Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

babyblue, a inceput sa se vada burtica? Te intreb pentru ca intre noi este numai o zi diferenta

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

babyblue, a inceput sa se vada burtica? Te intreb pentru ca intre noi este numai o zi diferenta

13+

stiu, suntem f apropiate ca varsta sarcinii.
sincer, nu se vede cine stie ce. :( cei care nu stiu ca-s gravida, nu se prind.
simt asa cand ma aplec, ca ma tine ceva acolo in burta si sunt mai mereu cam balonata, dar burta, burta,nu am. e fosta mea burtika, aveam asa un vaag colacel, care a mai ascensionat si ma gand eu ca l impinge uterul din spate.

eu aveam uter retrovers, poate ca de abia se ridica, pana o ajunge in fata sa se vada, mai trece...zic si eu, ma incurajez.
l-am pus pe sot sa ma palpeze pe burta si il simt eu uterul, ca e mai ridicat, dar...

la tine se vede ceva?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
13+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Bun gasit si azi dragele mele! Am citit tot ce ati scris si incerc sa imi dau si eu cu parerea pe unde pot:

Ramyy - te inteleg perfect prin ce treci cu greturile, aici afara miroase la orice pas, si mirosuri urate de te dau pe spate. Asa ca eu cand ies imi infasor fularul si cum simt ceva pun si fularul si mana cu manusa la nas. Si respir pe gura. Asa trec cu bine de toate fast-foodurile si alte locatii "inmiresmate". Cred ca mai ajuta si daca ai o batista cu un miros care iti place tie, sau care iti ia greata, gen lamaie.

sdcristian - cristina, imi pare rau de varicela capatata. Din cate stiu si eu, fiind in trimestrul al II-lea sansele de a aecta fatul sunt foarte mici. Iti doresc sa ai o forma usor de suportat, stiu ca oricum medicamente nu se ia, ci doar se da pe bubite cu o solutie mentolata pt mancarimi. Macar nu mai trebuie sa bagi si alte substante. Doamne-ajuta si pe bebe, o sa vezi ca treci cu bine si de asta! Nu te stresa ca sa nu profite boala de imunitatea scazuta, oki?

MihaelaV - dublul test e in mare parte o estimare, o statistica, deci nu e asa relevant. Multe mamici nici nu il fac din cauza asta. Eu zic sa te relaxezi macar ana vezi despre ce e vorba, sunt convinsa ca intr-un final va fi bine! Iti tin pumnii maine1

Despre cumparat cele necesare dupa nastere: nu am de gand sa cumpar nimic pana prin luna a 6-a. E preventiv in cazul me. Da, mi-ar placea sa primim si noi diverse, dar suntem printre straini si stim ca nu avem de unde, va trebui sa ne descurcam ca intotdeauna singuri, si sigur vom reusi.
Asta cu primit haine de la rude cum spunea Arianna, am patit-o si eu, cu cumnatica mea. Ea a primit haine si diverse necesare de la 3 familii care au avut copii inaintea ei (printre care si o alta cumnata a mea, sora ei). Cand a venit vorba in gluma, inainte de sarcina mea: "sa le pastrezi si pt noi" a venit cu strambat din nas. Ea crede ca e bine sa primesti si mai greu sa le dai. In fine, oricum acum nu avem nici o pretentie de la ei sau altii. Ne avem unul pe altul si asa avem tot ce ne trebuie ca sa razbatem prin toate!

15+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

uite eu ce burtoi am

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/?action=view¤t=100_3314.jpg

mama de Carol (29.12.2008) si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

felicitari, sa ti traiasca burticuta si bebe din ea!!!!

fetelor, voi pe la cate saptamani ati simtit ca misca bebe?

_

13+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

,

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

uite eu ce burtoi am

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/?action=view¤t=100_3314.jpg

mama de Carol (29.12.2008) si 18+ cu

Oauuuuuuuuuuuu, avem burtici la fel de mari
cate kg ai luat in plus pana acum?
C

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

uite eu ce burtoi am
.........

Traiasca burtica frumoasa!!!!! Arati tare bine, si ai o fatzuca asa fericita!

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

felicitari, sa ti traiasca burticuta si bebe din ea!!!!

fetelor, voi pe la cate saptamani ati simtit ca misca bebe?

_

13+ cu

eu am simtit-o pe la 17 saptamani

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Fetele care nu vor sa recolteze celule stem imi puteti spune si mie motivele ? Eu as vrea sa recoltez , chiar daca pentru noi este un pic cam greu financiar, pana acum am auzit doar pareri pro asa ca as vrea sa le stiu si pe cele contra

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Fetele care nu vor sa recolteze celule stem imi puteti spune si mie motivele ? Eu as vrea sa recoltez , chiar daca pentru noi este un pic cam greu financiar, pana acum am auzit doar pareri pro asa ca as vrea sa le stiu si pe cele contra

DPN 04.07.2011

Roxy uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146296&whichpage=1 foarte multe informatii . De 1 ora citesc si eu capitolul cu mare interes!!

13+

Mergi la inceput