Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LIUDA,intrasemsa vad cum e Diana si vad ca ati avut aventuri azi noapte..
Urmareste-o zilele astea,poate sa faca siinfectie pana la urma.adica azi nu e de antibiotic,si o lasi asa,chiar daca maine poate va fi,daca va fi ii dai atunci.nu preventiv.
asa facsi eu,frisoane fara febra,la raceli normale care trec in cateva zile.
sper sa scapati fara antibiotic in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

ma eu m-am speriat sincer, ca a mai fost racita, mai cu febra si mai mare decat atata, dar nu a facut frisoane, nu intzelegeam ce e, poate reactzie la ceva, acum nu stiam prea mult daca nu ma duce si in vreo convulsie, de unde sa stiu eu!!! Se Pisha pe ea, deci ea care nu s-a pisat de ani de zile, e super simtzitoare la asta... nu avem accidente, nu nimic!!!
Antibiotic, o sa vad, treaba e ca daca plec de acasa, nu o pot urmari, si atunci stau cu grija ca se poate schimba treaba de la o ora la alta... asa ca o sa vad ce mai zice doctorul celalalt si ma hotarasc, mi-e ca daca asta imi zice cu dubii, ca parca ar fi parca n-ar fi de antibiotic, o sa ma faca sa-i dau, ca eu plec si nu ma pot risca sa o las sa... sa faca cine stie ce in lipsa mea!
vad eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Mie asa mi-e de frica de racelile astea... La cate raceli si antibiotice au luat ai mei...
Nu mai stiu cat Paxeladine ar trebui sa-i dau lui Eric... Nu i-am dat niciodata... El are acum 1an si 4 luni si 10.8kg..
Am asa un mare nod ion gat...

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Da, maniferstari ar fi niste muci galben verzui care nu trec deloc; o zi doua trec cu Ciloxan, apoi apar iar. Utima data cand a aparut asa, a fost pneumococ si am dat cu Colbiocin. Acum ala nu se mai face.
Maryela, si noi am facut Prevenar. E bine. Nu va face pneumonie, otita sau meningita provocate de pneumococ. Dar o infectie locala poate face. La noi atunci ne-a zis pediatrul sa anuntam gradinita ca daca nu se trateaza toti, n-o sa scapam si mai bine nu-l mai tratam ca-l facem rezistent. Si au facut toti exudat si au mai gasit cativa. A trecut mai mult de 1 an; dar vad ca a aparut iar. Sau asa cred. Vedem maine.

Mai am ceva de munca si revin diseara.Albinutza, bine ai venit!!!

Liuda, vad ca v-ati distrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Neata, dragelor :)

Am vazut ca ati resuscitat forumeala pe aici, eu ma bucur sa va vad oriunde, ca si-asa nu scriu...

A propos de tuse naspa, am o reteta (e si motivul pentru care am intrat sa va scriu):

Ingrediente:
4 lingurite frunze patlagina
4 lingurite frunze podbal
3 lingurite radacina de lemn dulce (pulbere)
(ceaiurile astea se gasesc toate la Plafar)
Toate cele de mai sus se toarna dupa ce apa dintr-un ibric de 500-600 ml a clocotit.
Se ia imediat de pe foc si se acopera cu o farfuriutza.
Se lasa sa stea asa 20-30 min.
Se strecoara, se amesteca cu 3 lingurite pline-pline de miere si se pune intr-un termos, ca stea cald.
Se bea cate o jumatate de ceasca sau o ceasca de termos la o ora sau cat de des ai chef.

E beton, noua ne trece in citeva ore. Sub un an, merge si fara miere. Sau pentru diabetici as well.

Noi suntem bine, sanatosi, gradinitam, muncim, ca intotdeauna. Astept cu nerabdare primavara ca mi s-a urit cu frigul.

Va pupa mama.

Mergi la inceput

Miraaa!
Bine te-am regasit!
Intrebare mea e: ce ne facem daca unora nu le place ceaiul deloc? Cum dam leacul minune?

Poze Eric
atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

LORE, nu merge nici cu seringa de nurofen? eu asa ii dau chestiile pe care are tendinta sa le refuze. cu seringa de nurofen, cana de apa in mana si... asta e!

Mergi la inceput

Cand am mai insistat cu diverse siropuri ca sa le ia cu seringa, n-a mai vrut sa ia nici altele care-i placeau... Plus ca-si face greata....

Poze Eric
atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele

mama liuda noapte cu peripetii , bine ca nu v-a indopat cu antibiotic pup bolnavioara

eu am racit
am niste ameteli abia pot sa citesc
si ma doare si capul
poate revin mai tarziu

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mi-a trecut mie raceala si va ia pe voi,pe rand...

LORE nasol ca nu vor siropele .ai mei ma roaga sa le dau.
si daca e vreunul care nu le place,li-l dau intai pe ala si le spun:asta stiu ca nu va place,dar il inghiti repede si apoi ti-l dau p-ala bun !

LIUDA vezi tu ce hotarasti,cu Diana.

Nu am stat mult afara,doar am luat-o pe Sofia,cat am asteptat-o am tras un frig...PLOUA.mai rar cu ploaia aici,dar azi am iesit gramada cu umbrele,carut,copii...ma gandeam,ce greu mi-ar fi daca ar ploua mai des...

Mergi la inceput