--> --> -->

Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

helenutza
Femeile insarcinate nu au voie sau cum? sau ti=o fi frica ca te ia cu greatza pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

LIUDA ma simt rau, nu sunt in forma. pur si simplu nu am chef de iesiri, nici macar nu imi doresc. de o luna de zile nu am mai iesit nici macar la cumparaturi. de fapt nu am intrat in niciun magazin nici macar de cartier, sa iau o paine. cand plec de la servici ma duc direct acasa si aterizez in pat, zac acolo. asa simt eu ca mi-e cel mai bine. radeam zilele trecute apropo de faptul ca nu am mai iesit ca nici nu am mai cheltuit bani. deci fac economie. plus ca nu mananc decat f putin, sunt o comoara pe criza asta.

Mergi la inceput

beiii tu si cu fi-mea, mananca putzin, pretentzii la haine nu are, la jucarii o tentezi cu orice...
Eri a am fost doua ture in magazine cu treaba, m-am impiedicat de ursuletzii VIP care arata si la tv, publicitate, niste jucarii din alea minuscule, niste ursi mici, de 2 cm, daca or avea si atat, pe care ii imbraci in niste heine de cauciuc,
Am luat un set, ca imi maizicea la publicitatea aia ca si-ar dori, na, nu era o avere, zic hai sa iau sa am in casa, sa-i ofer "cand merita"
Normal ca madam l-a gasittt, ca are un ochi la cutii de jucarii si ambalajeee, de n-ai vazut...
bai nene, aseara puteam sa plec din casa, n-a mai vorbit, nu s-a mai jucat, n-a zis nici un cuvant, s-a pus cu ursii aia pe canapea si i-a chinuit la imbracat si dezbracat intr-un mare hal... Io pe langa ea, mama mai potzi, mai lasa-i, o sa te doara degetele ca tot ii indesa in combinizoanele alea... Ea nimic, concentrata, pe ursii aia, de aia nici nu manca, nici sa bea nimic... Nu am reusit sa comunic vorba aia...
la 9 ea frichinea la ursii aia si eu o dezbracam sa o spal la fund, deci nu i-a dat jos din mana... teleghidata, asa am spalat-o, culcat-o cu ei cu tot... azi a plecat cu ei la gradi, de dimineatza impletea deja la ursii aiaaa!!!
Deci, cu 2 lei o tzii pe asta acaparata... ca papusa aia Maya de o carutza de bani n-a avut succes nici macar 2 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

helenutza sper sa scapi de greata cat mai repede

Eu am facut toate ecografiile la el...comparand cu alte ecografii..el spune ceva f basic.Eu mi-am schimbat parerea dupa cazul fetitei prezentatorului de la Prima Tv, cum sa nu vada ca are inima pe dreapta ,plus alte lucruri.Si mi-a dat de gandit rau de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

neatza,
no pe la plozi peste 4 ani, nu m-am gandit sa va caut!
dragelor, la o cafea la lumina zilei, la o vorba, vazut la ochi si pupat, ma bag.
la discobatz, no thnks! am avut d-astea prea mult in tineretze, si acum nu imi mai vine sa pierd niste ore din viata, cu dugu-dugu in urechi
hauleu, uitam sa ma de-conspir.
sunt shine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

bun venit Shine!!

cum e Alex? ce mai faceti?

atentiuneeee
va fac program artistic nu gluma

ca-mi mai veni o idee si am intins deja antene sa ma interesez

program dixtractie
19-20h30 vizionare piesa de teatru: "scara pisicii" TNB / piesa lejera de dragoste / la fix
21-23 restaurant / o atentie o maslina / socializare de voie
23h30 - pana'n ore mici ale diminetzii / fiecare cum il tin balamalele in CLUB

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

printesooo bine ai venit!! ma bucur ca aud vesti despre Alex, sper sa aud numai de bine de acum incolo despre voi!!!

Alinukkk - maica daca zici de teatru, mai sa ma seduci, serios, stii de cand ma gandesc sa ajung si euuu, la teatruuu, serios, io ca babele tanjesc, naaa!!! Nici Discotreuca nu ma poate ademeni pe mine asa cum ma atrage ideea unui teatruuuu... mmm
Punctul doi - cu mazlinutzaaaa, o daaa, garnisita cu niste porc
ala punctu forte, numarul trei, ase si ase...
dar ti-am zis nu sant spargatoare de gasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eu nu mai apuc..am avut o saptamana..mai rau ca dupa nastere.aglomerata rau.si l-am prins si pe om in munci,vine mananca se culca,deci nici un ajutor .
il am pe Miguel TRANSFORMAT ! aparent are doar muci,ceva haraiala,si-un vaccin de vineri (c-o galma si vineteala)darrr una peste alta NU MA LASA !!!
la 5 fara 10 am ioesit cu ei in parc,2 ore jumate in picioare dupa ei,la topogane,leagane,impinge carut,vreau si la topoganul celalalt,hai si acolo...cald ,frumos,Sofia maine nu are cole ca e fiesta.
si de la 5 pana acum,e 12.30 noaptea,eu nu m-am asezat,numai in picioare,ma dor talpileee.
nu ca pana la 17 as fi stat jos prea mult...
ma dor mainile de brate si leganat la carut(am urcat carutul in casa,l-am spalat in cada )
am pe foc ardei umpluti.pt maine,ca maine prevad iar balamuc...ca in seara asta cine a mancat? poate cand se termina ardeii,la 2 noaptea.

pfuuu abia astept sambata
maine zice omu' ca ar veni mai devreme,sperrrrr !!!

SHINE cum e Alex?????? m-am gandit mereu la voi !! bine ai venit ! sper sa iti placa pe-aici.

HELE ce-am vrut sa-ti zic ca nu mai stiu...

bai,ma dor mainile,degetele,abia scriu,zici ca am dat la sapa .
si cred ca fac febra musculara la picere.

vreau sa spun ca la ora asta Miguel e iar treaz! i-amdat sa suga ,apoi am umplut ardeii,apoi i-am dus un biberon ca s-a trezit tati si sta cu el.
si m-am asezat 5 minute sa va scriu,ca sa nu ma dati disparuta !

tati cica vrea sa manance la ora asta,daca tot s-a trezit.bineee,el s-a culcat la ora 21 odata cu Sofia

sper sa ma dezaglomerez nitel zilele urmatoare.

Lala nu mai vine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Azi il am acasa si pe Roni... Tuseste tare si e infundat... Nu stiu ce sa-i mai dau...Termina azi asccilo... Ii dau nurofen la 8 ore si stodal pt tuse... Altceva ce sa-i mai dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Lore incearca si o ridiche neagra cu zahar sau miere!!!
la cafelutza feteleeee

Liuda ... ce gasti mama...fiecare cu sufletul lui pana la urma
gasca e o chestiune conjuncturala
mergem acolo sa ne simtim bine... componenta e o conjunctura doar!

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput