Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
loremunteanu spune:
Anna, are profesor bun.
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
aelita spune:
LALA eu cand eram mica ma intrebam de ce naiba face mama curat luna inainte de plecarea in vacante,la mare,munte...ca ,ma gandeam eu,dupa noi potopul,ce mai conteaza ce ramane in urma hahaaa Acum si eu fac la fel,ca am priceput si eu cum e sa vii obosit,cu bagajele care umple casa,si sa mai fie si dezastru ...te derpima.Plus ca intrarea in casa curata,cand vii de departe e speciala.
da,bine,stiu ca la voi tortul e la ordinea zilei..sau a saptamanei..cam asa facea mama ,dar uite ca eu m-am invatat prost ca facea ea ,pana intr-o zi cand ea nu a mai facut si eu nu stiam sa fac.
sau oi fi incurcat eu tenerifele cu alte locuri,sau nu o fi doar cat un sat acolo
pericol mare cu medicamentele astea,dar si cu microunda,ca se pot arde cu ce baga acolo.eu m-am ars rau cu un piure al Sofiei cand era mica,l-am lasat prea mult la incalzit si l-am scos si mi-a sarit pe mana,si acum am semn.
mi-e si mie groaza sa nu umble Andres,ca el e capul rautatilor .
cand sunt cu Miguel sa il alaptez,il strig pe Andres,il intuiesc duoa zgomot cam ce face,si daca e ceva il las pe Miguel fara si fug..sau il strig si il intreb ce face,si el zice "milic"(nimic).nu fac milic,mami!
Alice ca de obicei te lasa fara replica
Miguel nu m-a lasat azi deloc,sa stau langa el ,sa ma joc cu el,vrea in fund,dar cade ,iar pe burta,iar vrea sus,ce mai e perioada aia cand vrea sa circule si e cu ochii dupa astia doi rrrrau ! cum il baga un pic in seama rade in hohote .
apoi incepe sa se balanseze de zici ca isi ia zborul dupa ei.
mai e un pic si merge de-a buselea si scap de el
lala77 spune:
Fetelor, o sa-mi fie dor de voi!!!!Nu stiu ce hal de net o sa am acolo; eu sper sa mearga.
Ma intorc peste o sapt. Sa fiti cuminti!!!!
Helenutza23 spune:
multumesc mult de tot pt urari!
am facut o serbare in familie. din pacate eu nu am rezistat mult de nasol ce ma simt asa ca m-am dus si m-am culcat. dar se pare ca nu a plans nimeni dupa mine
LALA drum bun! si noua o sa ne fie dor de voi!
of mie imi e tare teama cu medicamentele si cu diverse chestii periculoase. asta al meu cand era mic nu avea treaba, dar acum l-am surprins umbland pe unde nu ar trebui....uf!
hahaa DANA ce comica esti cu emoticonul ala. :)
vaii AELITA ce scump cred ca e Miguel.
ai terminat caciulitza lui Andres! bravo, sa o poarte sanatos si cu fala! :)
o noapte buna
aelita spune:
LALA drum bun si sa va distrati acolo,sa aveti timpp frumos ! sa dai semne de pe unde poti.
aaa,cu caciula lui Andres,Hele,v-am povestit cu pretentia lui.acum CU ACELASI BLEU am zis sa ii fac Sofiei o caciulita gen baticut,vine ea si zice ca ea nu brea bleu,ea vrea cu multe culori ,cu rosu,mov,portocaliu...Acum o termin pe asta asa bleu,si ii fac alta in culori
asa marait a fost Miguel si azi......noroc ca e weekend si am ajutor,ca trebuie sa steai numai langa el.
si ca sa fie treaba treaba,de cate ori venim de la pediatru ,se imbolnavesc copiii! nu stiu ce e,virusi de acolo sau caldura ,stam mult,am stat 3 ore,transpira toti si apoi iesim ...asa cald ca eu ma dezbrac in maneca scurta,ii dezbrac si pe ei,dar cine mai stie...nu stiu,dar mereu mereu e asa,coincidenta.
asa ca sunt toti trei ragusiti(sofia era deja) cu o tuse tare ciudata,ca de magarusi,un raget asa...nici nu stiu ce sa le fac.muci,respira greu Andres iar,asa ca ii dau sprayurile din nou si uite-asa,incepem iar,sper sa treaca repede.
Andres azi noapte a vomitat,s-a trezind tusind ,apoi plangeeeeee.
Miguel marait,plangea si in brate..e si vaccinul..
hai ca trece !
aelita spune:
am uitat sa va spun,incepe sa zica "mama".primul care a auzit a fost Andres,Miguel incepuse sa planga si Andres a venit repede la mine:"mami,mami,Miguel zice mama " am crezut ca i s-a parut lui,si apoi a inceput iar,si Andres facea:"vezi?zice mama!" Asa fericit era Andres !!!!!!!!
