Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zapic

Ramy M-ai terminat cu balansoarul ala... e minunat.
Ireth Chiar nu prea am vazzut la niste preturi mai accesibile,adica sub 8-10 mil .
Totusi chestiile astea nu sunt o necesitate, dar ...mi s-au scurs ochii recunosc.

Doamne cate cadouri!!!. Eu am primit cateva hainute. Si nu noi toate, oricum m-am amuzat sa vad cat sunt de micute si de delicate.

Zapic nici eu nu am primit toate lucrurile noi dar pe mine nu ma deranjeaza ca nu sunt noi.....

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zapic

Rammy si Arianna rogu-va , dati -mi si mie linkul cu chestiile alea pt care tot masurati voi poate cine stie....ii da sotului mea Dumnezeu gandul cel bune si cumpara.....

este patul din camera lui bebe al meu , gasesti pozele pe contul comun.

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

asa s-a nimerit anul asta ca toate 3 finele mele sa faca al doilea bebel ..asa ca am de botezat 2 fetite si un baietel.

15+

Ce tare...3 fine, si toate 3 insarcinate :) La voi nasii boteaza toti copiii finilor (zici ca sunt la al doilea bb)?

Si noi avem 2 perechi de fini, si ambele perechi is cu bb. Unii au nascut, iar ceilalti vor naste cu aprox 3 sapt inaintea noastra. Dar la noi nu se tine regula cu 'nasii boteaza'. Cei ce deja au nascut ne-au solicitat, au zis ca daca vrem..., si le-am zis ca vrem.
Ceilalti inca nu au zis nimic. Daca vor, le botezam si lor cu mare drag :)

18+

da la noi asa e obiceiul nasi de cununie boteaza si copii...dar nu e obligatoriu sunt care aleg alti nasi.
2 dintre fine sunt si prietenele mele cele mai bune am fost colege de liceu si am ramas prietene bune si atunci ne-am si inrudit ca sa zic asa

in 1 feb s-a nascut baietelul Tudor , in 21 Martie o sa se nasca prima fetita si in 7 iunie a doua .

primi doi o sa apuce sa faca botezul pana nasc eu ,cealata fetita probabil va ramane dupa ...e si fetita cumatei mele pe care nu noi i-am cununat dar am vrut sa le botezam copii...

asa ca in iunie..o sa fiu nasica posesoare de 6 finuti 3 baietei si 3 fetite

eu renutasem la gandul de a mai avea un copil si m-am legat foarte tare de toti ca si cum ar fi copii mei.
prima finuta e o fetita are 6 ani si ma auzit vorbind cu mama ei anul trecut cand ziceam ceva de genul ca eu nu o sa am copii si nu o sa ma viziteze nimeni cand o sa fiu batrana a venit la mine ma pupat si a zis ca atucni cand o sa fiu in carja vine ea in fiecare zi la mine e o minune de copil ..de fapt toti sunt.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Nu, n-am spus cu suparare ca am primit hainute purtate, ca nu ma deranjeaza, tocmai apreciez gestul.

Doamne, fetelor am intrat pe Amazon si am cautat balansoare, si am gasit niste lucruri superbe , la preturi intre 100-150 dolari, super ieftine, m-au captivat de tot. Atata doar ca nu trimit spre Romania..Dar poate reusesc sa ma descurc in vreun fel, ca spre Europa mai trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Citat:

asa s-a nimerit anul asta ca toate 3 finele mele sa faca al doilea bebel ..asa ca am de botezat 2 fetite si un baietel.

15+

Ce tare...3 fine, si toate 3 insarcinate :) La voi nasii boteaza toti copiii finilor (zici ca sunt la al doilea bb)?

Si noi avem 2 perechi de fini, si ambele perechi is cu bb. Unii au nascut, iar ceilalti vor naste cu aprox 3 sapt inaintea noastra. Dar la noi nu se tine regula cu 'nasii boteaza'. Cei ce deja au nascut ne-au solicitat, au zis ca daca vrem..., si le-am zis ca vrem.
Ceilalti inca nu au zis nimic. Daca vor, le botezam si lor cu mare drag :)

18+

da la noi asa e obiceiul nasi de cununie boteaza si copii...dar nu e obligatoriu sunt care aleg alti nasi.
2 dintre fine sunt si prietenele mele cele mai bune am fost colege de liceu si am ramas prietene bune si atunci ne-am si inrudit ca sa zic asa

in 1 feb s-a nascut baietelul Tudor , in 21 Martie o sa se nasca prima fetita si in 7 iunie a doua .

primi doi o sa apuce sa faca botezul pana nasc eu ,cealata fetita probabil va ramane dupa ...e si fetita cumatei mele pe care nu noi i-am cununat dar am vrut sa le botezam copii...

asa ca in iunie..o sa fiu nasica posesoare de 6 finuti 3 baietei si 3 fetite

eu renutasem la gandul de a mai avea un copil si m-am legat foarte tare de toti ca si cum ar fi copii mei.
prima finuta e o fetita are 6 ani si ma auzit vorbind cu mama ei anul trecut cand ziceam ceva de genul ca eu nu o sa am copii si nu o sa ma viziteze nimeni cand o sa fiu batrana a venit la mine ma pupat si a zis ca atucni cand o sa fiu in carja vine ea in fiecare zi la mine e o minune de copil ..de fapt toti sunt.

