Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Am reusit sa prind un fel de semnal la Bobalna englezeasca. Nu stiu cat ma tine si e si f scump ca sunt cu stick-ul din RO, dar macar va salut!

Ma intorc duminica.Mai am doua zile de excasperat bunica si venim. A mancat-o Alice coapta saraca.
Eu m-am cam plictisit ca trebuie sa ma tot rog de unul si de altul sa pot iesi de aici ca nu mai sunt pe asigurare si nu pot sa conduc si nu ma mai obosesc pt cateva zile.

Vad ceva de iesit???Unde? Vreau si eu!!!O sa citesc tot, promit, duminica!

Fug pana nu se infunda teava de net iar. Va pupacesc tare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Am reusit sa prind un fel de semnal la Bobalna englezeasca. Nu stiu cat ma tine si e si f scump ca sunt cu stick-ul din RO, dar macar va salut!

Ma intorc duminica.Mai am doua zile de excasperat bunica si venim. A mancat-o Alice coapta saraca.
Eu m-am cam plictisit ca trebuie sa ma tot rog de unul si de altul sa pot iesi de aici ca nu mai sunt pe asigurare si nu pot sa conduc si nu ma mai obosesc pt cateva zile.

Vad ceva de iesit???Unde? Vreau si eu!!!O sa citesc tot, promit, duminica!

Fug pana nu se infunda teava de net iar. Va pupacesc tare!!!![pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Neatza!!!!
Hai ca am facut o cafea, repede o barfa...

Lore - cum santeti? Io m-am plictisit de vremea asta si alte alea... Fi-mea e sanatoasa tun, adica nu tu tuse, nu tu muci (pfuu-pfuuu, ca data trecuta seara era bina si noaptea frisiane de am ajuns la urgentza) asta daca nu iau in considerare ca nu aude bineeee!!! Abia astept sa termin tratamentul sa vad ce zice nenea doftorul, dupa care, daca zice ca nu mai e inflamata in urechi - mai vreau si a doua parere!!! Ca ma apuca cu disperare cand o vad asa "surda", ma seaca la cap, vorbesc tare (io de natura mea vorbesc tare, apoi acum si ma fortzez, apoi zici ca e balamuc), imi zice sa repet... Ma rog, am zis sa am rabdare pana termin tratamentul si apoi sa vad unde o apuc...

Aelitaaa, ce zi mama, eu nu stiu cum potzi, serios!!! cand imi amintesc cum eeee, nu mai vreau!!!

Hele- azi cum esti?

Etei Lala a prins semnal... fata unde esti, la capatul pamantului, ca aveam io in Ucraina, unde vorba aia, mai greu cu "telecomunicatzia" hai treci acasa, ca avem treaba!!!

sa va zic!!! Afara ningeee, sa zic ca fac ceva pe ea de iarna, n-ar fi frumos, e un vaaaant, de te doboaraaa!!! M-am plictisitttttttt, nu mai pociiiii!!! Vreau varaaaa!
E gheatza pe jos, am pus azi o frana inainte de o trecere la nivel cu calea ferataaa, si nimic, a intrat si ABS si nimic!!! Pleasca ma duceam, haaaaaa, ala din fatza, desi era departe o fi auzit scartzaitul meu de ABS ca cloncaie tare la mine, ca am din ala infipt... a ruptooo din loc, sa nu riste omu' sa il pup!!!

maine e sambata abia astepttt, nu ies din casaaa, jur!!! sambata duminica - odihna la greu! Azi fac cumparaturile sa am de toate, si week-end-ul este de zacut!!!

La mine e e belea acasa, fi-mea e pusa pe o PISICA!!!! ma tzine de 2 zile vrea pisica, mica, frumoasa, bla bla, Eri i-am zis ca "lasa ca maine" cu gandul ca poate uitaaaa, ea seara la ora 19 vroia sa se culceee, de ce? ca sa vina MAINE!!!!
Seara mi-a facut scandal (cred ca nu mai plansese demult si avea nevoie sa-si "rasufle" naduful adunat), nici nu stiu ce nu i-a convenit si a bociiit cu niste lacrimi de zici ca cine stie ce tragedie era... ma rog, am lasat-o sa-si planga lacrimoarele, cred ca avea si ea nevoie de un plans, sa se linisteasca! Asa ca i-am zis ca pisica o va avea cand va meritaaa, cand se va purta frumos, bla bla, deci...
In somna a vorbit de pisici!!!
Dimineatza ii zic "hai trezirea" - ea cu ochii lipitzi "mergem sa cumparam pisica!!!" deci n-a uitat! Nu stiu cum scap de ea... ca se lauda peste tot ca mama ii ia pisica...
Eu am zis ca ii iau una, dar mai spre vacantza incolo, ca acum ce rost are, santem 8-10 ore plecatzi toti, sta pisica aia sa-mi rupa alea toate in casa? In vacantza ca sta acasa, hai ca mai mergea, dar acum... asta imi lipseea mie!!!
o sa fie vesel... sa vad cum o impac!!!

