Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Mai rog odata fetele care se ocupa de listuta.......sa ma treaca si pe mine cu caruciorul
merci

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Salutari si din partea mea
Felicitari fetelor cu rezultate bune la dublu test
Felicitari Ariana pt caruciorul roz
Bun venit noilor fete

Eu sunt f panicata pt ca de cateva zile visez ca s-a intamplat ceva cu bebe si mai devreme am fost sunata de la clinica de unde am facut bitestul ca mi-au iesit analizele prost si sa merg maine sa-mi explice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Mihaela, sa ne linistim mai intai...
Rezultatele testelor genetice sunt STATISTICE, si mai ales dublu-test la mine pe foaie scria ca are o rata de eroare e aprox. 15%
Si la dublu-test e ca si la triplu-test: din pers. care prezinta risc de malformatii conform analizelor, doar 1 maxim 2 la suta vor avea efectiv copii cu probleme.

15+

Mergi la inceput

Mihaela ...multumesc

imi pare rau pt analize.....dar poate nu e ceva rau ....linisteste-te pana maine.
iti tin pumnii

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Babyblue esti o figura........ Cred ca si dupa ce va misca, tot te vei duce la cate un eco mic din 2 in 2 saptamani
Sdscristian si Mihaela imi pare rau de vestile proaste, dar sunt convinsa ca toate se vor finaliza cu bine.
In legatura cu lucrurile pentru copii, noi avem cam tot ce ne trebuie de la primul bebe. Probabil ca vom mai achiziotiona hainute pentru ca am dat din ele. Avem sterilizator, scaun de masina, patut din lemn, tarc, cadita cu suport de baie, lenjerie pentru patut. Problema ar fi caruciorul pentru ca nu avem decat unul sport (primul l-am dat), dar poate vom imprumuta. Nu cred ca are rost sa mai cumparam unul pentru 6 luni, un an.
Legat de recoltarea celulelor stem...hmmm, eram destul de hotarata sa o fac, dar m-ati facut sa imi pun cateva intrebari si acum nu stiu daca o voi mai face.
Ma duc sa ma apuc de calcat

Maria (27 nov. 2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Am uitat, Arianna daca tu ai desenat peretii aia...esti cea mai tare. Chiar ai talent, nu vii si prim Timi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Mariaruxi, de ce esti nehotarata in privinta celulelor stem?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Oxidoni- asa sunt si eu cu toti 4 pana acum si 2 pe drum ma comport la fel desi sunt de la 3 mamici si de ziua lor in fiecare an ii adun pe toti si le fac tort si chef sa vezi acolo veselie…abia astept acum sa mai creasca si astia noii din anul asta si sa fie si al meu si mama ce chefuri o sa tragem cu 7 copii

Babyblue- si pe mine ma termina mama cu superstitiile ei desi noi suntem 4 frati toti ok…..ea ma terorizeaza .
Poti sa ii zici la dr ta ca nu ajuta terapia …eu sunt psiholog si fac acum o formare pe terapia fam si fac si terapie…dar tot ma duc saptamnal la eco ca altfel o iau razna

Arianna- multumesc pt urari…pe finuta mea cea mai mare de 6 ani tot Ariana o cheama

Ireth- si mie imi plac festivitatile asa mai restranse ..dar noi suntem familie mare 4 frati numai noi cand ne adunam suntem 20 si cum zici tu sigur o sa am botez mare pt ca deja am ffff multi autoinvitati

MihaelaV- eu zic sa nu te stresezi aceste teste nu iti dau un diagnostic iti da o statistica atat. Si mie mi-a iesit risc mare la down si eu m-am stresat mult dar am ajuns la concluzia ca nu merita mergi mai departe si vezi ce o sa fie ,,mai sunt multe teste pana sa ti se confirme ceva.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Mai rog odata fetele care se ocupa de listuta.......sa ma treaca si pe mine cu caruciorul
merci

14 + ........ cu

Bebe

hai ca te trec eu, dc nu esti inca trecuta.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
13+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Am uitat, Arianna daca tu ai desenat peretii aia...esti cea mai tare. Chiar ai talent, nu vii si prim Timi?

....eu le-am desenat cu un pic ajutor din partea surioarei.
sunt simplu de facut.....va vand pontul

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput