Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetele, am tot citit postarile voastre si nu pot sa nu ma minunez de preturile pe care le vad eu ma duc la o clinica particulara si platesc 100 lei cons + ecografie, tot 100 lei am platit si la morfologia de trim 1, iar acum la morfologia de trimestrul 2 care este mult mai amanuntita iar daoctorul m-a anuntat ca poate dura si o ora dau 300 de lei.

In legatura cu cumparaturile, eu am primit pana acum : cosulet de rachita in care va putea dormii bebelusa pana pe la 3 luni, patut , carucior, cadita de baie, scoica,pompa electrica de san, sterilizator,landou,carusel pentru patut si foarte multe hainute asa ca nu mai cumpar nimic , poate niste biberoane, suzete si ceva hainute pentru inceput

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Pfff, cate ai primit... daca ai surplus, mai da si la altii ma inscriu prima pe lista, am zis!

Referitor la eco: da, e scump 550, dar asta doar pentru ca e doctor de renume (Pop, Iosup, Albu si altii sunt cunoscuti in toata tara) si pentru ca e eco 4D, adica 3d in timp real. Stii tu, il vezi cum isi baga degetele in nas, cum casca

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Ramyy se gasesc sigur variatuiuni pe aceeasi tema si in tara.
Verisoara mea a avut ceva asemanator. Si daca imi amintesc bine, a fost undeva la 7-8 milioane

15+

Astept sa nu mai fiu asa rea si gretoasa si sa termin si cu intalnirile frecvente cu toaleta si o sa merg si eu prin magazine nu am fost pe nicaieri nu mai ce am vazut pe net.

nu pot sa ies din casa inca ..daca simt un miros ceva ...rapid caut pungi in geanta si e destul de jenant...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

roxy - ce multi si buni prieteni ai ...mai da si la altii

eu am zis ca daca ma intreaba cineva ce vreau sa imi aduca eu zic scutece...poate asa ma scot cu scutecele pe un an

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Supozitoarele cu glicerina sunt permise in sarcina, folositi linistite. Puteti lua si din acelea pt copii. Eu am folosit la greu in primul trim., acum nu mai am nevoie.

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Pfff, cate ai primit... daca ai surplus, mai da si la altii ma inscriu prima pe lista, am zis!

Referitor la eco: da, e scump 550, dar asta doar pentru ca e doctor de renume (Pop, Iosup, Albu si altii sunt cunoscuti in toata tara) si pentru ca e eco 4D, adica 3d in timp real. Stii tu, il vezi cum isi baga degetele in nas, cum casca

15+

si mie mi-a facut tot 4D la ultima ecografie si nu mi-a luat nimic in plus fata de cei 100 lei, dar nu am cerut eu 4d , doctorul a vrut sa-mi arate cum se intinde bebelusa

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Ramyy ...merg acum sa masor k e desfacut
Roxi da ai primit nu guma

eu am destule cunostinte, verisoare care au bebei de 1 an , 1 an jumate ....da una nu a zis k imi face cadou ceva de la copii lor

referitor la cat costa echo .....nu imi pare rau de banuti , am incredere in dr Pop, si stiu k nu este doar renumele de el.

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

ramy chiar sunt o norocoasa, sincer nici eu nu ma asteptam sa primesc atatea....majoritatea sunt de la nasa noastra de cununie si vitoarea nasa a bebelusei

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

eu am zis ca daca ma intreaba cineva ce vreau sa imi aduca eu zic scutece...poate asa ma scot cu scutecele pe un an

15+

ia uite ce vreau eu:
http://fotografii-fiecare-zi.blogspot.com/2011/01/tort-de-scutece-pentru-bebe-luca.html

tort de scuteceeeee! mi s-a parut foarte originala ideea

15+

Mergi la inceput

arianna nici eu nu am primit de la rude, cumnata mea a nascut acum 6 saptamani o sa fie diferenta de 6 luni intre copii si cand i-am spus sa-mi pastreze mie hainutele de la bebe mi-a spus ca vrea sa le pastreze pentru al doilea copil in stare buna Mai repede te ajuta un prieten de cat o ruda

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput