Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Arianna- multumesc pt urari…pe finuta mea cea mai mare de 6 ani tot Ariana o cheama

15+

....Arianna-Maria o va chema pe fetita mea

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

hai ca te trec eu, dc nu esti inca trecuta.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
13+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Sar'na
te invidiez k ai fost la Praga.....noi am fost in 2004 dar asa in treacat si tare imi doresc sa merg iar,
eu trebuia sa plec la viena ....dar dr nu mi-a dat voie nici cu masina , nici cu avionul.

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

gata ariana, esti cu carut roz pe prima pagina!!

_

13+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:

gata ariana, esti cu carut roz pe prima pagina!!

_

13+ cu

...merci frumos

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Am uitat, Arianna daca tu ai desenat peretii aia...esti cea mai tare. Chiar ai talent, nu vii si prim Timi?

Maria (27 nov. 2007) si 18+

....eu le-am desenat cu un pic ajutor din partea surioarei.
sunt simplu de facut.....va vand pontul

14 + ........ cu

Bebe

chiar te rog, ar fi super sa le putem facem noi
ti-am zis ca eu am cautat la o fima care a cerut 300leo/mp
asa ca plsssssss vinde pontul

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Ireth citeste aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146296

Maria (27 nov. 2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

pai din ce motive nu ti-a dat voie?
eu nici nu mi-am intrebat dr. dc am voie sa calatoresc cu avionul.
cu masina nu m-as fi dus, ca sigur intepeneam de spate.

arianna, scuza-ma ca te intreb, dc tu ai data nasterii dupa mine, de ce eu sunt in 13 sapt si tu in 14. am remarcat acum cand te am cautat in lista de pe prima pagina si erai dupa mine.
eu de abia vineri intru in 14 sapt.

nu mai inteleg nimic, cu calculele astea...scuza-ma dc te=am deranjat ca te intreb.

_

13+ cu

Mergi la inceput

Si eu discutasem cu o firma ....dar cand mi-au zis pretul .....m-am lipsit....de banii aia am cumparat mobila

nu sunt ele ca alea....dar macar am satisfactia k sunt facute de mine

pai am facut asa :

am intrat pe un site unde sunt o multime de desene animate ......fiecare desen animat are o multime de poze....mi-am ales de acolo ce imi place ....am scos la imprimanta si apoi am mers la un xerox si le-am marit....nu am gasit decat format A3 ...mi-ar fi placut mai mare dar nu am gasit.
peretele este dat cu lavabil.
am udat cu o laveta putin peretele .....asa finut....am pus foaia cu desenul si am dat contur cu pixul.
pe perete a ramas conturul desenului ....dar nu cu urma de pix....adevarul k te cam chioresti dar se vede

vopseaua este speciala pt pictura murala....nu este toxica pt bebe si se spala .

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Citat:

pai din ce motive nu ti-a dat voie?
eu nici nu mi-am intrebat dr. dc am voie sa calatoresc cu avionul.
cu masina nu m-as fi dus, ca sigur intepeneam de spate.

arianna, scuza-ma ca te intreb, dc tu ai data nasterii dupa mine, de ce eu sunt in 13 sapt si tu in 14. am remarcat acum cand te am cautat in lista de pe prima pagina si erai dupa mine.
eu de abia vineri intru in 14 sapt.

nu mai inteleg nimic, cu calculele astea...scuza-ma dc te=am deranjat ca te intreb.

_

13+ cu

Nu mi-a dat voie din cauza sangerarii pe care am avut-o la 9 sapt si ceva.

eu am pus varsta sarcinii dupa echografie.......dr asa mi-a zis sa calculez

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

da si eu asa am zis ca mai bine iau mobila de bani aia

oricum un pic de indemanare iti trebuie ca sa iasa asa deseneleindemanare pe care eu nu o am ...sora mea zice ca am doua maini stangi asa ca nu stiu daca am sa ma apuc eu de ele ...desi asa cum zici satisfactie tre sa fie enorma cand le faci cu manuta ta.

15+

Mergi la inceput