Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sambata 05 martie

pt tot omu' muncitor

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

daca aveti cont si rabdare, luati de cititi

http://www.scribd.com/doc/25347478/Leacuri-Vechi-Pentru-Suferinte-Stravechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

V-am zis ca eu vin, da?

Fi-miu mi-a facut iar bronsita :(. Si pentru prima oara, de mama nebuna ce sunt , l-am tinut numai pe tratament homeopat ( ipeca), fara aerosoli, fara ketof, fara nimic. Vad ca e mai bine, tuseste mai putin dar cand tuseste e tare incarcata...tusea.

O sa incer si eu ridichea cu miere si ceapa.

Week-end placut fetelor.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Roni are otita, sigur. Se plang ca-l doare urechea... Data trecuta i-am dat ceclor... Incerc sa-i cumpar... E ala de 250, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

beau cafeaua si plecam .
azi mai ies si eu "in lume".

LORE il doare de mult?ca nu mereu cand are dureri e otita.uneori e doar presiunea de la muci,efectele racelii etc.vezi si tu..

LALA hai fata odata,ce cautasi tu la englezi,nu stiu !!sa ne lasi tu de izbeliste asa,domlee...

MARYELA multa sanatate!

SHINE PRINTESA cum e Alex?

DANA cand ai timp,explica-ne si noua ce v-au invatat la cursul ala !

in Ro nu prea exista informatia,si se crede din pacate ca nu exista asa ceva ,ca romanii nu fac.exista si a existat,dar copiii au tacut,iar adultii de azi cred ca a fost o intamplare a lor,un fapt izolat.daca ar vorbi toti,ar vedea ca abuzurile erau destuld e frecvente,mai ales in "jurul" familiei(rude,vecini,profesori,preoti)
Aici au spus ca sunt pe primul loc la descarcari pe internet de material ...cu asa ceva...cu copii.si ca a crscut vertiginos numarul celor care trec la fapte.
e de ridicat parul maciuca numai acnd te gandesti ca e prima tara din Europa la asa ceva...
aici exista deja politie civila care se ocupa numai de asa ceva,si se infiltreaza pe internet si ii descopera.
in Ro pariu ca nici nu iisi pun problema,nu?deci Ro oricum nu intra in statistica asta..cred ca descarcarea e la liber,iar eventualele denunturi nu se iau in seama...
Dana,cand ai timp,povesteste-ne !
aveti grija si pe net,sa nu puneti poze cu copiii dezbracati.stiu ca inca pe litoral la noi fetitele stau dezbracate,pt ca parintii inca nu realizeaza ce pericol e,pt ca nu exista informatie,la tv cred ca nu au timp de asa ceva,nu?au altele mai "importante".si de cele mai multe ori oamenii prefera sa nu stie decat sa se sperie,au impresia ca daca nu stii nu te atinge "raul"..Dar ignoranta nu te apara de nimic,niciodata ! dimpotriva.
daca ar exista informatia necesara,s-ar afla ca indivizii astia nu sunt niste inofensivi care "doar se uita".pt ca multe mamici spun"ei si daca se uita la copilul meu,sa fie pacatul lui daca gandeste ceva urat...sau daca fura poza,sa fie pacatul lui"...Sau cred ca astia se uita numai la copii mai mari.nu stiu ca nebunia lor incepe cu bebelusii..sunt chestii mult mai grave pe care le fac indivizii aia,nu doar "se uita" inocentii de ei..Sunt niste delicventi si nu trebuie sa le dam apa la moara.
parerea mea e ca ar trebui mai multa informatie ,mai ales vara pe litoral.unde am vazut fetite si de 6-7 ani dezbracate.
nu va mai spun ce am vazut pe net ,ce comentarii la unele poze de fetite mai dezbracate ,comentarii groaznice,iar indivizii aveau in cont adunate numai poze din astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

neatza spre noapte!

Noi ne laudam cu stat in casa, zacut, relaxare!

Cum se face bre ceapa aia, tocata, cu miere, la macerat, apoi baut suc? Mai bagati din astea daca stiti, scurte, si cu ce avem in casa oricand in casa.

Daca stiti de gat, urechi, caile respiratorii, bagati!!!

Lore multa sanatate!!

Aelita la voi e cald, e bine de hoinarit, la noi azi fulguia, deci.....mor cand te aud ce bine e la voi!!!

Daconst sa scrii si aici ce vi s-a povestit!!! La noi, e vis, zici ca nu exista, nu educa nici maturul, nici copilul...halal!

Ma bag la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

a fost asa cald !!! incat am dat cu crema de soare copiilor .am stat toata ziua la nasa,in curte,a trebuit sa ne dea sepci sa punem copiilor pe cap.eu am murit de cald in maneca scurta.imi venea sa ma arunc in piscina.
pastrama ,mici ,mamaliga
Miguel si-a revenit ,a dormit 2-3 ore acolo legate,ceea ce de o saptamana nu mai facea ! a mancat tot piureul .
copiii au mancat muuuult !!
asa e cand pleci la altii ,e haleala mai buna
ne-am intors seara,cu ei adormiti,doi la tati unul la mine pe scari...
pun poze pe fb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Noi am fost azi iar la carnaval...o tine tot intr-o petrecere.Azi a fost Lucas costumat in cavaler cu sabie si platos.
Ta-su a fost cowboy si eu zidarita.
Tre sa vad cum sa pun poze ca aici e mai greu cu afisatul.

Acum nu am timp de povesti,dar va scriu maine cam ce era la seminarul ala.

Lalo,hai la raport!

O saptamana faina sa aveti!

Ps:sa va alegeti Babele!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!!

Aterizaram si ne lua depresia cand vazuram zapada. Am deschis in masina si tocmai citeam de cat de cald e la Aelita si ma uitam pe geam si-mi venea sa mor.
Nu mai vreau iarnaaaaa!!!!!!!!!

I-am spus lui Alice ca maine e prima zi de primavara.Si mi-a trantit-o ca ea vrea martisoare.Pai eu nici nu stiam ca stie de asa ceva. Asa ca m-am conformat si m-am dus la cumparaturi de dimineata.
Si eu care credeam ca scap fara si anul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

maine tb sa fac rezervarile de bilete la teatru

daca doriti sa va inscrieti la 'party girl' ul de sambata seara va rog sa ma semnalatiin timp util!!!

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput