Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Felicitari Ireth

13 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

multumesc tuturor pentru urari!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Vedeti voi, ca sa nu ma extra ingrijorez de aia nu doresc sa fac TT (plus banii). As muri de griji sa stiu ca ceva e neclar sau nu e in regula analiza. As deveni clar mai paranoica ca oricare dintre voi.
Si de ma gandesc bine, mai ales ca il simt pe bebe si ma suteaza constant si eu sa stiu ca e bolnavior nu as renunta sub nici o forma la el/ea. Mi-ar fi greu mai ales acum sa renunt, ar fi mai ingrozitor decat un avort spontan.

Doamne ajuta sa ne vedem bebeii sanatosi.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

fetelor ....legat de constipatie ce remedii aveti ??? aveam nenorocirea asta si inainte de sarcina, dar acum parca este prea ...mai ajung la dr abia pe 24 si ma apuca groaza pana atunci

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

fetelor ....legat de constipatie ce remedii aveti ??? aveam nenorocirea asta si inainte de sarcina, dar acum parca este prea ...mai ajung la dr abia pe 24 si ma apuca groaza pana atunci

13+

Fibre si multa apa.

Obligatoriu eu mananc 200 de grame de paine pe zi, beau apa minim un litru- 1,5 litri si nu am probleme. In fiecare zi.

Nu trebuie sa mananci mult ca si asta constipa, ci cat sa stii ca te-ai saturat.

Salate, fructe(mere, pere, prune, nectarine,citrice).

Eu cand respect regulile astea totul e ok.

Cand fac ca azi(unde nu am mancat nimic pana acum) ma astept sa am probleme zilele astea.

Succes

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Alexia Ada, eu te-as sfatui cu remedii d-astea naturiste : o cana de apa dimineata dupa o lingura de miere.Pere, salata verde cu rosii , iaurt, cel putin 1 pe zi.
Bafta. Incearca. Daca ai incercat toate medopdele astea...... nu ma mai bag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Simo,refacera rapida...si imi pare nespus de rau prin ce trebuie sa treci,suntem alaturi de tine

Cory,felicitari pt "la patrat". You rock vei fi o rasfatata.

alexia,bun venit si sarcina usoara

am updatata listuita,va rog sa o verificati si daca mai e ceva de adaugat sa imi spuneti
pe toate

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Fecian tu poti sa nu mananci nimic aproape toata ziua? Eu simt ca lesin daca nu mananc dimineata, parca n-am putere.
Ireth ma bucur ca analizele iti sunt bune, in sfarsit
Cory felicitari pentru baietei, sigur nu vei "muri" de plictis
Alexia bine ai venit! Eu pentru constipatie am luat cate o lingura de aloe vera pe stomacul gol, dimineata.
Arianna felicitari pentru caruciorul roz, te invidiez!
Alymih sunt sigura ca totul va fi bine, mergi la dl profesor si vezi despre ce e vorba. Stiu ca e usor sa zici, dar incearca sa nu stresezi!
Simo imi pare foarte rau si sper sa ai putere sa treci peste nenorocirea asta
Noi astazi trebuia sa mergem la eco, dar dl doctor e gripat, asa ca totul s-a amanat pentru joi. Credeti ca e prea devreme sa-mi faca morfologia de trim. 2 la 18 sapt. si 5 zile?

Maria (27 nov. 2007) si 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

13+

Fibre si multa apa.

Obligatoriu eu mananc 200 de grame de paine pe zi, beau apa minim un litru- 1,5 litri si nu am probleme. In fiecare zi.

Nu trebuie sa mananci mult ca si asta constipa, ci cat sa stii ca te-ai saturat.

Salate, fructe(mere, pere, prune, nectarine,citrice).

Eu cand respect regulile astea totul e ok.

Cand fac ca azi(unde nu am mancat nimic pana acum) ma astept sa am probleme zilele astea.

Succes

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

multumesc mult de sfat ...dar apa beau cam 3l/zi, paine pap, si manac doar mesele obisnuite ale zilei si foarte rar ma trezesc noaptea ca mi-e foame...
am sa incerc cu un iaurt pe zi si lingurita de miere pe stomacul gol , poate dau rezultate .
O seara cat mai frumoasa !!!

13+

Mergi la inceput

Ana te rog sa treci si la noi la nume Ioana Ruxandra
multumim frumos

13+

Mergi la inceput