Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
liuda1 spune:
cand o citesc pe Aelita ma apuca depresia!!!
Azi dimineatza ningea cu niste fuuulgi maaari! Diana cand a vazut afost dezamagita, cica parca ai zis ca vine primavara... pai eu am zis, da... nu e dupa mine!!!
Cu martzisoare... alta poveste lunga , eu am o punga de l Lore, azi ma tufleste asta mica "fetele nu dau martisoare, asa ca lasi punga aia acasa, da? FBaitzii ofera martisoare la fete!!!" pai si ce facem cu punga aia? Lasooo acolo!!!! M-am lamurit si cu astaaaa!!!
Deci maine am treaba, daca ma laudam ca nu am cusut de vre-o doi ani sigur, apoi maine ma vad cu acul in mana sa-i cos martisorul de piept, ca altfel o sa aiba fetele ale de la gradi treaba toata ziua!!!!
daconst - vreau sa te vad zidaritza!!!
Aelitooo esti ciuda mea!
Lala bine ai venit!!!
B-am pupat si am pleca acasa... luni nu e ziua mea preferata!!!
lala77 spune:
Alinuk, eu sunt nevoita sa refuz invitatia. Imi pare rau, dar nu prea am cum sa ajung.Distractie placuta!!!
lala77 spune:
Astazi un coleg i-a rupt lui Alice lucrarea la gradinita. Si mi-a spus ca din razbunare, ea s-a imbracat cu dresurile lui dupa ce s-au trezit.Cica sa inghete tot, sa vada el.
Eu nu-i pun dresuri decat daca are fusta; si azi a avut colanti. Asa ca tare m-am mai mirat cand i-am facut baie si am vazut-o cu dresuri cu dungi pe ea. Halal razbunare.
Si am reusit in sfarsit s-o conving pe Anna sa renunte la ghete.Are o pereche de ghete cu care a circulat toata iarna; nu pot sa-i pun altele deloc. Si nu va spun in ce hal arata-parca sunt de capatat.Azi a fost de acord sa le "doneze" unei fetite inventate de o mamica de la gradi care cica n-are saraca si ii ingheata picioarele. Problema e ca am venit acasa in ciupici prin zapada.Eu sunt multumita si asa. Sa fi vazut ce fata facuse una la florarie cand a vazut ce are Anna in picioare. Si asta mai si miorlaia "mi-e figggg".
Sper doar ca maine sa se incalte cu celelalte ghete; sa nu mergem tot in ciupici.Ca ea e in stare.
liuda1 spune:
nda, cunoastem incapatzinareaaaa!!! Avem una bucata acasa, de vreo 2 saptamani parca ma incearca!!! Mi-a cerut edu o poza cu mine si ea, cred ca pregatesc ceva de 8 martie, de 3 zile n-a binevoit don'soara sa stea la pozat, ca nu aveam nimic recent, ca eu sant fotograful casei, deci sant inafara cadrului mereu.
Azi imi explica ca i-a obosit ''zambareala'' si o dor dintzii de atata stat la poze!!! Nu e sanatoasaaaa, si da ochii peste cap!!!
Apoi la haine, alea noi nu le imbraca ca ''sant prea frumoase'' chilotzii ii alege pe acelasi criteriu ''nu mi-i pune ca sant prea frumosi'' pana si soseteleeeee!!! Si explica nene, ca sant spalati de 20 ori!!! ca de aia cumpar haine ''frumoase'' sa le poarte, durere!!!
Maine nu ia martzisoare la gradi, ca asa vrea ea, ca aduc baietzii la fete, ea de ce sa le ''cheltuie'' ca ramane cu prea putzineeee!!! Si avem da doamna vreo 40 bucatzi!!! Offff
alinuk io zic pass, am mooosafiri!!! Vine tata in tzara, bine ca ma anuntzase, nu ma miram daca ma trezeam cu el in usa!!! Oricum nu sparg gasti!!!
Lala mi se pare ca Alice a slabit!!!!! Muuult!!!
Vin la tine cu un martzisor, vb!!!
aelita spune:
LALA haha cand ai dat de zapada
am vazut pozele ,superrrrr !!!!! dar frig,nene,frig,daca aveti voi caciuli pe cap,e clarrr pt mine !! voi adicaaaaaa !!!
hahaaa a murit florareasa cand a vazut-o pe Anna in ciupici
dar las-o ,femeie,cu aceleasi ghete,ce !
LIUDA si fetele dau martisoare,la fete si la femei .
Alice s-a inaltat,e foarte inalta fata de Sofia si de-aia pare mai slaba decat cum era inainte bucalata.cred ca a avut o crestere brusca.
mai,eu am fost cam aglomerata zilele astea si nu am priceput,ce distractie ,ce party girl si mai precis CINE CU CINE?
lala77 spune:
Neata!!!!
Asta e ziua mea preferata din tot anul. Cand eram mica luam trenul de acasa si mergeam in Apuseni, pe Valea Ariesului. Acolo era mereu primavara mai devreme.
Acum ma uit pe geam si vad ca ninge.
Liuda, e mai inalta si slabanoaga. De mancat mananca la fel dar cred ca va fi genul ala inalt si slab.Ceea ce Anna n-are cum sa ajunga vreodata.
Aelita, in general erau 10-14 grade ziua; insa dimineata erau cam 5 si uneori batea vantul ceea ce facea sa fie mai frig. Si am fost o data la Marea Nordului ,unde batea un vant de te lua pe sus si erau 2 grade; si o data la munte ,la Lake District, unde erau cam 7 grade dar batea un vant asa nasol ca pana si lacul avea valuri ca marea-n-am vazut in viata mea.In rest era ok. Fata de aici...Brrrr!!!!
Alice statu aseara tarziu si mi-a tot povestit de martisoare...Acum doarme ca trenul. Ma duc s-o trezesc ca e 7.30.
O primavara frumoasa!!!!!
lala77 spune:
Liuda, te astept daca ai drum. Da un tzarrr! Azi nu fac nimic important ca n-am chef. Ma duc la sala la 10, dar daca vii renunt ca si asa n-am chef.
A, deci si Diana e cosmar la haine?Mie imi vine sa plang cand trebuie sa ne imbracam. Ca stiu ca incepe "nu pashe aia", "stanje", "taie ticheta", s.a.Si daca o imbrac cu forta, se dezbraca singura in fundul gol si nu mai vrea nimic pe ea apoi. La gradi au imbracat-o cu forta o sapt la rand si apoi nu a mai acceptat nici un fel de haine decat pijamale.O sapt am venit acasa in pijamale.Sper sa treaca mai repede faza asta ca eu mor.