Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

L-am filmat pe Vlad razand, dar cred ca mai mult rad eu...www.youtube.com/watch?v=AGxi-C6ahbU" target="_blank">aici

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

vai ce scump poate fi iepurasul tau

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Vi-l prezint pe www.youtube.com/watch?v=Rb-a-htrr4w&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">Matei cel vorbaret inca stau si ma gandesc, oare pe mine ma certa?

Paula vreau sa te vad
si cu Luca chiar am vorbit serios...daca as mai avea un baiat ar fi ori Luca ori Eduard

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Andrei sa stii ca i-a raspuns

eu cred ca de fapt ei comunica ceva asa ca se inteleg intre ei...doar noi nu intelegem
de cate ori merge Andrei la kineto intr-o luna?

si eu trebuie sa ma duc pentru exercitiile astea cu mingea

poate ca acum Isa a inteles ca o sa venim la petit putin mai incolo

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

poze Ducu

pentru ca noi am tot vazut fotografiile voastre, cu intarziere postam si noi cateva dar mai vechi si asta pentru ca mami sta prost cu tehnologia

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

poze Ducu

pentru ca noi am tot vazut fotografiile voastre, cu intarziere postam si noi cateva dar mai vechi si asta pentru ca mami sta prost cu tehnologia

15 iulie 2010

Frumos foc Ducu!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Help me!!!

Fetelor, o dau din lac in putz

RAducu e tot rosu (patat) si cu cercanele rosii.
S-a inrosit asa cand s-a trezit la pranz, de m-am speriat si am fugit la dr de fam, ca la pediatru ajungem maine...dar nu as vrea sa stau pana maine.
Cica este o alergie(spune dr de fam) sau iritatie. Am fost la dr de fam si ne-a dat Zyrtec solutie, am fost pe la farmacii si cica l-au scos de pe piata.

Cat de periculoase sunt alergii sau iritatiile?
oare sa merg la urgenta?

merci mult!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

tina depinde de la ce a facut alergia. daca e de la ceva ce a mancat nu stiu ce sa-ti zic, dar daca a facut-o de la vreun medicament poti sa-i dai Peritol. al meu a facut de la Bromhexim o alergie asemanatoare. adica avea fata patata toata, dar numai fata. pe corp nu avea nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Fetelor sa imi spuneti si mie daca ati hotarat ceva in legatura cu Bea. Aici sau pe PM.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

fetele stati asa ca eu am ramas in urma
ce a patit Bea?????????????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

poze Ducu

15 iulie 2010

vazut si lasat comentarii

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost si eu cu sotul pana in Kaufland, la o tura rapida... dar scumpa (350 lei). Am luat mango si avocado. Mai am 2 mango si asteptam sa se coaca, dar s-au stricat.. desi au ramas verzi. Am luat si dovleac para, si cartof dulce. Am vrut sa iau si borcanase cu papa, dar nu am vazut decat curcan cu nu stiu ce , si m-am enervat ca nu gaseam mai multe , si nu am mai luat nimic... ca am vrut sa iau de alta firma decat Nestle, ca mi se par ingrozitor de scumpe!!!

Maine e ziua mea cu 2 ore libere!!! abia astept! ma duc la plimbare cu masina, mai in 2 magazine, mai pe la colegi! Iar joi ma duc in vizita la o colega cu un bebe de o luna. si ma dus eu cu Vlad, fara sot...e prima data cand merg undeva numai eu cu Vlad... sper sa fie cuminte, si pe masina (vreo 15 min) si acolo. adica, el e cuminte, ca nu plange, dar tipa.. si nu as vrea sa ii trezesc pitica

Ma bucur ca v-a placut de Vlad al meu! Mi-o inchipuiam pe Isa razand si ea! SI al meu vrea mouse-ul, azi i l-am dat, dar l-a lins tot...super..jucariile de pe jos le linge... nu stiu de ce mai sterilizez..

Roxana, te anunt cum decurge la mine mersul solo cu bebelu... de o vreme vad ca sta cuminte in spate, ca inainte tot trebuia sa ii indes suzeta, plangea, trebuia sa ma maimutaresc. Dar acum sta (cat de cat). De asta ma gandesc ca ar sta 15 min. si i-am zis si sotului, trebuie sa ma obisnuiesc sa ies doar eu cu el, ca vine primavara si vreau sa iesim in oras zilnic. Sotul nu poate fi tot cu noi. la mine asta e nasol ca fac 10 min cu masina sa ajung in oras, nu am "cartier" unde sa ma plimb, si in caz de plans sa vin incetut spre casa...

Matusaaaaaaaaaa, ce frumos e Ducu!!!! mama, mama, ce ochi are!!!

Senty, aici despre Bea!

Blondinul Andrei e un scump! Ii pup talpitele !!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

a mancat bine si in seara asta papusica: banana cu branza. sper ca de maine sa ne continuam frumosul nostru program, desi noaptea asta cred ca iar va fi lunga, e maraita ca o sacaie mucusorii si, cum ei ii place sa doarma pe spate, e si mai rau. nu-i bai, inca o noapte nu conteaza, doar sa sa faca bine! si noaptea trecuta mi-a dormit in brate, tinuta la verticala, cu capul pe umarul meu. noaptea asta daca se repeta figura, imi pun o gramada de perne la spate si dorm asa in fund cu ea in brate

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui crispro

L-am filmat pe Vlad razand, dar cred ca mai mult rad eu...www.youtube.com/watch?v=AGxi-C6ahbU" target="_blank">aici

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

vai ce scump poate fi iepurasul tau

ce dulce e vlad!! mami, dar cum scuturai camera

Mergi la inceput