am fugit, abia astept sa merg cu masina prin oras, pe gheatza astaaaa, dar n-am incotrooooo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

Lore, nu ii mai da nurofen,il doare stomacul.Da-i doar un sirop de tuse, stodal, eurespal (in functie de ce fel de tuse e) si lasal in pace..daca vezi ca se agraveaza ii dai Panadol...numai la febra se da alternativ panadol si nurofen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cine vrea la party ul de fete sa zica in clar

'vreau bilet de dixtractie'

ca trebuie sa cumparam bilete pt piesa de teatru si luni, marti cel tarziu tb sa fac rezervarea

pt piesa de teatru biletul e 23lei
uitati
www.tnb.ro/index.php?page=spectacol&idspec=146

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce inghesuiala :-)))))))))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

dar cand eee? pe 1 sau pe 8?
cand avem liber de acasa

N-am reusit azi iar mare lucru, am alergat ca bezmetica, acum ma duc sa iau copilul (sa vad ce fac cu "pisica" aia ca ea a ramas cu gandul ca mergem diseara sa cautam...) si ma bag la barlog nene, pana luni, fac gaura in canapeaaaa, nici nu ma misc... Relaxxxx scrie pe mine...
Relax totaaalllll!!
Ningeee afaraaaa si e un vanttt de te doboaraaa, oricum vremea nu e de plimbat, asa ca bag lemne pe foc, acasa, incalzesc frooomosss si nu scot nasul doo zileeee!!!
Promit sa mai intru, asta in caz ca va intereseaza
Asta daca inaintea mea nu scap copilul la piticlic - un Cd de il are Diana si de o saptamaa tot zice ca vrea la calculator... doar ca isi aminteste la ore mici, cand sa ne culcam... asa ca o las samata duminica, ca tot am dat cu flit atata timp!!!

pupici...
bine ai venit odiiiihnaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Lore incearca si o ridiche neagra cu zahar sau miere!!!

poate vi se pare incredibil, dar alex sapt asta cu sirop de ridiche s-a dres

Alex e destul de bine, azi am fost la spital, si era saracul tare speriat.
alinuk, nu am tot creierul la mine... cand este, bre intalneala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am aparut si noi asa in we,ca inrest e greu tare.
Am fost la onomastici si cursuri de informare cu mamicile de la gradi.
A fost tema de discutie cum sa ne aparam copii de pshihopati si de pedofili.
Au fost si doua tipe psiholoage care au experienta in domeniu si ne-au pus diferite filmulete informative cam cum procedeaza astia.Pai m-am ingrozit frate.Of,ce sa mai ca e discutie lunga.Poate va povestesc cind mai apuc.

Frumos ca va adunati de distractie.Va invidiez!

Lore,la noi "antibioticul" nr 1 e sucul de ceapa.Pe bune,l-am scapat si pe Lucas si pe ta-su de tuse si eu m-am tratat de ureche cu el.
Nu am crezut la inceput,dar face minuni.Si are gust bun.

O ceapa se toaca asa mare si se pun 2 linguri de miere dupa care lasi 2 ore la macerat.Ramane un suc care se bea cu lingurita.
In afara de faptul ca pute ca naiba,ajuta la toate bolile.

Sanatate va doresc!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am terminat ardeii umpluti azi noapte la 3 fara un sfert...Miguel m-a tinut pana la 2..asa ca am pazit ardeii apoi:))
azi iar doarme cate un sfert de ora,il mai legan cu carutul ...

Liuda,cu pisica ta:))) ia fii atenta,e o pisica miscatoare,torcatoare,umblatoare,pare vie hehee,e 50 € aici,poate e si la voi.ma gandeam sa le iau eu de Craciun sau Regi,dar infinal i-am luat o papusa vorbitoare mergatoare ,de Regii Magi.
zici ca e vie pisica aia !

Mergi la inceput