Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

de ros roade si Mara tot ce prinde, da vad ca nu da nici un semn de dintisori.
saddie, medeea inca are cercelusii medicinali sau ce vedeam eu in poze acolo?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimi!!!!

In primul rand LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI

TINA,RODY offf,multa sanatate bebelanilor scumpi

MATUSA ce frumusete ai tinut tu ascuns acolo.Cu ochii aia sigur va face ravagii printre domnisoare

Noi declaram o noapte dormita pana la 5.50 cand a fost prima trezire pt masa

BUMBLE ai PM

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, deci asa sotiorul cu sportul... ar trebui sa incerc si eu intr-o seara, ca oricum dorm prost, foarte mult nu am de pierdut.. poate ii fac o surpriza sotului si dorm beton, ii acopar eu sforaielile...

Mycya, . Eu de la tine am invatat sa zic "iuiiii". Si, da, Vlad sughite de fiecare data cand rade... Mai am o prietena a carei fetita pana la un an tot sughita dupa o partida de ras... Felicitari pt papusa scumpa cu cercelusi! Curajoasa fata are mama!

A mancat al meu avocado, in combinatie cu mar si para. I-a placut, ca deschidea rapid gurita. Mie mango imi place, ca e ca si piersica. Dar uite ca Medeea nu crede la fel, ca zici Saddie ca ii place piersica si asta nu... eventual incearca sa ii faci combinatie piersica cu mango (doar un pic la inceput, apoi cresti progresiv mango si scazi piersica).

Saddie, eu numai dupa laptic il tin la ragait, dar putin, 3 min... la fructe si legume face el mai tarziu, ca sta in fundic, ne jucam, si mai trage cate o ragaiala de betivan...

Victoooooooo, incep dintocii???? ioiiiiiiiii!

A luat soacra copilul. ma bag la neveste disperate.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

vai mai fetelor cum pot fi 2 copii diferiti asa..
n-am inchis un ochi..mi s-a matait asta mic de la dinti de nu-i adevarat. numa in brate a dormit..apoi juma d eora in patut si tot asa..ufff
ii dau chamomila de ieri..ce geluri ati mai folosit cu succes?
la stefan n-am avut o noapte nedormita din cauza asta..:(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Calgel in cazuri disperate!
are lidocaina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

La Multe Lunite

Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Maria de Rubia
Miguel de Aelita

cistina_serban

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

La multe lunite si din partea noastra! Sa va dea DD multa sanatate si noroc!

Noi azi facem 8 luni,am baiat mare si cu bubite dar trece ea si rubeola asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Am revenit! Nu am avut mare succes cu mango a mancat numai vreo 70-80 gr. Fata asta numa' piersica ar manca daca se poate. E singurul fruct la care nu apuc sa duc lingurita la castronel ca deja cere iar. Am tot facut combinatii cu para cu mar dar parca nu i-as da tot piersica in fiecare zi. Plus ca nu gasesc decat borcanele si ma rupe la buzunar.

Alice_Elena para de la Hipp am cumparat si eu sa am in casa daca raman in pana de fructe proaspete. Astea de para si cele de piersica nu au zahar.

saddie, daca ii place asa de mult piersica, pai combin-o cu celelalte fructe, chiar daca sunt proaspete. asa folosesti un borcanel la 2 zile...

borcanasele cu fructe de la Nestle, Hero Baby si Milupa pe care m-am uitat eu contin doar zaharul care e in fruct, ceea ce e altceva! eu de fructe nu prea iau ca le gasesc proaspete, doar cateodata cand suntem pe drum mai iau set de 4 cutiute x 100 g cu fructe combinate cu biscuiti/cereale. dar nu au nici zahar nici alti aditivi, cel putin asa scrie pe carton

in schimb, borcanelele cu pireuri de legume cam toate au sare, pe cele pe care scrie "bajo en sal" inseamna ca au foarte putina, dar au!! am dat cateva ture pe la raioanele dietetice, dar si alea au sare si zahar, in schimb scrie mare ca nu au gluten, ceea ce oricum nu mai conteaza dupa 6 luni. ori noi imediat facem 8!!

ce mi-e mie ciuda e ca aici nu sunt de borcanele cu prune deloc, in nici o combinatie! si nici macar prune!! doar uscate...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Rody la tine m-am gandit ca nu e cazul.

De avocado stiu ca este sanatos. Dar nu o sa-i dau inainte de mar, para, dovleac, pruna, caisa, piersica, gutuie, banana.

Tina, ai grija sa nu mai faci vaccin ROR la 1 an ci varianta fara rubeola a vaccinului respectiv gandita special pentru cazuri ca al vostru. Asta in eventualitatea ca ii faci analiza si se confirma ca are anticorpi la rubeola.

Fug ca s-a trezit Iulia si trebuie sa-i dau mancare repede ca plec de acasa.

Va pup. O zi buna!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Tina, rubeola? Acum mi-am amintit, cand m-am dus la pediatra cu bubitele de pe spate, mi-a zis ca rubeola nu poate fi, ca intr-adevar la boala asta petele sunt intinse, fara ridicaturi ( daca intelegeti ce vreau sa spun ). I-a dat vreun tratament? Raducu sa se faca bine repede...
Victo, eu l-am dat doar cu cal gel, dar nu stiu daca a avut vreun efect. Dentistul meu mi-a zis sa-l masez doar la gingii, ca gelurile astea nu au nici un efect. Eventual, poti sa-i dai nurofen, ca am vazut ca scrie pe sticluta ca e bun pt eruptiile dentare.
Rody, cand a racit Isa? Saracuta de ea...multa sanatate
Nici eu nu pot sa mai vad Anatomia lui Grey pe vplay. Oare de ce...
Acum imi caut casa. Nu mai suport aparatamentul. As prefera, daca gasesc sa schimb apartamentul cu casa + diferenta. Ar fi perfect daca as gasi asa, ca pana vand apartamentul o sa innebunesc. Se poate transfera creditul bancar de pe o proprietate pe alta?
Gagici, cum facem cu Bea? Haideti sa ne hotaram...
Crissy, voi ce faceti?
La multi ani Raducu, Eva, Mihai, Sofia ( parca asa o cheama pe fetita Anei), Maria!!!!
La multi ani Miguel!!!!Are mami baiat mare!!
La multi ani Cristina_serban!!!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai tot ce iti doresti de la viata!!!
Am uitat de !!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Am inteles ce ai vrut sa spui!
am cautat pe net poze la rubeola si asa este si raducu pe spate
h ttp://www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/bolile-copilului/rubeola/4697/
fara pauza dupa prima litera

Dar de ce vreti sa va mutati? ca nu aveti spatiu suficient? Vezi cum ne schimba copii astia viata si pe noi tot Raducu ne-a determinat sa ne cautam un apartament mai mare.

in legatura cu Beatrice! eu zic ca tb sa luam o decizie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Fetele voi dupa mesele de mancare solida mai puneti bb-ii la ragait? Ca eu o pun numai dupa laptic si ma intrebam daca ar trebui sa ragaie si dupa fructe sau legume.

eu n-o mai tin la ragait de vreo 3 luni, poate si mai bine... nici noaptea dupa ce suge. dar peste zi, cum sta in fund si se agita, elimina ea aerul pe unde poate

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

La multi ani Cristina! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!
Distractie placuta!

Otilia, ms mult de sfat!

Mergi la inceput