Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Anna a luat un buchet de frezii pt educatoare si s-a dus direct la ea si i l-a dat asa frumos si a spus in limba chinezo-bangladezo-romana "pimavaa moasa"; nu ma asteptam. Ea nu e timida deloc. Alice e dezastru-mai bine o omori decat s-o pui sa faca asa ceva; in ciuda stradaniilor mele.A luat buchetelul si l-a trantit pe masa si a spus "na", apoi a fugit.

Am reusit in final sa ne incaltam cu ghete noi, niste botine cu fermoar in lateral. Nu m-a lasat sa inchei fermoarul decat pe jumatate, si asta dupa lungi negocieri...Dar e bine si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Ziua de martisor a inceput interesant.... O cearta cu roni de la cum a deschis ochii... Nu voia sa se imbrace, voia sa picteze... nu a vrut sa faca pipi acasa, ca face la gradinita...

Eric mi-a tras u martisor in papers de s-a uns pana la ceafa... De multa vreme nu s-a mai murdarit in halul asta... A mers de minune cu cafeluta.

A luat copilul mare martisoare pt fetitele de la gradi. I-a oferit doamnei martisor si apoi toate fetitele au tabarat pe el sa-si primeasca martisoarele cuvenite; in schimbul lor, a primit niste pupici.

Radeam cu tati ca pe vremea noastra ne tineam in suspans cu martisoarele, asteptam cuminti sa vedem cine, ce si cui da... La noi in zona, si baietii primesc si poarta martisor, asa ca Roni e singurul baietel cu martisor in piept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Neata!
Sa aveti oprimavara frumoasa!
La noi e ger, ninge incetisor de vreo cateva zile, zapada e destul de maricica, zici ca ne pregatim de Craciun .
Copiii au plecat cu martisoare in piept si cu martisoare pentru colegi. Abia asteptau ziua aceasta. Si aici in Suceava si barbatii poarta martisor, se ofera la toata lumea, el simbolizeaza venirea primaverii, ba mai mult, aici primesc cele mai multe martisoare baietii, fetele de 8 martie.
Lala am admirat pozele, superbe! Imi plac peisajele si personajele.
O zi buna!

Poze

Ramona si Iris+
Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

va doresc o primavara asa cum va place!

noi: ne prezentam cu tuse, cu muci. de vreo saptamana si ceva o tinem danga langa.
eu, in plus, cu greturile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

fetele o primavara frumoasa, macar in suflet daca nu e si afara!!!

etei cat de optimista sant, nooo? dar ma oftic numai cum vad de vreo 3-4 zile incoace cum ninge dimineatza...
Diana e dezamagita, ca tot stia copilul ca e prima zi e promavara, astepta si ea sa vada soare!!!

Azi a plecat pana la urma cu flori si martzidsoare, unu' cusut in piept ca altfel aveau doamnele de treaba toata ziua!!! Aflu diseara ce a facut, cui si ce i-a dat, a primit!!!

ma doare in gat si piept ca tot ma laudam ca iarna asta nici o gripa, nici un muc... asa ca pregatirea!!!! de asediu...

Helenutza - multa sanatate, mama!!! cate saptamani ai, scrie si tu un AMR sa stiu si eu...

Lala si Diana tot genul ala "asta pentru tine" cand impinge florile!!! A devenit foarte rusinoasa si timida desi acum cateva luni nu ne laudam cu asta... vedem noi cum o fi!!!

Un martisor frumos, doamnelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Va invit la Capitol Nou !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am facut capitol nou
trebuie sa asteptam sa ne dea voie moderatorii ,deocamdata nu e vizibil.

Mergi la inceput