Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vai mai fetelor cum pot fi 2 copii diferiti asa..
n-am inchis un ochi..mi s-a matait asta mic de la dinti de nu-i adevarat. numa in brate a dormit..apoi juma d eora in patut si tot asa..ufff
ii dau chamomila de ieri..ce geluri ati mai folosit cu succes?
la stefan n-am avut o noapte nedormita din cauza asta..:(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

saddie, cel putin in dimineatza asta au fost mortali

eu nu i'am dat borcanel decat cu para, de la hipp, dar nu a mancat

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Intrebare asa ca la miezul noptii sa intelegeti ce ma freaca pe mine grija .

Nu inteleg de ce diversificati delfinasii cu mango? sau chiar si avocado.
Eu zic ca este practic sa introducem ce folosim de regula in casa in primul rand. O sa i le dau si eu dar in nici un caz inaintea fructelor care-s uzual in casa.

Ale mele nu-s diversificate niciuna cu sparangl. Pentru ca mie nu imi place, e logic, nu? cine sa le diversifice

la noi nu conteaza ce fructe ii dau, le gasesc mereu. si la mango am ajuns de curand, e prea aromat la gust si ma gandeam ca nu o sa-i placa, dar e bun pentru ea. daca ar fi sa nu-i dau Isabelei ce nu mananc eu, pai nu i-ar ramane mare lucru, ca mie nici avocado, nici dovlecelul, nici dovleacul, nici broccoli nu-mi plac. si pentru ea sunt preferatele! stiu ca se spune ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul, dar avocado este chiar recomandat de toti... si doar nu ii dai in fiecare zi avocado! azi jumatate, cealalta jumatate maine. si apoi cand mai cumperi unul, iar ii dai 2 zile... eu azi ii fac reteta ce am postat-o ieri, cu cartofi fierti...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fete, care stiti: are ceva daca fac sport inainte de culcare? As face tae-bo seara, dupa ce adorm piticul. Dar parca nu e bine...sau mancatul nu e bine sa fie chiar inainte de somn??? De fapt, mancatul sigur... Dar nu mai stiu cu sportul..

mancatul sigur nu e bine inainte de somn... de sport nu stiu ce sa zic, al meu merge la sala de la 21-22.30, si doarme tun apoi... ba mai si sforaie

Mergi la inceput

Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Sofia de Ana.
Maria de Rubia
Miguel de Aelita

mami cristina_serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata fetele!!!

La multe lunite sarbatoritilor de astazi sa cresteti mari puiuti dragi

Cristina_Serban LA MULTI ANI !!!! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, bucurii si sa te bucuri mereu de familia ta sa ai o zi de nastere speciala

Crispro l-am vazut pe frumosul Vladut cum rade dar chiar de fiecare data cand rade incepe sa sughite??

Ooana vai ce frumos gangure Matei a inceput a vb si Andra cand la auzit

Tina offf , sa treaca repede repede si urata asta de rubeola.

Paula mult succes cu casa , e nevoie mare de curte la cat e de energic Raul .

Roxana insanatosire grabnica si voua dar nu se poate sti de cand are crocobaurul asta? ma gandesc ca de mult se chinuie Theo si pana acum cum de nu ti sa dat sa faci analize pana acu,m

si sa ne laudam si aici putin avem cercelusi in sfarsit nu ma asteotam sa suporte asa bine durerea, a plans numa cate 10-15 sec dupa fiecare ureche si atat. in rest probleme cu somnul avem cat pt toti treziri nocturne , nu inteleg cauza, nu plange dar are chef de joaca vb aseara a adormit singura dupa 15 min de plans, tre sa incerc metoda asta 3 seri sa vad daca reusim ceva, dar cum fac eu cu trezirile noaptea , alea dese mesele de noapte nu le pot scoate ca ea mananca putin ziua si ma bazez mult pe mesele de noapte , ioi greu cu astea

Crispro credca de la tine mia intrat in reflex sa zic ioi inainte nici nu pomeneam , acum si cand vb cu lumea zic la fel
ma duc sa pregatesc micul dejun si fructele la fata, de fapt nu stiu daca sa ii dau supa intai si sa las fructele vreo cateva zile pana imi accepta si legumele chiar e greu cu div, parca stiam de ce am lungit atat numai cu tzitzi

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Am revenit! Nu am avut mare succes cu mango a mancat numai vreo 70-80 gr. Fata asta numa' piersica ar manca daca se poate. E singurul fruct la care nu apuc sa duc lingurita la castronel ca deja cere iar. Am tot facut combinatii cu para cu mar dar parca nu i-as da tot piersica in fiecare zi. Plus ca nu gasesc decat borcanele si ma rupe la buzunar.

Alice_Elena para de la Hipp am cumparat si eu sa am in casa daca raman in pana de fructe proaspete. Astea de para si cele de piersica nu au zahar.

Mergi la inceput

a, mi-a amintit acum mycya de cercei. luni i-am schimbat si eu pe-ai lui Isa, ca tot pe aia medicinali ii avea de vreo 2 luni, dar cum imi placeau si aia, i-am lasat mai mult. si a fost un chin de numa pe mine sa-i scot, aveau un sistem care facea clic in spate si mi-am rupt si o unghie pana i-am scos. ceilalti i-am pus intr-o clipita, n-a reactionat in nici un fel, doar isi dadea capul intr-o parte sa ma prinda cu gura de mana, ca nu stia ce-i tot fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ii dau chamomila de 4 ori pe zi, cate 2 granule de ch 30..da roade bietu tot ce prinde..suzeta..san.bol..jucarii..dfegetele

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Fetele voi dupa mesele de mancare solida mai puneti bb-ii la ragait? Ca eu o pun numai dupa laptic si ma intrebam daca ar trebui sa ragaie si dupa fructe sau legume.

Mergi la inceput