Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Hele

face baiatul 4 ani???

valeleeeeu

sa petreceti pe cinste!!
La multi ani Horica! E un dulce
(sa stii ca l-am simtit in profunzimea lui, genul timidutz, sensibil...ca si Teo / chiar daca in 'familie' acolo unde e obisnuit e leu)

Lala iar pleci??
sa nu-mi spui ca duci fetele sa le vada bunica
...din Tenerife

ca vreau si eu la caaaalduricaaaa

da, ai dreptate ai sesizat bine nuanta asta cu atitudinea fiecaruia si lipsa de incredere in propria actiune

pana la urma cred ca va ramane:

'eu vreau sa schimb lumea, IMPREUNA vom reusi!'

sper ca astfel sa fie indusa si increderea ca fiecare gest conteaza si ca el schimba lumea mica a fiecaruia dintre noi, pt ca mai apoi din cumulul acestor lumi sa rezulte o LUME mai buna (macar pentru vremea copiilor nostri)

singura mea speranta e in EI de fapt, in copii, iar ceea ce pot face eu...este SA II EDUC in acest spirit: sa fie bun, sa ia atitudine, sa aiba incredere in el... daca parintii ar fi constienti de asta
'MAINELE' copilasilor nostri s-ar contura in nuante mai optimiste

haideti ca iar ma acuz eu pe mine insami de idealisme , dar nah tb sa avem si vise 'inalte'
ca daca unu demult nu visa sa ajunga pe luna... poate nu ar fi ajuns nimeni pana acolo nici in ziua de azi
(haaaa maisunt si modesta)

Aelitaa hai la cafea
ca tu mai imi tii isonul si visezi aici cu ochii deschisi ca mine

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

Citat:
citat din mesajul lui alinuk
am invatat ca in viata asta exista mai multe adevaruri
mai multe nuante intre alb si negru

Bun venit, Alinuk. Mare adevar graiesti. Am spicuit putin pe la subiectul cu pricina; poate reusesc sa citesc tot, intr-o zi, cand am mai mult timp liber...

Hele, la multi ani, printului mostenitor! Sa va bucurati de el si de bb ce va sa vie!

Nadia
Lala, cat esti plecata mai intri pe net ori ba?
Liuda, imi lipsesti.
Aelita si Roni face nazuri la haine; are preferinte care mai de care. Cel mai mult ma chinui cand ii iau ceva nou, ca nu vrea sa probeze sub nici o forma.

Roni are acum 17.5 kg, iar Eric 10.8 kg... Au mai pus putin luna asta... Ca mananca bine amandoi... Probabil vitaminele isi fac efectul...

Ma enerveaza ca daca vreau sa bolduesc ceva sau sa pun vreo mutrita, imi apare la sfarsitul mesajului codul de bld sau de la mutrite. Oare trebuie sa bifez ceva pe undeva?

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Alinuk, in Anglia plec. Buni a venit ieri din Tenerife.Oricum e mai cald decat la noi; ieri erau 10 grade. Si la noi vin si ceva zapezi...Si eu m-am saturat de frig.

Lore, eu sper sa mai intru si de acolo. Net-ul de la ferma e din ala pe cablu si au undeva o inaditura , ingropata in pamant care se umple cu apa cand ploua tare (si acolo ploua aproape zilnic)si nu merge net-ul cateva zile.Iar semnal 3G nu cred ca e. Doar sa mai fug in sat din cand in cand.Ma voi stradui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Salutare!
Hai ca incerc sa scriu si aici dar nu fac fata la 2 forumuri, mai ales ca aiaci scriu la mai multe subiecte.
Nici eu nu i-am facut Larisei vaccinul. Am mers pe infarix, acum ce se face? Are si ea o mica infectie urinara.
Horia "La multi ani!" sa cresti mare si sanatos. Hele sa-ti traiasca printisorul!

Poze

Ramona si Iris+
Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hele,La multi,multi ani fericiti Horia ,sa cresti mare si sa fii sanatos!
Mama ti-a pregatit un cadou tare frumos anul asta,o surioara sau un fratior!

Lore,si au am aceeasi problema ca nu pot scrie bolduit neam!

Ramona,

Am gasit si pentru mine un emoticon care mi se üpotriveste in ultima vrema.
Haha,ce-mi place ca ma ajuta sa ma exprim mai usor.

Nadia,eu nu stiu cum o fi la italieni,dar ma gandesc ca tu poti ramane pe schema romaneasca.
Sau va stabiliti acolo?Ca nu mai stiu multe despre viata ta.

Alinuk,si mie mi se pare bun sloganul ales de tine,desi eu sunt pe langa la chestii de genul asta.

