Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Tina, rubeola? Acum mi-am amintit, cand m-am dus la pediatra cu bubitele de pe spate, mi-a zis ca rubeola nu poate fi, ca intr-adevar la boala asta petele sunt intinse, fara ridicaturi ( daca intelegeti ce vreau sa spun ). I-a dat vreun tratament? Raducu sa se faca bine repede...
Victo, eu l-am dat doar cu cal gel, dar nu stiu daca a avut vreun efect. Dentistul meu mi-a zis sa-l masez doar la gingii, ca gelurile astea nu au nici un efect. Eventual, poti sa-i dai nurofen, ca am vazut ca scrie pe sticluta ca e bun pt eruptiile dentare.
Rody, cand a racit Isa? Saracuta de ea...multa sanatate
Nici eu nu pot sa mai vad Anatomia lui Grey pe vplay. Oare de ce...
Acum imi caut casa. Nu mai suport aparatamentul. As prefera, daca gasesc sa schimb apartamentul cu casa + diferenta. Ar fi perfect daca as gasi asa, ca pana vand apartamentul o sa innebunesc. Se poate transfera creditul bancar de pe o proprietate pe alta?
Gagici, cum facem cu Bea? Haideti sa ne hotaram...
Crissy, voi ce faceti?
La multi ani Raducu, Eva, Mihai, Sofia ( parca asa o cheama pe fetita Anei), Maria!!!!
La multi ani Miguel!!!!Are mami baiat mare!!
La multi ani Cristina_serban!!!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai tot ce iti doresti de la viata!!!
Am uitat de !!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza! noi iar suntem treze de la 7 si ceva 8 fara :)

Mara se joaca si eu ascult radio guerilla

pun de cafea pt mamicile matinale

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Victo, te inteleg cu noptile ciufulite din cauza dintisorilor... Eu cu Alinan si cu un gel de gingii, i-am mai dat din cand in cand si ceai de tei, dar putin. Nu stiu ce sa zic, se chinuie tare piticul, mormaie si ofteaza, se enerveaza si plange... se trezeste cam la fiecare ora, ca sa se linisteasca eu il tin de manuta si il mangai, vreau sa zic ca ma trage piticul de mana si isi infinge unghiile in mine, asa o stare de nervozitate

Eu ca fructe dau: mere, pere, portocale si ii mai dau si avocado in zilele fara carnita, i-am dat si caisa din borcanel. Mango inca nu i-am bagat, dar noi suntem consumatori de mango, asa ca probabil azi, la cumparaturi, ii voi lua si lui.
Legume: cartof, morcov, ardei, fasole pastai (congelate, ca nu au sare), dovlecel. I-am dat si sfecla rosie(suc-dar nu-i place asa ca nu insist)
Animale: carnita de pui pulpita+piept, de fapt cred ca-i gaina, oricum e de tara. Nu ma grabesc nici la ficatei, nici la galbenus...

Ieri piticul a dat de o bucatica de morcov in supa crema (care-i mai mult piure), a molfait, s-a strambat, a inghitit-o pana la urma si dup-aia a vomat tot, isi facuse o greataaaa. Asa ca am asteptat sa se linisteasca si am bagat niste laptic. Cred ca asta o sa manance neblenduit la 18 ani, dar na, bine ca mananca...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

La Multe Lunite

[b]Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Maria de Rubia
Miguel de Aelita[teal]

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

LML si din partea noastra!!

Cristina Serban Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele!!

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

paula, se poate muta ipoteca de pe o proprietate pe alta, daca evaluatorul bancii considera ca a doua proprietate acopera creditul

mara

Mergi la inceput

Crisu, miscarea inainte de nani nu e buna, iti creste ritmul cardiac si ai sa ai probleme sa adormi. Miscarea se recomanda dimineata (mie personal mi se pare aproape imposibil sa fac asa ceva), dar daca nu, macar cu cateva ore inainte de nani. Papa, mai bine inainte de ora 18, asta daca vrei sa slabesti, daca nu, minim 3 ore inainte de culcare, pt ca stomacul sa nu mai lucreze pe timp de noapte.

Michelle, acum mi-am adus aminte, ca intrebai de ce se scoate masa de noapte. Eu stiam ca e bine atunci cand sistemul digestiv, inspecial stomacul are o perioada de repaos, n timp, unii copii renunta mult mai greu la acest obicei (asta cred eu). Eu una nu am intervenit cu nimic, si-a scos masa la 2 luni singurel, dar acum cred ca daca i-as baga niste tzitzi la inaintare nu ar zice nu...

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

LA multi ani Raducu scump de Tina!!! Ce baiat mare esti!!!

La multi ani Eva cu ochi frumosi de ELa!

La multi ani Mihai blondin dulce de Victo!!!

La multi ani Sofia de Ana! La multi ani Maria de Rubia!!!

La multi ani Miguel de Aelita!!! 6 lunite! Si la multi ani mami Aelita pt Sf. Valentin! - m-am trezit acum si eu...

Cristina, mamica scumpa!!! La multi ani draga noastra, sa fii mereu fericita, mereu sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi in fiecare clipa!!! Ia zi, papam si noi o felie de tort?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, Bumblebee, . Deci stiam eu bine ceva ca nu e bine... si asa dorm prost, fix insomnii mi-ar mai trebui... dar imi aminteam de OChidut, ca zicea ca merg la o sala aproape, dupa ce o culca pe Larisa (la 9 seara) si merg pe rand... O sa incerc sa fac de 3 ori pe sapt sport, sa vad cum reusesc cu piticul. Iar una dintre cele 3 ture o pun in weekend, plasez copilul la sot...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

si din partea noastra

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Neata!

Alice_Elena multumim de cafea! Avem acelasi program si Medeea roade de zor la jucarii iar eu ma distrez cu Dobro si Craio . Astept sa se faca 10:00 sa-i dau fructele.

Azi bagam si noi mango prima data sa vedem daca i-o place. Noi ne intelegem bine cu borcanelele de la Organix. Nu sunt prea ieftine (7.75 lei borcanelul de 120gr) dar ma bucur ca nu au nici un fel de conservant.

Fetele v-am tot auzit cu borcanele de pruna si caisa? Voi de care cumparati pe cele de la Hipp? Pe mine nu ma incanta astea ca au zahar in compozitie se mai gasesc si de la alte firme, eventual fara zahar?

Mergi la inceput