15+

Cred ca toti sunt minunati. Bravo voua ca ati botezati si botezati atatia. Sa va traiasca toti, si cei prezenti, si cei 'viitori' :)

Si la noi, prima finutza botezata a facut 6 ani in decembrie. De fapt, sunt 2 fetite gemene...doar una am botezat-o noi, dar ne comportam cu amandoua ca si cum ar fi finutzele noastre (cadouri, atitudine...)

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Ireth ....dap la dr Pop am ....la 21 de sapt
Indra .....asteptam vestile
Ramy....super balansoarul ......sambata ne-am uitat la unul in genul , numai k costa 12 milioane.
anul trecut la targ stiu ca era in jur de 8 mil.
te-ai descurcat cu situl ?....ai vazut patul ?

apropo de hainute si tot ce este nevoie pt bebe , eu o sa cumpar incepand cu luna a 6 a , ma gandesc si la varianta , k poate bebe nu mai vrea sa stea si vine la 7 luni , si ce fac ?
eu nu as suporta sa il timit pe sot sa cumpere sau pe mama sau pe mai stiu e cine , daca nu le vad eu e groaza.
asa k las superstitiile la o parte si iI cumpar absolut tot ce va avea nevoie.

stie cineva daca mai este targul pt copii acum in primavara la romexpo ?

14 + ........ cu

Bebe

crede-ma va asa gandesc si eu, dar mama ma exaspereaza cu superstitiile ei, ca mai rau imi accentueaza fobiile in loc sa ma linisteasca, ca cica sa NU cumpar absolut nimic, ca le ia ea cu sotul si soacra, iar eu nici nu vreau sa aud de asa ceva, mereu ma cert cu ea pe tema asta.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
13+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

crede-ma va asa gandesc si eu, dar mama ma exaspereaza cu superstitiile ei, ca mai rau imi accentueaza fobiile in loc sa ma linisteasca, ca cica sa NU cumpar absolut nimic, ca le ia ea cu sotul si soacra, iar eu nici nu vreau sa aud de asa ceva, mereu ma cert cu ea pe tema asta.

_

13+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

eu le-am inchis gura la toti ....ma stiu foarte mofturoasa asa k nu se pun cu mine

Ramyy ....sa iti traiasca finutii
am si eu 2

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

saluatre si de la noi
bafta celor care merg la medic
sdcristi,oooof,de unde mama ai luat-o ,de la Carol??? Iti aduci aminte cand eram eu graviduta cu Ana am avut asa ceva cand am fost in Romania de ziua mamei??? Totul s-a finalizat cu bine,gadeste pozitiv si va fi bine. Va

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

cred ca ramyy o sa aiba la oameni la botez....

asa e la botezul la care ma duc in martie, copil foarte dorit, dupa multi ani de chin; intre timp au cununat si au botezat de 10 ori pe ani, acum imaginati-va cati invitati sunt

mie imi plac festivitatile miiiiici, restranse. asa sunt eu, mai cu motz. la nunta au fost 60 de invitati, alesi pe spranceana. la botez nu imi imaginez ca o sa fie diferit.

ehehehe, cat mai e pana acolo...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

roxy, te invidiez cate ai primit.
nici eu nu vrea sa primesc ceva nou, dar mi-ar placea sa mai primesc si eu, mkr sa ma uit la ele, ce scumpele sunt. dc ai mei tot nu ma lasa sa cumpar nimic, parca sunt capiati cu totii.

noi ne-am intors de la praga, unde am alergat zi lumina, ca doua gazele scapate de la zoo si evident azi m-am dus rpd sa mi fac o eco, ca ma gandeam ca poata atata maraton nu i-a priit.
dar bebe era bine mersi, mai mare cu un cm si ceva fata de sapt trecuta, misca voios din toate labutele si n-avea el treaba cu mine.

dr. m-a trimis sa fac psihoterapie ca sa mi tratez fobia, i-am zis ca sunt un caz pierdut si sa stea linistit ca nu-i strica cate un mil eco astea, de i le platesc lui, pe saptamana.:))

_

13+ cu

Mergi la inceput