Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adela2006 buna fetele mama liuda noapte cu peripetii , bine ca nu v-a indopat cu antibiotic pup bolnavioara eu am racit am niste ameteli abia pot sa citesc si ma doare si capul poate revin mai tarziu va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 ) POZELE NOASTRE |
Daconst spune:
Am aparut si eu dupa munci!
Moama Liudo ce aventuri!!!
Pup si sanatate multa!
Mira,bine ne-ai gasit!
Ma duc sa fac ceva de mancare si revin...sa nu ma intreaca Liuda la mesaje ca nu ma mai las ca dincolo.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Liudo,drum bun si sa te intorci cu bine si cu vesti bune!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
lala77 spune:
Gata, culcai copiii.
Eteee, lume noua!!!
Mira, mi-a fost dor de tine!!!Ce mai faci? Ce face Maya? Tudor?
Merci de leac. O sa-l incerc.
Lore, noi n-am luat niciodata Paxeladine. Bu scrie pe cutie?
Adela, nasol racita!Sper sa te refaci repede.
Aelita, urat cand ploua. Ma ia groaza cand ma gandesc la Anglia. O sa fac spleen acolo. Nu stiu de ce dar niciodata nu mi-a placut.
Eu nu pot s-o scot pe Anna afara ca daca o atinge zapada putin incepe sa se miorlaie ca e murdara, ca ii e frig,bla,blaSi nu tace pana n-o bag in casa. Toata iarna a facut asa. Noi iesim in curte si ea rade la noi din bucatarie.Si nu e de frig; zapada o enerveaza; ca a fost si frig rau dar fara zapada si nu zicea nimic.
Noi maine mergem la vaccin. Sper sa nu procopseasca ceva dupa vaccin. Chiar imi sta in gat. Mai ales ca si plecam duminica...
loremunteanu spune:
Lala, drum bun!
Nu mai am prospectul de la Paxeladine, ca mi l-a aruncat copchilul... o sa caut maine pe net...
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
Helenutza23 spune:
hello
LALA bafta la vaccin!...si dupa, sa nu faceti nicio reactie.
eu observ o evolutie la tuse, la muci. maria cica a facut si putina febra. ei, dar ce e de mirare? noi in fiecare an de ziua noastra am fost bolnavi. mai sunt 2 zile, ne pregatim cum se cuvine
LIUDA drum bun! sper ca Diana sa fie ok in timpul in care esti plecata.
pupici, o zi buna!
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 AELITA la multe multe inainte, cu sanatate!!! incepi diversificarea? feb2007 |
acum fac un piure.