Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata
noi am socializat cu bb vecin de palier..asa ca acum e frant bietu si doarme..sper eu pana la 1 regulamentar :)
mami a baut deja cafeluta cu vecina si cum nu am chef de nimic- tre s aintind totusi hainele spalate..stau cu voi la taclale. care e sub zilei?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

LUCA...ce frumos e...am intrebat deoarece aveam impresia ca ALBERT..
Raul

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Paula, Doamne ce sare Raul in jumper...e activ de numa. Tre sa ii cumpar si eu la fiica-mea. L-ai cumparat de undeva sau l-ai comandat de pe net?
Oana, astept si eu sa mergem cu picii la balaceala...ce bine o sa ii mearga la Raisa intre 2 baieti (Matei si Raul). Unde este la noi in oras piscina de bebei?
Azi e o luna de cand ne-am apucat de diversificare si a luat in greutate biiine, 1,040 grame intr-o luna de diversificare. Nu e cam mult? Adevarul e ca manance orice, nu a facut figuri la absolut nimik.
Deja are o saptamana de cand doarme bine noapte, cu 1-2 treziri da scurte si fara papa. Acum e afara, face nani si eu mi-am luat micul dejun si ma apuc de treaba prin bucatarie.
Maine mergem sa ii fac o radiografie la sold si joi la Cluj la shopping si la 16.15 la control tot cu soldul.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, eu vreau sa merg, mi-am facut rost de nr de telef, dar pe cand sa sun s-a racit Raul. Stiu ca tb sa suni sa te programezi si cand fac ei echipa de 3, 4 bbi de aceasi varsta te cheama.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

super...pai zi asa...atunci cand suni zi ca ai 2 copii

eu am tot zis, dar ma gandeam ca nu vrei vezi de aia e bine sa vorbesti exact nu sa te gandesti ce vrea celalalt
sa nu uitam ca trebuie hartie de medic cum ca nu sunt bolnavi

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Neata! Paula m, si baietelul meu a zis prima oara tata dar iata ca al doilea copil e fetita!!! De fapt ei la varsta asta doar se joaca cu silabele, nu inseamna nimic pentru ei. Primul cuvant cu inteles la noi a fost "apa" iar tatalul i-a zis "danga" de la Dan nicidecum tata.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

Matei zice "baba" in continuu

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Azi sunt fericita!
Azi noapte Raducu n-a mai facut temperatura si am dormit f bine!!! Ma trezeam singura sa-i verific temperatura si ma minunam singura ca puiul meu doarme si nu il mai apuca urlatul:d

menu R
-tzitzi
-mar, para, banana (dar nu prea a papat...cred ca a fost marul cam acrisor si s-a tot miorlait)
-cartof, morcov, salau
-iaurt

Ma duc sa citesc din urma! O zi buna sa aveti!
-tzitzi+lp

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata!

LML Letizia Radu Gabriel

In sfarsit ne-am hotarat la hotel pt Turcia, www.limakhotels.com/limra/en" target="_blank">acesta este

Fetelor, mango tb sa aiba coaja rosie?

De la 6 la 7 luni cate grame ar tb sa ia?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

fain hotelul 7 zile? cat e sejurul?

noi de la 6 la 7 luni am luat 500gr
dar de la 5 la 6 luni doar 400 gr

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Tb sa fac o strategie de marketing si nu am nici un chef!!!
Btz, Luca il va chema pe fratiorul lui Raul...cand va fi. L-am pus pe Raul sarind in jumepr pe FB, dar il pun si www.youtube.com/watch?v=6KtOOdQaTBg&feature=feedwll" target="_blank">aici. Raul a spus tata cand era cu o papusa in brate...deci sunt sigura ca nu constientizeaza. Desi la cat timp isi petrece Cosmin cu el, are dreptate copilul sa spuna tata la orice altceva, mai putin lui...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

imi place Luca si mie
cum ar fi sa ma 2 baieti: Luca si Matei

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

lala, eu vreau sa merg la babyspa. cred ca de luna viitoare, ca trebuie sa fac si un set de analize ca sa ne primeasca.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Paula, Doamne ce sare Raul in jumper...e activ de numa. Tre sa ii cumpar si eu la fiica-mea. L-ai cumparat de undeva sau l-ai comandat de pe net?
Oana, astept si eu sa mergem cu picii la balaceala...ce bine o sa ii mearga la Raisa intre 2 baieti (Matei si Raul). Unde este la noi in oras piscina de bebei?
Azi e o luna de cand ne-am apucat de diversificare si a luat in greutate biiine, 1,040 grame intr-o luna de diversificare. Nu e cam mult? Adevarul e ca manance orice, nu a facut figuri la absolut nimik.
Deja are o saptamana de cand doarme bine noapte, cu 1-2 treziri da scurte si fara papa. Acum e afara, face nani si eu mi-am luat micul dejun si ma apuc de treaba prin bucatarie.
Maine mergem sa ii fac o radiografie la sold si joi la Cluj la shopping si la 16.15 la control tot cu soldul.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Bebe-balaceala este la AlfaTransilvania...parca asa se numeste, daca nu ma insel
tinem pumnii la control sa fie bine
si la shopping evident

a luat foarte bine 1 kg ...poate e doar inceputul, daca ia tot asa si in a 2-a luna de diversificare cred ca va fi cam mult si ar trebui intrebat pediatrul

Paula, cand suni spui ca ai 2 baieti si o fata
cred ca ma bate Paula acuma

Noi 2

Mergi la inceput