Zmeurici de iulie-august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asa...sa va zic de Edi...
- la olita nu serveste...chiar nu a mai facut kk vreo 2 zile ca il punea mama dim. pe olita. Cand o vede fuge si zice NU_NU_NUUUUU. asa ca am renuntat la ea. va veni si vremea cand va sta pe ea.
- de vorbit nici pomeneala. Mai zice cateva cuvinte, in rest nimic. Face semne. asta e un lucru bun, daca il facea acum cateva luni...dar la varsta asta ar trebuie sa zica ceva nu sa ne arate prin semne ce vrea. Tot zic ca se vede diferenta ca nu e in colectivitate. marco acolo asa bine si-a dat drumul la limbaj.....pai la 2 ani vorbea destul de bine si corect. sunt curioasa daca Edi va ajunge sa faca prop. din 2 cuvinte la varsta asta.
- intelege tot ce zic, se spala singur, se descalta/incalta. duce la gunoi diverse chestii, mananca singur. sufla nasul, se sterge la guritza dupa ce papa, bea apa din pahar, sau cu paiul.
- urca si coboara singur scarile, tinaindu-se sau nu de mana curenta. se vede ca mama nu are lift, uite asa a invatat si Edi bine de tot treaba cu scarile.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

giova sigur nu vorbesti de al meu flacau?hehe,parca despre el era vorba.nici denis nu vorbeste,inafara de mama,tata,papa,cateodata apa,tot prin limbajul semnelor ne intelegem,ca bebeluseasca inca n`am invatat`o .in schimb,de olita nu fuge.eu o tin in baie si cand merg eu la baie si el e prezent,se aseaza pe olita(imbracat,cu pampers bine prins) si sta si jumatate de ora daca`l las si stau si eu acolo.ei,dar daca vreau sa`l dezbrac,zici ca are pioneze olita,asa isi ridica funduletul in sus,tipa,se agata de mine,orice numai sa nu stea.sotia unui coleg de munca mi`a zis ca fetita lor pana sa o dea la cresa abia zicea 2-3 cuvinte,acum,dupa 6 luni-ceva de genu-de la cresa pana acasa canta cantecelele invatate,mananca singurica si a scapat si de pampers.deci....eu abia astept sa inceapa,chiar daca nu stiu ce`o sa ma fac eu fara el.am zis ca pana incep serviciul fac zilnic ceva bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna gacicele,

Si ce curs faci Giova? Adica cum e? Ca de foto am inteles, si noua la inceput ne-a vorbit de ist foto caci asa e normal, cat time cursul?
Flo noi cu Infacol am dreso insa nu se pune caci EVa nu a avut colici asa de puternici.

Despre EVa:
- nu face la oala,a mai facut cate un pipi la wc pe capacul de bebe dar kk never,
- vorbeste mult si bine, face propozitii de 2-3 cuvintele, ex: hamu' a papat tot...,
- doarme singura in oatut in camera ei, dar asta o face de mica,
- se catara prin toata casa, se urca pe scaune, foloseste scaunele sa ajunga undeva sus,le misca prin casa dupa bunul plac sau dupa interes,
- e lesinata dupa papusile bebe si dupa copilasii bebelusi,
- a inceput sa se joace singura in camera ei sau cu jucariile caci pan acum numai cu mine vroia,
- numara pana la 5,
- urca si coboara scarile,
- se uita toata ziua in carti si reviste, dupa bebelusi normal,
- ii plac si desenele animate,
- papa din ce in ce mai bine,

Are 84 cm si 10,6 kg.
Am fost amandoua racite, si inca mai suntem, pe trecute sper eu insa mai avem muci si tuse aisi vremea asta care nu ne ajuta deloc. Afara am iesit cand si cand si acum e asa frumos cu zapada insa raceala asta ne tine pe loc.
In we am lasato la ai mei 2 nopti si nu a comentat deloc, era fericita, a mancat bine, a dormit si ca rezultat si- a scos masa de noapte,asa ca acum bea doar lapticul de seara.
Ai vostrii cat si cat lapticul mai beau?