Maryela spune:
Felicitari pt primul cuvant , Miguel!!!
Aelita, conform vorbelor babesti, daca a zis mama prima oara cica urmatorul va fi fata
Lala, drum bun!
La multi ani pentru Horia!!!! ( Scuze de intarziere)
Ma intreba Dana daca Mihnea e cuminte. Ei bine sa va zic: e cel mai nazdravan de la gradinita, il stiu toti ca pe un cal breaz.
E argint viu, alearga de colo colo, e curios peste masura si incepe sa fie si neobrazat. Siiiiiii, are o prietena...mai speciala. La gradi dorm in patuturi alaturate si adorm doar tinandu-se de mana. Zilele trecute am gasit in ghiozdanelul lui un "biletel" cu o inimioara desenata.E...problema mare
Ma duc sa vad daca il pacalesc pe barbata-meu sa-l " intretina" pe Mihnea vreo cateva ore, poate reusesc si eu sa dorm un piculet Am fost la petrecere, am rupt turta la finutza si s-a lasat cu lautari si destrabalare mare
Va pup. Weeek-end placut...ce a mai ramas din el.
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)
Daconst spune:
Lala,drum bun si poate intri sa mai dai o veste,poveste.
Hele,haha,cica nu ti-a simtit nimeni lipsa...pai mai bine atunci ca ai putut pleca.Altfel ce te faceai?
Hai baga poze.
Ia zi tu ce simti ca e bb?Ca poate e tot baiat daca simptomele sunt la fel ca la Horia.
Aelita,moama ce e pe capul tau.Noi suntem varza cind avem un copil bolnav,apai tu cu 3 deodata?
Macar bine ca e we si e al tau acasa sa te ajute,ca altfel...Of,sanatate la micuti,
Felicitari lui Miguel!!!Auzi cica urmatorul ar fi fata cind zice copilul mama,iar daca zicea tata vine baiat.Vezi ca poate o pui de-al patrulea...haha.
Maryela,ia auzi si la voi acolo,deja e Mihnea indragostit!!!Ce frumos.
La noi Lucas nu se joaca deloc cu fetele...el le ocoleste din start.Si sa nu-ti spun ca aici vecinii toti au fete...avem 7 fete si Lucas e singurul baiat.
Ma gandesc ca mai tarziu o sa aprecieze asta,ca acum doar il cam necajesc.
Si noi ne-am cam chefuit aseara,asa ca azi ne relaxam.Ne gandim sa mergem iar la piscina daca tot ii place asa mult la Lucas.E si o vreme inchisa de n-am chef de nimic.
Poop si duminica frumnoasa sa aveti.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
alinuk spune:
Hele, Dana, nene ce de chefuri, petreceri...
bravo fetelor, asa-i fain
sa vezi soarele cand rasare.. nu sa treci posomorat pe langa bucurii si frumuseti
Lala drum bun si dixtractie maxima cu nazdravanele.
Apropos ..ele inteleg si vorbesc si engleza asa-i?
cum comunica spre ex cu buni, dar cu tati?
Aelita fata as simti ca-mi lipseste ceva in viata daca nu ti-as mai citi mesajele...crede-ma
pup Miguel grabit...auzi la el, zice 'mama' la 6 luni / abia astept sa smotocesc un pic de bebe
auzi ...vezi ca la vara ne vedem siguuuur! Eu o sa merg la Anis in Alicante pt vreo 2-3 sapt si ne punem toti in masina si venim spre Madrid!
(avem in plan Barcelona, Valencia si ceva croaziere...sa vedem cat ne-o ajunge timpul)
hahaaa poate se 'mai intampla' careva prin zona (final de iunie, inceput de iulie...pana la urma asa am stabilit, sa termine si copiii gradinitele) si facem o menajerie de stelute nu gluma!
uff sanatate multa tuturor!
Maryela... sa-ti zic?
sa va zic?? de al meu sot care iese la joaca cu amandoi ...ca baietii
(stiu ca Mihai de Aelita mai e dibacic si pune osul). Acum spre ex sunt la un loc de joaca toti si eu imi beau cafelutza si bantui pe aici.
Nu era chiar asa...dar de la o vreme lucrurile au evoluat cumva.. se vede clar experienta, Andu beneficiaza de ea din plin / e tata responsabil ce sa mai
va pup pe toate si sa aveti o duminica linistita cu copii sanatosi!
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
Martisoare UMANITARE
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
liuda1 spune:
neatza! Am revenit. Cu intarziere.
Hele sa-ti traiasca baiatu!!!!
Lala a plecat sa intzeleg...
O sa va pove maine ce am mai facut, azi sant lesinata, zac, pup copilul... Sant in refacere... Am povesti misto, ca doar avusem perepetzii...
Va pup.