Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Alexia, nu am citit prospectul pt supozitoarele cu glicerina, dar crede-ma, nu trec ele de intestinul gros. La mine senzatia este fulger, cum pun supozitorul, in 30 sec vine si senzatia de mers la toaleta.

Zapic, eu nu cumpar nimic inainte. Nici hainute, nici patut, nici carut, nici cadita, nimic. O sa iau doar ce-mi va fi necesar la spital. Fetele de aici cumpara deja, si sfaturile lor sunt binevenite, asa mai aflam si nou una-alta.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

intrebam de supozitoare ca ele erau singura salvare a mea inainte de sarcina ...pana acum am evitat sa le iau, dar am sa incerc sa sun si dr sa vedem ce zice
legat de cumparaturi ptr bebe, chiar am vazut ieri o oferta pe un site patut+carut de nerefuzat si le-am trimis mail pana cand au oferta valabila...din pacate nu stiu . si noi am zis ca prin luna a 7-8 incepem sa cumparam , ca daca le las pe toate la sfarsit de sarcina sigur nu am sa le pot cumpara ...asa pe rand este mult mai usor, ca nu-s chiar atat de ieftine

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

M-am programat si eu la eco morfo de trim II la dr. Pop, pe 4 aprilie... Vroiam pe 1 aprilie, dar m-au pacalit , de fapt nu mai exista loc atunci.
Trebuie sa strang 550 ron.
Uff!

15+

Eu am pe 8 aprilie
atat costa 550 ron ?
k nici nu am intrebat
vineri am platit pt cea de prim trimestru 410 ron

13 + ........ cu

Bebe

HOOOP SI EU !
TOATE FETELE CELE VORBARETE!
Ireth, FELICITARI pentru rezultatul de la DT!
Arianna M SI Ireth eu sunt programata pentru TT la dr. Pop la DIAGNOSIS in data de 04.03.2011, asa ca, VA PROMIT CA O SA VA RAPORTEZ IMEDIAT! Si pentru sapt 22 mai am o programare pe 30.03.2011!Deci,o sa va dau informatii recente inainte de programarile voastre!
IMI PARE TARE RAU PENTRU SARCINA INTRERUPTA IN EVOLUTIE A LUI SIMO SI PENTRU PROBLEMA LEGATA DE VARICELA a lui sdcristian!
pentru noile venite!
si,.....
TUTUROR VA DORESC MULTA SANATATE!

in 15+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

iupppppiiiiiii am sunat-o pe dr si am intrebat-o legat de constipatie , nici nu am apucat sa ii zic de supozitoare ca mi-a zis din start : daca nu aveti in casa merge-ti si luati supozitoare cu glicerina si dimineata pe stomacul gol tarate cu iaurt !!!
multumesc mult fetelor ca mi-ati amintit de supozitoare

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

supozitoare cu glicerina sunt ok, am intrebat si eu medicul.

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=45667&ncat=thumbnail&pcat=bgsw_cs

pe mine asta ma cam fascinat deja imi si imaginam ca o sa am o fetita in el ....cred ca o iau razna

sper sa aflu in 28 ce e ca nu mai am rabdare

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Ireth ....dap la dr Pop am ....la 21 de sapt
Indra .....asteptam vestile
Ramy....super balansoarul ......sambata ne-am uitat la unul in genul , numai k costa 12 milioane.
anul trecut la targ stiu ca era in jur de 8 mil.
te-ai descurcat cu situl ?....ai vazut patul ?

apropo de hainute si tot ce este nevoie pt bebe , eu o sa cumpar incepand cu luna a 6 a , ma gandesc si la varianta , k poate bebe nu mai vrea sa stea si vine la 7 luni , si ce fac ?
eu nu as suporta sa il timit pe sot sa cumpere sau pe mama sau pe mai stiu e cine , daca nu le vad eu e groaza.
asa k las superstitiile la o parte si iI cumpar absolut tot ce va avea nevoie.

stie cineva daca mai este targul pt copii acum in primavara la romexpo ?

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Ariana, deci suntem foarte apropiate ca date, inclusiv de nastere

Da, BabyExpo e intre 10 si 13 martie, la Sala Polivalenta (atentie, NU Romexpo)

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Ariana, deci suntem foarte apropiate ca date, inclusiv de nastere

Da, BabyExpo e intre 10 si 13 martie, la Sala Polivalenta (atentie, NU Romexpo)

15+

Merci
ne tinem de manutza

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Arianna- am primti mesajul m-am uitat , dar nu scrie acolo cat are cand e intinsa
de cand am vazut pozele tot masor in camera sa vad unde as putea baga si aia , inebunesc asa de tare imi place, cand eram mica avem un divan din ala la bunica la tara ...practic in el am crescut ...

faza e ca nici nu vreau sa cumpar inca nimic macar pana dupa amniocenteza ..asa ca stau cu ochii pe ea

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Ramyy se gasesc sigur variatuiuni pe aceeasi tema si in tara.
Verisoara mea a avut ceva asemanator. Si daca imi amintesc bine, a fost undeva la 7-8 milioane

15+

Mergi la inceput