De la jumatatea lui aprilie ma intorc la job asa ca trebuie sa o obisnuiesc pe Eva in doua case.

Pup ca nu ma mai lasa sa scriu.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

am facut curat cu el in camera lor, iar am triat o plasa de jucarii.

am culcat copilul si am zis sa mai intru putin la povesti.
Edi are 12500 gr si nu stiu inaltimea, ca nu am apucat sa-l masor. sper sa o fac zilele astea.

Flosideea noi in ultimul timp dormeam asa: eu cu baietii, sotul in camera lor. sau mai dormeam toti 4, rar cand dormea doar edi cu noi si Marco la el in camera.
asa ca acum...l-am adus din Alba, am luat saltea, avem bara de protectie si gata...fiecare la el in pat.
Deci nici Denis nu face la olita.....oricum, de cand da caldura de prin luna mai, incerc sa-l dezvat de pampers....e baiat mare deja, ar fi cazul. Macar de cel de peste zi....
Edi are vreo 20 cuvinte in vocabular....dar ma enerveaza cand il vad cum face....iiiii si ori ma trage de mana sa-mi arate, ori imi face semne.
Blanca pai eiri am fost la primul curs...tine 5 saptamani, de 2 ori/sapt. cate 4 ore. ieri ne-a tinut 4 ore jumate. De joi cica incepem sa intram in lumea fotografiei, facem si ceva poze pe ap. cu film...sper sa-mi placa mai mult si sa nu ma mai ia somnul acolo. E nasol ca e dupa amiaza/seara. dar multi lucreaza si nu se poate altfel. sau in weekend sunt altii la master si iar nu-i bine.
Ma bucur ca doarme la ai tai, asa mai scapati si voi si se obisnuieste si ea cu bunicii.
Ce fain ca vb. asa de bine. Edi la desene nu prea se uita, dar de jucat o face si singurel. Ii place mai mult cand e Marco acasa.
Insanatosire grabnica la amandoua.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Asa aveam si eu curs de la 7 la 10 seara cate 3 ore si ultima ora ma lua un cascat........
Si faceti foto pe aparat cu film? al cui aparat? de ce sa nu faceti pe al vostru aparat? nu asta e ideea, sa va invatati aparatul, sa lucrati cu el?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Salut tufa!
Giova, eu nu i-am dat tel Alineisi cand am recitit mesajul am vazut ca ea deja ar trebui sa fie in Ro. Dc vorbiti te rog sa ma tii si pe mine la curent pe pm.
Legat de zmeurei, nici noi nu facem la olisa, nici nu vorbim, deja a scos cateva cuvintele noi, pe altele le-a reluat... nu ma stresez, stiu ca e sanatoasa, intelege, de vorbit o va face ca si mersul, cand va fi pregatita. Edisorul s-a constipat pe baza de frica de olita, clar. Bine ca nu il fortezi, clar nu e pregatita sa asimileze ideea de descarcat marfa acolo. Ai ambitz doamna, cu fotografiatul, succes!
Flosideea, taci cu mancarica de animaluse, ca iar a dat cu boticul la castronel
Am vazut pozici de Monitza, ft frumoase buburuzele si mamica lor! Sa ii fie de bine botezul micutei crestine!
Am vazut si pe Evita, blitzata artistic, deh, s-a facut cu mami profi!
Eu am tot muncit zilele astea, am spalat feresti, perdele, calcat, alea-alea. Azi mi-a fost cam rau, mi-a adus al meu o cafea buna si am mai inviat, ca nu tineam pasul cu zmeureaua noastra atomica, e belea, numa in brate vrea fix cand eu am treaba, am reusit sa fac ciorbita pana la urma, dar eram ca dupa un maratonAm facut ciorbica de fasole verde, cartofi si carnaciori semiafumati.
Tot nu am gasit quinoa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

ola, mamici!

