Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

tina, pt linistea ta poti sa mergi la urgenta e mai bine sa nu va prinda noaptea asa!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

si eu la fel as face

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

asa am facut, am sunat dr pediatru care era de gardaVa multumesc la toate!

se pare ca facem rubeola, o forma usoara!

ne=a citit si analizele si sunt ok, tgp-ul a iesit cam mare si ne-a dat liv52 sirop sa luam 2 sapt

offf! e patat rau cam pe tot corpul!

am facut poze si am sa va arat!......dar sa-i fac si maine poze cum doarme el pe picioarele mele ca sunt dataroareeeeee la Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Cum sa scoata vigantolul si zytecul? Eu le-am luat saptamana trecuta amandoua!!!!
Tina, si eu m-as duce la urgente. In medicul de familie eu nu prea am incredere cand e vb de copil.Pe tot corpul s-a patat? Si el cum e? Se vede ca il deranjeaza ceva?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

eu stiu doar de zytec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Isa doarme de aproape 2 ore, i-am pus o perna sub cap, poate e mai bine. cu aspiratul nasucului e tare rau, ca nu mai vrea sa stea nici macar cat sa-i pun serul

eu tocmai am dat gata cu tati un tortulet "tu y yo de chocolate" (2 inimioare de cioco), incepusem sa ma uit la un episod din Dr House dar mi se inchid ochii, asa ca profit de linistea din casa si o sa fac nani. pe maine, mamici!

noapte buna, delfinariu

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

racusor, nu :( l'au scos. n'am inteles de ce, si nici daca il mai pun pe site...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Intrebare asa ca la miezul noptii sa intelegeti ce ma freaca pe mine grija .

Nu inteleg de ce diversificati delfinasii cu mango? sau chiar si avocado.
Eu zic ca este practic sa introducem ce folosim de regula in casa in primul rand. O sa i le dau si eu dar in nici un caz inaintea fructelor care-s uzual in casa.

Ale mele nu-s diversificate niciuna cu sparangl. Pentru ca mie nu imi place, e logic, nu? cine sa le diversifice

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, da, e pe mailul comun cartea, in Docs, e vorba de " the no- cry sleep solution".

Otilia, eu mango si avocado ii dau si le voi face alimente de casa, daca ii plac. Ca in afara de mar si para nu am altceva ( piersici si caise doar la borcanel). Plus ca avocado cica e f bun la bebei. Iar legume eu nu mananc deloc, nici morcovi, ardeo, dovlecel, in schimb copilul da:))) cel putin deocamdata.

Acum a papat, dar tot urla si se foieste in loc sa doarma... Oricum e bine, ca e prima trezire.

Asa mi se pare ca am avut o sapt de incarcata ( si msi am) , dar incarcata cu evenimente bune: luni la derma, am iesit un pic , ieri in ksufland, azi ma plimb 2 ore, maine merg cu Vlad la colega mea, iar vineri seara iesim in oras, e ziua cumnatului si ramane soacra cu Vlad. Altadata le faceam toate intr-o zi si nu mi se parea mare lucru

Si bine ca mi-a amintit Racusor, sa ma uit la neveste disperate, ca de 3 sapt astept episodul asta si acum am uitat de el...

Tina, bine ca ai mers cu Raducu , vezi ca daca stateai dupa medicul de fam cica era alergie sau iritatie inseamna ca de asta o fi avut si febra! Pupam sa treaca repede! Iar cu urarile revin mai tarziu, ca acum scriu de pe tel, si nu as vrea sa uit pe cineva...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fete, care stiti: are ceva daca fac sport inainte de culcare? As face tae-bo seara, dupa ce adorm piticul. Dar parca nu e bine...sau mancatul nu e bine sa fie chiar inainte de somn??? De fapt, mancatul sigur... Dar nu mai stiu cu sportul..

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vai mai fetelor cum pot fi 2 copii diferiti asa..
n-am inchis un ochi..mi s-a matait asta mic de la dinti de nu-i adevarat. numa in brate a dormit..apoi juma d eora in patut si tot asa..ufff
ii dau chamomila de ieri..ce geluri ati mai folosit cu succes?
la stefan n-am avut o noapte nedormita din cauza asta..:(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

eu as vrea sa ii dau din toate sa manance, si o sa vad cum ma sfatuieste si doctorita. mi'e cam groaza asa...ca nu prea sunt obisnuita sa stau prin bucatarie, dar cand vad ca Mara papa ce ii fac parca prind curaj

ma duc pe vplay sa vad ce episoade noi au aparut

noapte buna gagici!

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

tu mai vezi anatomia lui grey pe vplay?

eu m-am uitat acum la ultimul episod din neveste disperate, acuma la gossip girl si apoi la nani

nu mai este anatomia lui grey nu stiu de ce au scos astia serialul

Cris nici papa si nici sport inainte culcare...papa-se depune imediat iar sportul creste circulatia de sange si poti avea insomnii ...asta stiu eu
eu de ieri am inceput Dukan, am plecat de la 65,5kg - faza de atac 5 zile

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

La Multe Lunite

Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Maria de Rubia
Miguel de Aelita

cistina_serban

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput