Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Hele

am invatat ca in viata asta exista mai multe adevaruri
mai multe nuante intre alb si negru

incerc sa gasesc un echilibru asa incat sa fiu multumita, fara remuscari eu cu mine insami inainte de orice

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urari! Va imbratisez si eu si Maya
N-am dat , iertare! Dau acum

Dana, vor fi si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

multumim,fetelor!
ieri m-am gandit sa fac un tort,dar am ales sa fac curatenie
pt ca si una si alta le faceam pt mine doar,nu pt copil,am zis ca macar curatenia sau mizeria ii afecteaza si pe ei,pe cand tortul chiar ca era doar pt mine,cu zcuza ca a facut copilul 6 luni

LORE nasol cu voma...nici nu prea ai ce face..
bravo,Erik,esti baietel mare,spui cand faci k

ADELA,mai lasa-l o perioada,e bine ca spune .

MIRA sa-ti traiasca printesa !!! La multi ani !!!

DANA esti deja in fapte pt bb2 sau doar in plan?sa stii ca si eu am uitat cum e diversificarea asta..stiam mai multe la Sofia,ma documentasem,acum nu mai am timp si memoria ma lasa.
noroc ca aici imi dau liste cu ce e voie ce nu e voie,mi-au dat la controlul de 4 luni lista cu ce sa dau la 6 luni,si acum mergem la controlul de 6 luni si o sa imi dea lista pt cand va face 9 luni.vineri avem control si vaccin .

si eu as vrea sa ii duc la inot,dar mi-ar fi fost greu cu 3 dupa mine sa colind cu masina dupa piscine,si cu Miguel mic dupa mine,mai ales cu alaptatul ...Dar de la anul vad cum fac,ca pot sa ii bag pe toti 3,face si Miguel 1 an in august.

LALA hehe ce scoruri aveti voi la cantar !!!! eu nu mai zic,ca imi vine sa plang

ALINUK ma bucur mult ca ai scris ! inca nu am citit linkurile ,o sa ma uit mai incolo pe ele ca acum m-am intins la vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Lala, si noi trebuie sa facem vaccinul si il tot aman, nici nu stiu de ce...
Anna are 18 kg??? Oauuu..Mihnea abia are 15 si 800g ...cu tot cu imbracaminte

Aelita, cu intarziere- La multe lunite/ anisori pt Miguel!!

Dana, imi place hotararea ta ....cu bebe 2

Gata...ma duc acasa, mi-a ajuns pe ziua de azi. Si asa a fost o zi de tot :(
Va pup.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

imi zicea cineva ca ce rau ca nu a avut baiat,si are fata,ca e pretentioasa la imbracaminte,ca vrea cozi ,fuste,si ca daca avea baiat,la baieti e asa simplu ca le dai adidasii si-un trening amarat si la revedere,iesi repede afara.I-am spus ca se inseala,ca sunt si baieti pretentiosi la haine .
Sofia inca nu are pretentii,ii place orice ii pun pe ea,e in stare sa iasa si in pijamale sau in chiloti pe strada,nu ar deranja-o.Sa nu ii fac cozi ca nu ii place,si eu morrrrrrr de drag sa ii fac,dar nu o oblig,normal.ta-su se topeste sa o vada cu o coada ,moare el de drag cum ii sta cu o coada(mie imi plac doua codite).
In schimb Andrés,el da semne ca nu face parte din categoria aia de care amintea amica mea,carora le dai adidasi si trening.
ma pune sa ii dau cu gel de par de-al lui ta-su.apoi sa ii dau cu parfum.ii dau ,apoi imi intinde incheietura mainii ca acolo nu i-am dat !!! apoi isi dezgoleste gatul,sa ii dau la gat apoi se uita in oglinda,ii place orice i-as face cu parul,inclusiv ciufulit,dar are gel!!.
isi da cu strugurel de-al meu,si se uita in oglinda,el spera ca e ruj !
de aseara am inceput sa ii fac o caciula.am facut cu gri apoi cu maro.cand i-am zis ca ii fac,a exclamat "imi faci mieeeeeee?"
azi cand am probat ,mi-a zis sa i-o dau lui Miguel,ca de el e mica.de undeee! m-am prins ca nu ii place. "tie nu iti place?vrei sa iti fac alta?" "nu imi place,yo quiero azul(eu vreau albastru)".na! o sa ii fac alta lui bleu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hahaha,Aelita,mor de ras cu Andreas.Stie el ca acum e la moda albastru...adica marenarescul ala cu alb.
Sa stii ca si Lucas ne omoara cu pretentiile.Nu merge la gradi cu acelasi tricou doua zile la rand ca cica deja e plictisitor.Trebuie neaparat sa aibe ceva scris pe bluze ca si fie cool.
Are el culorile preferate si dimineata trebuie sa-l lase mama sa isi aleaga singur tricoul,altfel e bai.La papuci la fel are preferinte.Deja stie sa se asorteze mai bine decit stie mama.sa vezi ce teorie ii tine la mama cind vrea sa-l imbrace ea neasortat.Cred ca l-am invata cam rau...dar imi seamana si n-am ce-i face.