Intru si eu cat doarme pruncul. Azi nu a obosit destul la plimbarea de dimineata, am avut zi de cumparaturi si doar juma de ora in parc cu saniuta, asa ca a adormit somnul de pranz la 4.30.

Blanca, nice to see u again! Eva e superba, are niste bucle . Auzi, cu bebicii aia, eu cred ca-si cere fratiorul si-l tot cauta prin carti. Al meu cauta doar animale, preferabil bufnita sau maimute

Giova, succes la scoala!

Vad ca e in trend cursul de foto. Tu n-ai facut si in facultate? Ca eu am facut vreo 2 ani, doar nu l-am folosit serios in vreo activitate.Voi planuiti sa lucrati ca fotografi? Vazusem un job prin Canare

Adriana si Uliiasi, sper ca va simtiti mai bine! Multa sanatate!

Tanimi, va balaciti iarna! Cool!

Inutsa, treceti voi si peste greturile astea! Si eu aveam, de uitasem cum e sa-ti fie pofta de mancare. Iar cand ma lasau cateva ore pe zi, ma apuca ingrijorarea, le vroiam inapoi. Important e sa vina bebe sanatos!

Anemona, sper sa gasiti un medic bun si sa scapati de bubite. Solutia aia mentolata n-o fi buna?

gata, s-a trezit viteazul meu.
seara frumoasaaaaa

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
happy mei tai

Mergi la inceput

Blanca normal ca vom lucra pe aparatul nostru, doar ca vom face si cateva poze pe cel cu film....are el acolo ceva aparate dintr-astea.
Ne-a si zis sa ducem apartul nostru de joi....eu l-am carat dupa mine din prima zi.
Am numai colegi care fac meseria asta pe la nunti, botezuri...probabil nu au actul la mana si altii care sunt pasionati si au scule...una si una...si le e plin capul de info despre aparatura. Ma uitam la ei cand au inceput sa vb. care e bun si care nu..... Dar asta e....important e sa invat ceva, daca tot imi palce sa fac poze.
Voi aveati ore mai putine si durata mai lunga a cursului. Mi-ar fi convenit si mie....ca 4-5 ore sa mor de rezist....poate de acum va fi mai interesant si nu ma va lua somnul.
Lucialu nici pe mine nu m-a sunat Alina. Eu nr. de-al ei din TM nu am, nici nu stiu daca mai am in PM nr. ei de mobil din Germania.
Sper sa apucam sa ne vedem, macar odata. te tin la curent, oricum.
Edi s-a constipat 2 zile, din cauza olitei, clar. asa ca mama a renuntat....cand am mers eu in alba i-am dus olita si cand a vazut-o a inceput cu "nu-nu-nu" si a dus-o inapoi in baie.
acum cu vremea asta te-ai apucat de spalat geamuri? si eu ar trebui sa le fac pe cele de la camere, dar nu am tragere de inima.
Noce am facut ceva in faculta...parca in primul an...dar nimic concret.
Eu nu am de gand sa lucrez ca si fotograf, cu toate ca-mi zicea un amic, ca e buna diploma, mai ales daca vreau sa lucrez in domeniu: foto-reporter. De mult vroiam sa fac acest curs...dar am tot amanat.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noce,am vazut poze cu voi in mei-tai.....Cum l-ai legat pe spate pe Filip?Eu il purtam altfel si nu era prea incantat,defapt nu-i placea deloc.....As incerca sa-l port asa cum il duci tu....ai vreun filmulet?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, buna idee jobul de foto-reporter. E usor. Imi amintesc cand eram reporter si mi se parea ca foto-reporterii fac o treaba neimportanta, acum as aprecia-o.

Pooh, n-am filmulet, dar am vazut si eu pe youtube. Acum, fiecare copil cu preferintele lui, lui Filip ii place ca "facem calul".

Blanca, daca incepi serviciul, ne tii la curent cu ofertele de vacanta ? Frumos ca Evita isi va petrece timpul la curte, poate isi face si prieteni prin vecini.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
happy mei tai

Mergi la inceput