Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)
Raspunsuri - Pagina 19
ramyy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ireth
ia uite ce vreau eu: http://fotografii-fiecare-zi.blogspot.com/2011/01/tort-de-scutece-pentru-bebe-luca.html tort de scuteceeeee! mi s-a parut foarte originala ideea 15+ |
da e super faina ideea..si arata si foarte bine...
anul asta pana sa nasc eu ..trebuie sa botez 3 copii poate le fac cadou la careva un tort de scutece.
asa s-a nimerit anul asta ca toate 3 finele mele sa faca al doilea bebel ..asa ca am de botezat 2 fetite si un baietel.
15+
Zapic spune:
Ramy M-ai terminat cu balansoarul ala... e minunat.
Ireth Chiar nu prea am vazzut la niste preturi mai accesibile,adica sub 8-10 mil .
Totusi chestiile astea nu sunt o necesitate, dar ...mi s-au scurs ochii recunosc.
Doamne cate cadouri!!!. Eu am primit cateva hainute. Si nu noi toate, oricum m-am amuzat sa vad cat sunt de micute si de delicate.
ramyy spune:
Arianna - mersi mult ..vine sotul si ne apucam iar de masunat ![]()
Roxy - asa e in cele mai multe cazuri ...mai repede sare un prieten decat o ruda
15+
ramyy spune:
Zapic - eu cand sunt nervoasa sau deprimata ca nu mai pot ba de rau ba de greata etc ...ma uit la demo la balansoarul ala ...si asa de bine ma simt dupa ![]()
sotul se distreaza de mine.
oricum vreau sa ma interesez cat ar costa transportul din state pana aici ...pt ca la 160usd nu mi se pare f scump, numai sa nu fie inca pe atata transportul.
15+
Zapic spune:
Rammy si Arianna rogu-va , dati -mi si mie linkul cu chestiile alea pt care tot masurati voi poate cine stie....ii da sotului mea Dumnezeu gandul cel bune si cumpara.....
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu arianna nici eu nu am primit de la rude, cumnata mea a nascut acum 6 saptamani o sa fie diferenta de 6 luni intre copii si cand i-am spus sa-mi pastreze mie hainutele de la bebe mi-a spus ca vrea sa le pastreze pentru al doilea copil in stare buna Mai repede te ajuta un prieten de cat o rudaTraieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 20 +DPN 04.07.2011 |
eu nu mai am nimic de la dani, sunt toate la sora mea, intre copiii nostrii e o diferenta de aproape un an. ea le-a spalat, pastrat pe toate in cutii, acum le iau inapoi
nu m-am gandit niciodata sa nu ii dau ...
, pana la urma ce e in buna stare folosesc, ce e in mai putina buna stare (gen patat) folosesc ca haine de stat prin casa si de asezat copilul la masa cu ele ... de ce sa patez unele f bune ... le patez pe cele gata patate 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
19+Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
oxidoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramyy asa s-a nimerit anul asta ca toate 3 finele mele sa faca al doilea bebel ..asa ca am de botezat 2 fetite si un baietel. 15+ |
Ce tare...3 fine, si toate 3 insarcinate :) La voi nasii boteaza toti copiii finilor (zici ca sunt la al doilea bb)?
Si noi avem 2 perechi de fini, si ambele perechi is cu bb. Unii au nascut, iar ceilalti vor naste cu aprox 3 sapt inaintea noastra. Dar la noi nu se tine regula cu 'nasii boteaza'. Cei ce deja au nascut ne-au solicitat, au zis ca daca vrem..., si le-am zis ca vrem.
Ceilalti inca nu au zis nimic. Daca vor, le botezam si lor cu mare drag :)
18+

Mai repede te ajuta un prieten de cat o ruda