Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Va multumesc din suflet pentru urari, la toate!
Si eu tot la Dragos ALBU ma duc.Este calm, linistit si imi inspira incredere.Doar ca in ultimul timp a devenit un pic aglomerat si se cam decaleaza programarile....
Va roooog, dati-mi si mie id-ul si parola pentru cont ( desigur si instructiunile de rigoare pentru a posta poze)
Multumesc!

13+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Vreau si eu id-ul si parola pentru contul comun.

Multumesc.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Acum m-am prins si eu: va rog dati-mi si mie id -ul si parola pt contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Deci nu mai pot de fericire, imi vine sa urlu!!!

mi-au iesit bine ambele teste

Deci... sindromul Down:
- pt varsta mea e 1:897
- valoarea de cut-off e de 1:250
- valoarea pt care se recomanda amniocenteza e de 1:200
- mie mi-a iesit 1:6.197

Sindromul Edwards:
- pt varsta mea e 1:100 (parca)
- mie mi-a iesit 1:10.000

Si la CMV... of doamne.... sta Alex la laborator sa ii dea si printat, ca pana nu vad negru pe alb nu ma calmez. Oricum a dat tipa de acolo telefon in sediul din Timisoara unde mi-au refacut analiza si i-au explicat ce si cum.
Deci... prima data au facut testul in sediul din Grivita unde au un aparat american care e setat la foarte sensibil, preferand sa dea rezultate fals-pozitive, decat sa dea rezultate negative si sa te faca sa crezi ca nu ai si tu sa ai. Mi se pare cam aberand, dar nu mai conteaza...
Cei de la Cantacuzino au modelul european, care e setat altfel. Si acum tot pe model european au facut testul, si tot negativ a iesit....
Of doamne, mi s-a ridicat o piatra de pe suflet de n-aveti idee....

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Deci nu mai pot de fericire, imi vine sa urlu!!!

mi-au iesit bine ambele teste

Deci... sindromul Down:
- pt varsta mea e 1:897
- valoarea de cut-off e de 1:250
- valoarea pt care se recomanda amniocenteza e de 1:200
- mie mi-a iesit 1:6.197

Sindromul Edwards:
- pt varsta mea e 1:100 (parca)
- mie mi-a iesit 1:10.000

Si la CMV... of doamne.... sta Alex la laborator sa ii dea si printat, ca pana nu vad negru pe alb nu ma calmez. Oricum a dat tipa de acolo telefon in sediul din Timisoara unde mi-au refacut analiza si i-au explicat ce si cum.
Deci... prima data au facut testul in sediul din Grivita unde au un aparat american care e setat la foarte sensibil, preferand sa dea rezultate fals-pozitive, decat sa dea rezultate negative si sa te faca sa crezi ca nu ai si tu sa ai. Mi se pare cam aberand, dar nu mai conteaza...
Cei de la Cantacuzino au modelul european, care e setat altfel. Si acum tot pe model european au facut testul, si tot negativ a iesit....
Of doamne, mi s-a ridicat o piatra de pe suflet de n-aveti idee....

15+

Felicitari Ireth!
Numai motive de bucurie sa te faca sa urli de-acum inainte :)

Ma bucur mult ca ti-au iesit bune rezultatele...de-acu, relaxeaza-te.

Si...multumesc pt PM.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna fetelor
ne primiti si pe noi ??avem maine 13 saptamani, si ieri am fost si am facut ecografia morfologica unde am aflat ca suntem fetita .
vreau si eu umpic de ajutor ...va rog , cum pot pune samnatura cu saptamanile de sarcina? se schimba automat , sau trebuie sa schimb eu mereu ?
va pup si sa auzim numai vesti bune
Ps: dpn-21.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Ireth, flicitari pt rezultatele bune!
Cory, felicitari pt cocosei ....Se pare ca baieteii sunt la putere aici

Fetelor eu am tras azi o sperietura de am zis ca mor...abia mi-am revenit : sotul pleaca la servici dimineata cu masina;pe la 11 suna la interfon cineva; raspund si-mi zice sa-i deschid ca este de la politia rutiera.AM ZIS CA LESIN! Am inceput sa tremur,inima o simteam pana in gat si creier, mi s-au inmuiat picioarele...ce sa mai.Nenea polististu' se pare insa ca avea treaba un etaj mai sus, ca nu a mai venit la mine la usa.
Dar eu inca socata, am inceput sa-mi sun sotul.El nu are semnal la spital (ca lucreaza in spital)si nu avea cum sa stie ca-l caut disperata, doamna care este cu el si care are semnal la tel mi-a respins cand am sunat-o... eu insa, eram inca in stare de soc si-mi imaginam tot felul de balarii.
Cand am reusit sa vb in sfarsit cu el efectiv m-a busit plansul, din cauza stresului si a bucuriei ca era bine.
Acum stau si ma interb de ce o fi sunat nea' ala tocmai la mine ...ca altceva mai bun nu aveam ce sa fac, decat sa ma stresez in halul in care m-am stresat azi.

Offfff, ce sentimente aiurea am avut !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 19+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

buna fetelor
ne primiti si pe noi ??avem maine 13 saptamani, si ieri am fost si am facut ecografia morfologica unde am aflat ca suntem fetita .
vreau si eu umpic de ajutor ...va rog , cum pot pune samnatura cu saptamanile de sarcina? se schimba automat , sau trebuie sa schimb eu mereu ?
va pup si sa auzim numai vesti bune
Ps: dpn-21.08.2010

Bine ai venit alexia si bebe sanatos !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 19+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Bravo Ireth, te-ai linistit acum!

13+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Bine ai venit Alexia!
Semnatura o schimbi tu, saptamana de saptamana.
Daca vrei si o burtoasa la semnatura, scrii in paranteze drepte cuvantul gravi, si nr de saptamani. Partea cu gravi se pastreaza la fiecare mesaj, si la fel si nr. de saptamani, dar trebuie sa modifici tu 14,15... in fiecare sapt.
Cum faci asta? te duci la profil personal si acolo ai editeaza profil, unde teoretic te pune sa te loghezi din nou cu id-ul si parola, dupa care la Optiuni profil ai Semnatura... si bagi acolo toate chestiile astea de care ti-am zis.
Atentie, ca sa poti sa modifici efectiv optiunile de la profil trebuie sa bagi inca o data parola (la informatii cont, un pic mai sus de optiuni profil).
Te descurci tu, nu e asa complicat precum pare

Multumesc de urari Oxidoni!

15+

Mergi la inceput