Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)
Raspunsuri - Pagina 18
roxybarbu spune:
Fetele, am tot citit postarile voastre si nu pot sa nu ma minunez de preturile pe care le vad
eu ma duc la o clinica particulara si platesc 100 lei cons + ecografie, tot 100 lei am platit si la morfologia de trim 1, iar acum la morfologia de trimestrul 2 care este mult mai amanuntita iar daoctorul m-a anuntat ca poate dura si o ora dau 300 de lei.
In legatura cu cumparaturile, eu am primit pana acum : cosulet de rachita in care va putea dormii bebelusa pana pe la 3 luni, patut , carucior, cadita de baie, scoica,pompa electrica de san, sterilizator,landou,carusel pentru patut si foarte multe hainute asa ca nu mai cumpar nimic , poate niste biberoane, suzete si ceva hainute pentru inceput
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011
Ireth spune:
Pfff, cate ai primit... daca ai surplus, mai da si la altii
ma inscriu prima pe lista, am zis!
Referitor la eco: da, e scump 550, dar asta doar pentru ca e doctor de renume (Pop, Iosup, Albu si altii sunt cunoscuti in toata tara) si pentru ca e eco 4D, adica 3d in timp real. Stii tu, il vezi cum isi baga degetele in nas, cum casca ![]()
15+
ramyy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth Ramyy se gasesc sigur variatuiuni pe aceeasi tema si in tara. Verisoara mea a avut ceva asemanator. Si daca imi amintesc bine, a fost undeva la 7-8 milioane 15+ |
Astept sa nu mai fiu asa rea si gretoasa
nu pot sa ies din casa inca ..daca simt un miros ceva ...rapid caut pungi in geanta si e destul de jenant...
15+
ramyy spune:
roxy - ce multi si buni prieteni ai ...mai da si la altii![]()
eu am zis ca daca ma intreaba cineva ce vreau sa imi aduca eu zic scutece...poate asa ma scot cu scutecele pe un an 

15+
mamutz spune:
Supozitoarele cu glicerina sunt permise in sarcina, folositi linistite. Puteti lua si din acelea pt copii. Eu am folosit la greu in primul trim., acum nu mai am nevoie.
18+ 
roxybarbu spune:
| citat din mesajul lui Ireth Pfff, cate ai primit... daca ai surplus, mai da si la altii Referitor la eco: da, e scump 550, dar asta doar pentru ca e doctor de renume (Pop, Iosup, Albu si altii sunt cunoscuti in toata tara) si pentru ca e eco 4D, adica 3d in timp real. Stii tu, il vezi cum isi baga degetele in nas, cum casca 15+ |
si mie mi-a facut tot 4D la ultima ecografie si nu mi-a luat nimic in plus fata de cei 100 lei, dar nu am cerut eu 4d , doctorul a vrut sa-mi arate cum se intinde bebelusa
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 20 +DPN 04.07.2011
Arianna_M spune:
Ramyy ...merg acum sa masor k e desfacut ![]()
Roxi da ai primit nu guma ![]()
eu am destule cunostinte, verisoare care au bebei de 1 an , 1 an jumate ....da una nu a zis k imi face cadou ceva de la copii lor ![]()
referitor la cat costa echo .....nu imi pare rau de banuti , am incredere in dr Pop, si stiu k nu este doar renumele de el.
14 + ........ cu
Bebe
roxybarbu spune:
ramy chiar sunt o norocoasa, sincer nici eu nu ma asteptam sa primesc atatea....majoritatea sunt de la nasa noastra de cununie si vitoarea nasa a bebelusei
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011
Ireth spune:
| citat din mesajul lui ramyy eu am zis ca daca ma intreaba cineva ce vreau sa imi aduca eu zic scutece...poate asa ma scot cu scutecele pe un an ![]() ![]() ![]() 15+ |
ia uite ce vreau eu:
http://fotografii-fiecare-zi.blogspot.com/2011/01/tort-de-scutece-pentru-bebe-luca.html
tort de scuteceeeee! mi s-a parut foarte originala ideea
15+
roxybarbu spune:
arianna nici eu nu am primit de la rude, cumnata mea a nascut acum 6 saptamani o sa fie diferenta de 6 luni intre copii si cand i-am spus sa-mi pastreze mie hainutele de la bebe mi-a spus ca vrea sa le pastreze pentru al doilea copil in stare buna
Mai repede te ajuta un prieten de cat o ruda
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011