemenea, LA MULTI ANI tuturor Valentinelor, AELITEI in mod special, sanatate si multe multe impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele
E gata sau ceaiul.
Azi dimineata, stateam cu Raul in pat la povestile de dimineata si a zis tata. A fost un tata asa de firav si de incet si nu l-a mai repetat. Acum nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma supar ca nu a zis mama. . Bine, ma bucur...desi se zice ca daca copilul zice prima data tata, urmatorul copil e baiat si daca zice mama e fetita...Dar totusi, daca eu stau calare toata ziua pe el, de ce nu a zis mama...
Bumblebee, lasa jos repede patutul ca Victor nu sta mult la povesti . Eu pana nu il vad escaladand gratiile, il las ridicat inca, dar mi se pare ca la patutul nostru, etajul nu e chiar atat de sus.
Oana, si eu am cautat cereale de 6 luni fara gluten si chiar am vazut ca toate contin gluten. Inseamna ca e voie. Mie niciodata nu mi-a aratat avocado asa frumos. De obocei are pete negre, dar alea nu le pun...cred ca e o arta sa gasesti avocado perfect
Cris, la noi la piscinuta pt bbei, au ei pampers special pt apa. Poate si la voi la fel, nu ai intrebat?
Bine ai venit andra_deea!!!
La multi ani Letizia si Radu!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

paula, pune si mie la pachet niste cafea. am auzit si eu variantele cu mama si tata. atunci eu o sa o invat pe Mara sa spuna TATA

noi iar ne'am trezit de la 7 jumate, si aseara m'am culcat tarziu. sunt zombi

mara

Mergi la inceput

cris2010, ai rezolvat cu pediatrul?

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata....

Maria inca doarme, am avut o noapte linistita in sfarsit, sper sa fie si ziua de azi la fel, aseara a vomitat tot ce mancase de la mucii din gat, asa ca m-am hotarat sa o tin pe lapte cu cereale o zi doua, ca e cerat mare iar la masa si poate asa isi mai revine...sper sa procedez corect!

De facut nu face ff multe, doar se intoarce pe burta de pe spate si invers, se impinge cu calcaiele si inainteaza cu capul cand e pe spate in fundulet nesprijinita nu sta ff bine, dar vrea direct in picioare...dar e timp pt toate...

De sapt aceasta vreau sa incepem sa mergem la kineto poate ajuta si face si pofta de mancare!

Cris daca ma intrebi eu nu as risca sa duc bb asa mic la piscina, imi e frica de infectii si cipercute!

Mergi la inceput