Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

vai aelita deja ? ce trece timpul
la multi ani miguel

mira ce mai faceti voi ?

noi suntem raciti toti noi , bunicii toti, in afara de copii
ei par ok
la calin ii curge putin nasul dar tot pare ok
in schimb noi suntem cobza
tot ma doare

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Aelita deja? Sa creasca mare si sa fie sanatos! Mai, succes cu diversificarea. La Eric a mers tare greu... Acum nu mai avem probleme; mananca orice...

Adela Sanatate multa! Nu stiu ce sa zic mai mult...

Noi deocamdata suntem binisor... Ma supara Eric, ca, noaptea mai ales, dupa ce papa lapticul, daca tuseste sau ragaie, varsa tot laptele... ma enerveaza la culme treaba asta...
A inceput sa ma anunte dupa ce face kk. Vine si-mi aduce un pampers si apoi se duce la usa la baie, ca sa mergem sa ne spalam.

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

vai lore ce tare
calin ma anunta inainte sa faca , in timp ce face si apoi gata
nu vrea sa stea deloc pe olita , urlaaaa de zici ca cine stie ce-i fac
am stat si noi pe alta olita , rade de noi se distreaza cu alexia dar el nu vrea sa stea
am zis ca nu-l fortez , cand o sa fie el pregatit atunci il pun

lala ati facut vaccinul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Va pupa mama.

Ma, si mie mi-e tare dor de voi... Stiu ca o sa ma injurati, dar habar n-am cit voi reusi sa scriu, sa tin pasul cu voi... De fapt stiu ca n-o sa reusesc, dar stiti ce? Va am mereu in gind, pe voi si pe puii vostri :)

Lore, si eu as fi zis tot de seringa pentru ceaiul ala... Alta metoda nu prea stiu. E foaaaaaarte dulce, eu abia il beau de dulce ce e. Poate totusi il doreste, eu iti tin pumnii.

Ce facem noi? Pai... crestem. Le e foarte bine la gradi, sunt sanatosi, voiosi. T merge la alta gradi, deocamdata, trebuie sa faca doi ani ca sa-l ia cei de la gradinita Mayei. Ii ador, imi vine sa-i maninc, sunt dragalasi de nu mai pot dupa ei. Si se inteleg super bine, multumesc cerului.

Despre mine - imi reiau viata personala, ies in oras de cite ori pot (si de cite ori ma tin finantele :))). Muncesc, imi place... ce sa va mai zic. Mi-ar placea mai mult timp pentru forumit, dar in conditiile in care sunt toata ziua calare pe computador, cind e sa iau o pauza, o iau departe de el :) Asa ca nu ma judecati prea aspru

Aelita, am vrut sa iti spun de multa vreme cit te admir pentru productia de copii, unul dupa altul, trei la numar... Si va admir pe toate, pentru ca sunteti mame, femei, oameni ai muncii si asa mai departe. Super-femei, cum spune o colega draga de-a mea :)

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare,salutare!
Am aparut de la servici si gupilul e plecat la carnaval.Aici e vremea carnavalurilor si o vecina s-a gandit sa-si faca carnavalul ei acasa.
Asa ca a invitat toti copii din vecini si fac party.
Lucas e tigru dar a avut o problema ca nu a avut cine sa-l picteze pe fata,ca eu n-am fost acasa.
Sunt curioasa ce povesteste cind se intoarce,ca vad ca nu da semne ca ar vrea sa vina acasa.

Adela,sanatate multa va doresc.
Oare aici cum se puneau poze ca nu mai stiu?

Aelita eu am uitat cum mai e diversificarea si ma gandesc ca ar trebui sa ma actualizez ca acusi imi vine randul la bb2 si atunci sa ma vezi.

Mira,unde mai ai poze cu copiii tai ca eu una am uitat cum mai arata.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

A venit acasa si mi-a povestit cum a dansat Ratzusca.Am murit de ras cum da el din fund.Dar stie sa danseze bine...cred ca asta ma mosteneste pe mine ca si eu as dansa intr-una.
Pacat ca aici nu sunt cursuri de dans pentru copii asa mici,ca sigur i-ar place mult.

