Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 16
racusor2010 spune:
OANA noi mergem cam o data. de 2 ori pe saptamana. pentru copiii sanatosi este destul.
crispro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui racusor2010
ce dulce e vlad!! mami, dar cum scuturai camera |
pai scuturam camera bine de tot, ca mi-am intrat in rol.. Adica "hapciu" cu tot cu scuturat... asa e mai distractiv!
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
trebuia sa fac in seara asta ceva de mancare dar nu am avut chef, sotul lucreaza, a si venit fix la baita in seara asta, frigiderul e gol golut
i-am dat avocado lui Andrei in seara asta si i-a placut
branzica + iaurt + avocado (mai putin de jumate) + putina banana
si branzica am facut-o cum mi-a spus Diana in loc de calciu lactic am pus vreo 2 lingurite de iaurt la fiert, a iesit super buna si fina
citeam acum ca dupa 8 luni pot sa ii fac o groaza de feluri de mancare, dar parca sunt setata tot pe piureuri de legume, andrei nu are nici dinti, ce sa fac, sa ii gatesc si apoi sa le pasez? e cam ciudatel...
voi de la ce varsta va ganditi sa le dati si altceva de papa?
racusor2010 spune:
am uitat sa va spun ca sunt tare suparata m-am apucat sa strang ceva prin casa si i-am dat lui andrei sa se joace cu globul cu my 1st Christmas, eram convinsa ca e de plastic, a ros ce a ros, si apoi l-a aruncat pe jos , ca pe celelalte jucarii si s-a spart
acum ma gandeam sa ma duc la mothercare sa vad daca mai au, la 2 luni de la craciun sau sa o intreb pe ana daca in uk mai au...offf....
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 citeam acum ca dupa 8 luni pot sa ii fac o groaza de feluri de mancare, dar parca sunt setata tot pe piureuri de legume, andrei nu are nici dinti, ce sa fac, sa ii gatesc si apoi sa le pasez? e cam ciudatel... voi de la ce varsta va ganditi sa le dati si altceva de papa? |
racusor, si eu ca tine , ma tot gandesc ca nu are dinti, desi se spune ca nu conteaza asa mult, ca gingiile sunt tari si pot rupe si asa . asa ca tot pasate le fac...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Alice_Elena spune:
eu as vrea sa ii dau din toate sa manance, si o sa vad cum ma sfatuieste si doctorita. mi'e cam groaza asa...ca nu prea sunt obisnuita sa stau prin bucatarie, dar cand vad ca Mara papa ce ii fac parca prind curaj
ma duc pe vplay sa vad ce episoade noi au aparut
noapte buna gagici!
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Roxana_Theo spune:
Cristina am vazut omuletul. Si ce frumos se vad dintisorii.
Vazut poze cu Ducu. Ochii sunt superbi; se vor topi fetele dupa ei.
Rodyka, sanatate Isei si sa aveti o noapte usoara.
Racusor si mie imi este frica sa-i dau sa mestece ce nu-i pasat. Insa sora mea mereu ma aduce cu picioarele pe pamant si-mi spune ca e mare acum si nu are cum sa se inece.
Eu i-am dat duminica cand am mers la taverna niste miez de paine; l-am sfaramitat bucatele mici, mici si i-au placut. El mancase acasa insa parca imi parea rau de el ca noi tot mancam de pe masa plina si lui nu-i puteam da nimic. Apropo, clatitele acelea cu sos de sampanie sunt dementiale.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena eu as vrea sa ii dau din toate sa manance, si o sa vad cum ma sfatuieste si doctorita. mi'e cam groaza asa...ca nu prea sunt obisnuita sa stau prin bucatarie, dar cand vad ca Mara papa ce ii fac parca prind curaj ma duc pe vplay sa vad ce episoade noi au aparut noapte buna gagici! mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
tu mai vezi anatomia lui grey pe vplay?
eu m-am uitat acum la ultimul episod din neveste disperate, acuma la gossip girl si apoi la nani
Diana_Eva spune:
Racusor - O asistenta de la pediatrie din Ro mi-a zis si mie - ma plangeam ca nu papa LP si asa am intrat in detalii. Cica e ok sa-i dau deja si iaurt simplu(face 6 luni duminica) ca e mai bun decat cel de bebei (Milupa). Asa ca am luat iaurt bio - e tare incantata de el.
Azi am facut ficaciori pentru noi si i-am fiert si ei o bucatica din unul - a papat ffff incantata. Mai am pentru 4 zile (am impartit un ficacior in 5).
Tot dansa mi-a zis ca Galactogilul nu are efecte adverse. Au fost cateva loturi periculoase acum cativa ani dar s-au retras de pe piata - erau contamintate cu ceva.
Tina - eu as merge la urgenta. Alergiile la bebelusi pot fi grave.
Rody - bine ca s-a intors Isa cea cumintica - eu asa ii zic Eva cumintica si Eva rauta.
Asta noapte a fost Eva rauta cu mine - greu a adormit la 1. Se juca cu unghiutele pe pielea de la canapea, radea, chiuia - eu i-am zis ca la ora ai nu ma mai joc cu ea asa ca isi gasise alt "partener". La 1.30 am dus-o la ea in patut. La 4.45 a dat desteptarea. Am luat-o la noi si a dormit pana la 8.
Cris - e pe mailul comun cartea cu lectii de adormit bebeii?
Andreea - cum a fost la pediatru?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi [bTINAAAAAAAAAAAAA] multumesc din suflet pt sfat,am pus in galbenus 2 picaturi de lamaie si cateva de mandarina si a mancat Paul cu o pofta,el era in stare sa manance tot galbenusul. Ahh in sfarsit am reusit MULTUMESC!!!!!!!!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010[/b] |
sa-i fie de bine lui bebe Paulica fara frica