Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

nici eu n'o mai ragai de muult. fetita nasilor nostri, atunci cand elimina gazele (nu pe gurita ) plange de mama focului
a mea in schimb le trage fara nici o jena, ba chiar se amuza

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Multumim mult pentru complimente , toti delfinasii sunt frumosi de pica.
Cat despre ragait, Ducu ragaie singur chiar dupa mesele de piure fara efort din partea mea.

Mai era cineva cu harait la bebe, parca, dar nu mai stiu cine facea aerosoli.
Intrebare -Cam in cat timp a trecut haraiala ca la noi vad ca persista.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Matusa, noi am fost, dar Raul a avut bronsiolita...
La noi era respiratie greoaie, nu numai haraiala. A trecut in mai mult de o sapt. Am facut aerosoli de miercuri, pana sapt cealalta vineri, in fiecare zi de 3 ori...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Otilia, gutuia cum vrei sa i-o dai?

Eu am luat borcanele cu mar, caisa si orez de la hipp, bio, acum am citit eticheta si nu contine zahar, in schimb fructele sunt de fapt suc din concebtrat de fructe (de origine bio). I-am dat unul numai pt ca nu am avut timp sa-i fac intr-o zi piureul de fructe. Nu sunt fan borcane, sunt scumpe rau, dar pt o urgenta sunt ok. Piersici am vazut la 24 de lei kg-ul, ioiii, da scumpe rau, plus ca au o textura si un gust de numai piersici nu zici ca sunt, prune n-am mai vazut de ceva timp, asa ca.. oferta destul de limitata.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Noi nu mai scoatem aerul de pe la 4 luni, de cand oricum il ridic dupa fiecare masa.

Tina, lui Raducu, sa-i treaca rubeola repede repede!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Alice_Elena da sunt cercelusi medicinali. Noi i-am pus abia in urma cu o luna cand am fost la controlul de 5 luni.

crispro Asa speram si eu sa-i placa mango ca si mie mi se pare ca aduce cu piersica dar se pare ca nu. O sa incerc din nou in combinatie cu piersica desigur .
Deci asa cu ragaitul. Noi inca nu stam singurele in fundic. O sa incerc s-o pun deci la ragait si dupa mesele de solide

rody pai asa ii fac combinat. La noi tot timpul masa de fructe arata cam asa:
piersica + para
piersica + para + mar
piersica + mar (asta mai rar ca nu ii place marul)

La noi nu se gasesc nici borcanele Milupa, nici Hero Baby. Asa mi-e ciuda ca aici tot parca aduc toate ciurucurile. De ex. pe Amazon UK au astia de la Hipp o gama cu "100% Fruit" garantat dar nu le livreaza la noi si nici in magazine nu le gasesc.

Cu prunele f. f. bun e Magiunul de Topoloveni nu are decat prune si atat. Daca vrei iti fac pachet un borcan si ti-l trimit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Matusa, noi am fost, dar Raul a avut bronsiolita...
La noi era respiratie greoaie, nu numai haraiala. A trecut in mai mult de o sapt. Am facut aerosoli de miercuri, pana sapt cealalta vineri, in fiecare zi de 3 ori...

Poze luna 7

Cu ce ati facut aerosoli?
Noi am fcut cu dexometazona, ventolin si flixotaide a avut si cate 5 pe zi, tot bronsiolita am avut si noi.
Inaca ceva cam cat dura fiecare sedinta de aersoli? Merci

15 iulie 2010

Mergi la inceput

De unde cumparati maginul de Topoloveni, sa-l incrcam si noi, ca vad ca e laudat nu gluma.

15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetele deci e bun magiunul??Eu ma gandeam ca poate are zahar desi recunosc ca nu am citit nimic despre

Eu gutuia i-o dau ori coapta ori fiarta..depinde cum am chef in ziua respectiva sa-i fac fructele.

OTILIA am intrerupt pastilele imediat cum mi-ai spus,cred ca sunt 2 sapt deja si pot spune ca ma simt fantastic fara ele,mai am un pic de greata si dureri de cap insa nu ca inainte.In schimb am parte de cateva zile,mai exact de vineri,de dureri si crampe ca la CM si de scurgeri de sange insa nu e CM cu adevarat.Sotul spune ca sigur este de la intreruperea lor

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Matusa 4 picaturi de ventolin , cu 2 ml ser fiziologic. Cam 5 minute, pana se terminau aburii . Si in plus 3 zile de injectii si apoi pastilute ( dar nu inteleg ce scrie pe pliculet ), oricum erau antiimflamatoare...
Dar Ducu cand s-a imbolnavit?

Poze luna 7

Mergi la inceput