Am uitat sa va zic ca duminica la bazin si-a dat drumul singur sa inoate.Avea aripioarele alea,dar pina acum tot ii era frica.
ne-a uimit cum baga ture de bazin si nu se mai oprea din piruete.Am murit de ras si de drag.

Lala,face febra?

Tre sa sun si eu pediatra ca parca e ceva vaccin care avem si noi de facut,dar am uitat de el.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Am venit de la vaccin. Cica de la Infanrix face febra dar de la alea care au si varianta peste 4 ani nu fac. Noi am facut Adacel de la Pasteur si mi-a spus ca n-o sa faca. Oricum ii dau Nurofen o zi, doua.

Mira, sa-ti traiasca fata, doamna!!!!La multi ani!!!
Vii si scrii si taci? Sa nu dai de beut, ha??!!!!

Dana, super la carnaval!!
Noi n-am mai ajuns la bazin de mult; poate reusim cand ne intoarcem de la buni.

Aelita, sa-ti traiasca voinicul!!!Hai ca se zboara si asta!!!Lasa loc la urmatorul.

Lore, e un inceput daca spune!!!Incet incet se prinde el.

Eu azi m-am speriat de cantarul de la Medlife. Anna mea are 18 kg; e o poarca grasa. Acasa arata mai putin ,nu cu mult ce-i drept.Si Alice are 20 cica, dar la ea nu-mi fac griji.

Merg la culcare ca-mi pica ochii. Azi am crezut ca o sa adorm la volan de somn ce-mi era. M-a ajuns oboseala. Maine la pranz o sa trag frumos chiulul de la munci si cred ca bag vreo 2 ore de somn. Dar o sa incep de acum ca maine nu se stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Am facut 6 luni !!!!!!!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

oh Miguel!
bebe mic..ce a crescut!
parca ieri nasteai aelita!
La multi ani si multa sanatate tuturor minunilor!!!!

mai stiti ceva...

realizez ca indiferent de locul in care se scrie... nu locul ma aduce catre voi, ci copiii vostri, pe care ii cunosc / pe care ii percep cumva particica din povestea copiilor mei

eu am ramas 'fidela' acestui loc, desprecopii
recunoscatoare si nostalgica, poate fata de perioadele cele mai frumoase din viata, acelea in care aveam burtica.
m-am intersectat aici cu partea frumoasa din oameni...fiecare avem umbrele noastre

asa ca ma bucur sa va (re)gasesc...oriunde v-ati afla!

Liuda cum mai e Diana?
si Teo a facut febra zilele trecute... cred ca a treia oara in viata lui... imi mai amintesc pe la 3 ani ca a facut ceva de genul asta.

o sa vin cu o provocare la voi
ca va stiu fete creative
lucrez acum la o campanie sociala DC/ sa nu radeti de mine si de idealismul meu (tinand cont de 'dusul rece' la care m-am expus)

dar eu cred in continuare in bunatatea oamenilor si nu vreau sa iau in seama barfele/rautatile, poate ca ma intereseaza doar in masura in care am nevoie de o pozitionare corecta (in viziunea mea) fata de anumite aspecte din viata, atat!

fiti atente, ideea de campanie a plecat de la 'discutii' de aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160076&whichpage=1

cam asta e ideea campaniei
http://www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=alinuk
(ultimele doua imagini)

sondaj printre voi:
'eu vreau sa schimb lumea!"
"Impreuna schimbam lumea"
"Prin faptele noastre bune schimbam lumea"

ce slogan credeti ca se potriveste mai bine???

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Mira sa-ti traiasca printesa!

la multi ani Maya!

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Citat:

[...], poate ca ma intereseaza doar in masura in care am nevoie de o pozitionare corecta (in viziunea mea) fata de anumite aspecte din viata, atat!

Alinuk .... cu alte cuvinte vrei sa stii adevarul cine nu ar vrea?
oamenii difera insa prin modul de a reactiona la aflarea unor realitati. poate unii rabufnesc, poate unii se retrag in tacere.
oricum si eu sunt convinsa ca exista oameni sinceri si cu intentii bune pe lumea asta si din fericire cunosc personal cativa.

LA MULTI ANI MAYA! sanatate multa, sa cresti mare!

Mergi la inceput