Alinuk ,stiam eu ca tu esti fata desteapta.Admir alegerea ta!

Maryelo ,mai zi ceva de Mihnea,ca nici nu mai stiu cum arata.El e cumintel,asa-i?

Mira ,vezi ca nu te uit.

Lala ,parca si Alice era la categoria grea pina nu de mult,dar vad ca acum stagneaza.Cred ca asa si cu Anna.Macar cit sunt mici sa manance ce vor ca au timp de diete pe urma.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata, o cafeluta ceva, Lala unde esti? sau a trecut ora cafelei la tine.

Aelita, ce compenseaza Andres pt Sofia cochetaria (un motzat care da din cap) mie nu-mi merg uratii.

Mira, bine ai venit sa dai si tu un semn si sa ne arati poze cu puii tai.
Dana, hai cu testul.
Lala pleci duminica la 8 dim?, daca da e posibil sa zbori cu soata pana la Londra, sa fie fara reactii adverse de la vaccin.

vreau sa va intreb ceva aveti idee de schema de vaccinare din Italia, noi ar trebui sa facem infanrixul si prevenar in doua doze cat stam acolo si habar nu am daca se fac astea or altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Am o ora libera sa va scriu apoi ma apuc de chestiuni casnice.

Alinuk, ne bucuram ca ai trecut pe la noi. Poate mai treci.Ai dreptate, ne leaga copilasii. Restul e pierdere de timp si energie si viata e prea scurta.
Cu campania, eu as merge pe sloganul "eu vreau sa schimb lumea". Cred ca fiecare trebuie sa ia atitudine fara a mai astepta asta de la altii.La noi se merge pe ideea "as face si eu, dar sunt singurul..."; si ce daca esti singurul? Cineva trebuie sa inceapa de undeva.Ma rog, eu nu ma pricep la vorbe mari, intelegi tu.

Liuda e putin plecata. Revine.

Mira, astept pozele!Multumim de

Haha, Aelita, tort!!!!La 6 luni? Sa-l pui sa sufle si in lumanari.
Soacra-mea le trimite fetelor cate o felicitare cand implinesc 2 ani si jumatate, 3 ani jumate, etc.Asa si tu cu tortul. Fa-l daca vrei. Il mananci tu si gata.

Maryela, Anna mereu a fost mai grea. Asta-i gabaritul. Astept sa vina vara si ii cumpar bicicleta si o alerg toata ziua. Acum iarna e mai complicat ca stii ca mai spuneam ca ea nu vrea afara ca daca vede zapada zice ca e murdar.

Aoleu, Aelita, asta-i ca Anna mea. I-am spalat geaca si i-am dat alta. Pe care nu o vreaaaa!!!Si ieri sio azi am mers la gradi in pulover si cu geaca in mana mea. Ca am apucat si i-am spus ca daca nu o ia merge dezbracata si a trebuit sa ma tin de cuvant.

Dana, da, Alice era babana mica insa parca si-a revenit mai repede decat Anna. Si Lucas mic era grasunel si acum e un slabut. Asa si Alice are acum niste scobitori de picioare...Insa Anna inca se chinuie sa ridice piciorul ca e ca podul de la Fetesti.

Hele, sper ca ti-e mai bine.

Fug sa fac curat si mancare ca daca plec nu vreau sa las aici vraiste.Si am un munte de rufe de calcat.Si vreau si la cosmetica azi desi cred ca vreau cam multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Hele, la multi ani lui Horica!!!!!!Petrecere frumoasa!!!!

Nadia, da, plec la 9 cu Wizz.
Haha, cafeaua mi-o beau pana la 7.30 ca apoi imbrac fetele si plec. Uneori vin pt micul dejun inapoi acasa, alteori mananc la birou covrigi.
Cred ca poti sa cumperi Infanrix in Italia ca e a lui Glaxo si sigur vand si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

dau de baut si de mancat! azi baiatu' implineste 4 ani!

LALA si eu sper in fiecare zi sa ma simt macar un pic mai bine. din pacate nu am vesti bune...
aseara eram trista ca mi-era asa rau si nu eram capabila sa ii fac un tortuletz copilului. norocul meu ca am o sora pe lumea asta! de aia mi-a dat-o Dumnezeu! l-a facut ea

vad ca vorbiti de pretentii la haine. si al meu mai zice uneori ca ar vrea diverse. dar se intampla f rar. de cele mai multe ori habar nu are cu ce e imbracat

Mergi la inceput