Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Anaemi, Corry, va multumesc!

Anaemi, imi pare rau pentru stressul prin care ai trecut... stiu foarte bine prin ce ai trecut, la un moment dat Alex lucra in constructii si a plecat cu un prieten sa vada nu-stiu-ce-acoperis de pe o nu-stiu-ce-casa.
Au stat 6-7 ore cu masuratorile de rigoare... si telefonul luiera IN MASINA!!
Am plans ca proasta nu mai tin minte cate ore, eram sigura ca i s-a intamplat ceva, si nu puteam sa dau de nimeni sa imi confirme.
Asta e, am un sot mai zapacit....

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Bine ai venit Alexia...felicitari Ireth pt rez bune...eu is un pic dezamagita..in principiu cand mi am luat rez la TT scrie Risc scazut la toate ...dar ieri am fosst la doc si la Alfa fetoproteina cu toate ca e risc scazut eu am o valoare mai mik decat cea in care treb sa ma incadrez respectiv 12,4de ieri sunt intr o stare foarte nasola si nici nu stiu ce sa mai zik..m a progr pe 1 martie la morfof..mi a facut si ieri un eco..ia iesit totu bn acum sa vedem pe 1 ce mi zice.....nu stiu ce ma fac pana atunci stiu ca nu tre sa ma stresez da e cam aiurea

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

anaemi multumim frumos de primire va dorim si noi sa aveti sarcini usoara pana la termen si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Ma bucur pt tine Ireth! Banuiam ca esti bine, pt ca la Medlife am patit-o si eu si altele cu rezultate aiurea.

Bun venit burticii Alexia!! Sarcina usoara si frumoasa.

Mergi la inceput

AlyMih, imi pare rau....
Dar ce e rezultatul asta, adica care e valoarea minima, si la ce foloseste alfa fetoproteina? ce risc/boala arata?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Bine ai venit Alexia!
Semnatura o schimbi tu, saptamana de saptamana.
Daca vrei si o burtoasa la semnatura, scrii in paranteze drepte cuvantul gravi, si nr de saptamani. Partea cu gravi se pastreaza la fiecare mesaj, si la fel si nr. de saptamani, dar trebuie sa modifici tu 14,15... in fiecare sapt.
Cum faci asta? te duci la profil personal si acolo ai editeaza profil, unde teoretic te pune sa te loghezi din nou cu id-ul si parola, dupa care la Optiuni profil ai Semnatura... si bagi acolo toate chestiile astea de care ti-am zis.
Atentie, ca sa poti sa modifici efectiv optiunile de la profil trebuie sa bagi inca o data parola (la informatii cont, un pic mai sus de optiuni profil).
Te descurci tu, nu e asa complicat precum pare

Multumesc de urari Oxidoni!

15+

sa vedem daca apare semnatura ....
multumesc mult fetelor de primire si sunt si eu pe aici stresata si cu ganduri ciudate , uneori, nu prea dorm noaptea , sau daca dorm ma trezesc mai obosita decat m-am culcat...Parca fiecare saptamana are ceva al ei , la 5 sapt de ce nu se vede embrionul, apoi la 8 dar inimioara , apoi la 9saptamani...nu am nici un simptom, mai este bebe oare acolo , am luat antibiotic ptr o infectie urinara si ieri inebuneam daca nu mergeam la dr pentru ca aveam impresia ca antibioticul luat a facut rau
va pup si sa incercam sa ne relaxam ....(trebuie sa reusim )

13+

Mergi la inceput

E rez de la TT...ma crezi ca ieri dupa ce am iesit de la dc nu mai stiam nimik din ce mi a zis..pur si simplu m am blocat..eu eram fericita ca mi a iesit risc scazut nu m am gandit ca o val mai mica nu e buna nu stiu exact .dar parca a zis ceva de coloana si ceva la capusor ti am zis ieri dupa eco mi a zis ca nu i se pare a fi ceva in neregula ..dar la morfo m a trimis la un Profesor Doamne ajuta sa fie totu bn

17+

Mergi la inceput

Triplul test, rezultat fals pozitiv

Dintre toate gravidele testate, 3-5% vor avea un triplu test modificat (anormal), dar numai 10% din acest procent vor avea un copil cu o malformatie sau alta boala genetica. Testul markerilor serici nu are valoare diagnostica deoarece are multe rezultate fals pozitive.

Statisticile efectuate in toata lumea arata ca testul markerilor serici are o rata destul de mare de rezultate fals pozitive. De exemplu, din 1000 de femei care efectueaza testul, aproximativ 25 vor prezenta modificari ale testului (test pozitiv), existand posibilitatea ca acestea sa nasca un copil cu defect de tub neural (anencefalie, spina bifida).

Dintre acestea, doar una sau doua au intr-adevar un copil cu astfel de malformatie genetica. De asemenea, din cele 1000 de gravide, 70 vor prezenta modificari ale testului caracteristice sindromului Down, insa doar una sau doua dintre acestea vor avea intr-adevar un copil cu aceasta afectiune.

AlyMih, te !

15+

Mergi la inceput

Multumes Ireth

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Ireth in sfarsit am reusit si eu sa intru cum trebuie si pe unde trebe si sa va "vad". Multumiri

Anaemi, frumosi copii aveti. Bine si parintii sint ...la inaltime.Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Mergi la inceput