Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
si eu la fel as face ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! ![]() |
asa am facut, am sunat dr pediatru care era de garda
![](pupic.gif)
se pare ca facem rubeola, o forma usoara!
ne=a citit si analizele si sunt ok, tgp-ul a iesit cam mare si ne-a dat liv52 sirop sa luam 2 sapt
offf! e patat rau cam pe tot corpul!
am facut poze si am sa va arat!......dar sa-i fac si maine poze cum doarme el pe picioarele mele ca sunt dataroareeeeee la Paula
![](japonez.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Cum sa scoata vigantolul si zytecul? Eu le-am luat saptamana trecuta amandoua!!!! Tina, si eu m-as duce la urgente. In medicul de familie eu nu prea am incredere cand e vb de copil.Pe tot corpul s-a patat? Si el cum e? Se vede ca il deranjeaza ceva? Paula, mamica ![]() Poze luna 7 |
eu stiu doar de zytec!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Isa doarme de aproape 2 ore, i-am pus o perna sub cap, poate e mai bine. cu aspiratul nasucului e tare rau, ca nu mai vrea sa stea nici macar cat sa-i pun serul
eu tocmai am dat gata cu tati un tortulet "tu y yo de chocolate" (2 inimioare de cioco), incepusem sa ma uit la un episod din Dr House dar mi se inchid ochii, asa ca profit de linistea din casa si o sa fac nani. pe maine, mamici!
noapte buna, delfinariu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
racusor, nu :( l'au scos. n'am inteles de ce, si nici daca il mai pun pe site...
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Intrebare asa ca la miezul noptii sa intelegeti ce ma freaca pe mine grija .
Nu inteleg de ce diversificati delfinasii cu mango? sau chiar si avocado.
Eu zic ca este practic sa introducem ce folosim de regula in casa in primul rand. O sa i le dau si eu dar in nici un caz inaintea fructelor care-s uzual in casa.
Ale mele nu-s diversificate niciuna cu sparangl. Pentru ca mie nu imi place, e logic, nu? cine sa le diversifice
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
crispro spune:
Diana, da, e pe mailul comun cartea, in Docs, e vorba de " the no- cry sleep solution".
Otilia, eu mango si avocado ii dau si le voi face alimente de casa, daca ii plac. Ca in afara de mar si para nu am altceva ( piersici si caise doar la borcanel). Plus ca avocado cica e f bun la bebei. Iar legume eu nu mananc deloc, nici morcovi, ardeo, dovlecel, in schimb copilul da:))) cel putin deocamdata.
Acum a papat, dar tot urla si se foieste in loc sa doarma... Oricum e bine, ca e prima trezire.
Asa mi se pare ca am avut o sapt de incarcata ( si msi am) , dar incarcata cu evenimente bune: luni la derma, am iesit un pic , ieri in ksufland, azi ma plimb 2 ore, maine merg cu Vlad la colega mea, iar vineri seara iesim in oras, e ziua cumnatului si ramane soacra cu Vlad. Altadata le faceam toate intr-o zi si nu mi se parea mare lucru
Si bine ca mi-a amintit Racusor, sa ma uit la neveste disperate, ca de 3 sapt astept episodul asta si acum am uitat de el...
Tina, bine ca ai mers cu Raducu , vezi ca daca stateai dupa medicul de fam cica era alergie sau iritatie inseamna ca de asta o fi avut si febra! Pupam sa treaca repede! Iar cu urarile revin mai tarziu, ca acum scriu de pe tel, si nu as vrea sa uit pe cineva...
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Fete, care stiti: are ceva daca fac sport inainte de culcare? As face tae-bo seara, dupa ce adorm piticul. Dar parca nu e bine...sau mancatul nu e bine sa fie chiar inainte de somn??? De fapt, mancatul sigur... Dar nu mai stiu cu sportul..
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
vai mai fetelor cum pot fi 2 copii diferiti asa..
n-am inchis un ochi..mi s-a matait asta mic de la dinti de nu-i adevarat. numa in brate a dormit..apoi juma d eora in patut si tot asa..ufff
ii dau chamomila de ieri..ce geluri ati mai folosit cu succes?
la stefan n-am avut o noapte nedormita din cauza asta..:(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
tu mai vezi anatomia lui grey pe vplay? ![]() ![]() eu m-am uitat acum la ultimul episod din neveste disperate, acuma la gossip girl si apoi la nani |
nu mai este anatomia lui grey
![](plang.gif)
![](bang.gif)
Cris nici papa si nici sport inainte culcare...papa-se depune imediat
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
eu de ieri am inceput Dukan, am plecat de la 65,5kg - faza de atac 5 zile
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/matusa77/matusa77.jpg)
matusa77 spune:
La Multe Lunite
Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Maria de Rubia
Miguel de Aelita cistina_serban
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010