Lala,nu te lasa fara sa faci curat,ca poate vine cineva cit esti plecata,in vizita.
Ti-ai pus alarma la casa?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ALINUK nu am reusit sa citesc campaniile.sper,zilele astea sa respir. esti de admirat.

LALA pai eu la copii le-am facut ,pardon,ce zic eu facut??ca nu am facut in viata mea un tort ! am vrut sa spun ca le-am cumparat,eu sau nasa ,tort,deee..diverse luni La Sofia de O LUNA,la Andres de 6 luni.trebuie sa fac si lui ,numai ca mi s-a pus pata ca nu mai cumpar sa il arunc mereu mereu,si fac eu,de unde,cand sa fac??am facut un chec la 12 noaptea,cand toata casa doarme,m-am indopat eu ,si scriu ,citesc pe aici pana mi se aseaza ,ca sa ma culc
Sofia cu Andres stiu ca e "ziua" lui,ca a implinit ceva acolo,si mi-a zis vineri:"mami,azi e ziua lui Miguel?" "nu,a fost ieri." "si de ce nu i-ai facut tort?".NA ! i-am spus ca nu am avut timp dar o sa ii fac.eu stiu de ce,ei vor sa sufle,nu de alta,ca nu nu mananca.

i-am terminat caciula bleu lui Andres.i-a placut !

i-am facut vaccin lui Miguel,revizia tehnica,am intarziat TREI ORE pt asta ,am asteptat acolo muuult !!
are 8 kile,slabise in decembrie-ianuarie ca a fost bolnavior,dar acum si-a revenit.

Mergi la inceput

HELE sa zic si aici LA MULTI ANI,HORIA !!!!!!!!!!!!!
Sa iti traiasca baiatul mare,sa fie fericit ,sa fie ce vrea el in viata !!!!Sa fiti mandri de el !Si sa isi iubeasca surioara sau fratiorul,ce vrea sa fie in burtica!!!!

Mergi la inceput

LORE trebuioe sa bifezi ceva pe undeva,pe la profil,nu imi mai amintesc..

LALA chiar am vrut sa iti spun,ca aratau astia ravagii mari in tenerife,furtuni,valuri imense ,alerta.
pe unde va duceti voi vine furtuna hahahaa cand ati plecat din Sevilla si pe unde atifost la fel,furtuni,inundatii,potopul
lasand gluma,bine ca nu te-ai dus cu fetele.soacra ta ce zice,a fost in vreo zona mai linistita?

NADIA

MIRANDOLINA

MARYELA

DACONST

ADELA

mi-e dor de LIUDA

Mergi la inceput

Neata!!!!

Ramona,

Haha, Dana si mie mi se potriveste emoticonul ala. Il folosim cu randul.
Bei, nu mai radeti de mine cu curatenia ca eu mor cand vin de undeva si e dezastru. Dupa ce ca vin obosita si cu toate hainele murdare...mai gasesc si mizerie in casa.Nu suport.
Da, am alarma la casa, asa ca nu vine nimeni in urma sa faca "deranj".

Aelita, ma bucur ca si-a revenit piticul.
Tort, haha, pai asa fac si eu.Mereu. Eu nu-l cumpar, il fac si il papa tati.

Andres e la moda acum.

Nu stiu de Tenerife nimic. Nu s-a plans soacra-mea de nimic.Poate mai exagereaza la tv ; la noi cam fac asa. In plus, pe englezi nu prea-i deranjeaza ploaia.

Am facut bagajele si am rugat fetele sa ma lase sa impachetez i n liniste si sa se joace cuminti in sufragerie.Si a fost ok cat am facut valiza. Insa cand am coborat, mirosea a vanilie in bucatarie...Ma uit, adulmec si ajung la Anna care avea in mana o sticla cu sirop de tuse; jumatate il varsase jos...I-l iau din mana-e fierbinte.Nu inteleg cum, m-am gandit ca l-o fi pus pe calorifer...Si ma uit in dulapul cu medicamente si vad ca-mi lipseste si o sticluta cu picaturi pt nas. O intreb unde sunt si-mi arata cuptorul cu microunde.Inauntru era sticluta de picaturi topita toata, asa a infierbantat si siropul de tuse.Si o certam si-mi spunea "eu tesc" -adica "eu tusesc".
Acum trebuie sa mut medicamentele. Normal nu ajunge la ele dar si-a pus un scaun inalt si altceva peste el si s-a cocotat. Nu stiu daca o fi si baut.Nu prea cred ca frigea, dar mai stii?

Mergi la inceput

Ii spun lui Alice ca mergem la farmacie sa cumparam siropul de tuse pe care l-a topit Anna la microunde. Si ea zice :"cum putea sa-l topeasca ma rog daca el era deja lichid?hai, explica!".

Mergi la inceput