Zmeurici de iulie-august 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:

In sf. am 5 minute libere.
Revederea a fost mai mult decat ok, dormea cand am ajuns noi. l=a trezit marco intr-un final, cand m-a vazut pe mine, l-a dat la o parte pe frate-su si mi-a sarit in brate. de atunci nu prea mai vrea sa ramana fara mine pe undeva. si binenteles, ca tat-su e la loc de cinste.....tati in sus, tati in jos.
Maine mergem acasa, vom vedea cat de cuminte va fi cu mine.
Adriana of...insanatosire grabnica. vezi ca siropul de care zicea si Laura e foarte bun. si eu i-am luat lui |Marco. si cica Baraka e iar buna, naturista, doar ca nu se mai prea gaseste in farmacii.
Lucialu eu nu am vberificatpe internet contul si azi nu am ajuns la un bancomat sa vad daca au intrat. parca in 18 intrau de obicei.
Anemona sper sa gasesti un alt medic, sa va dea un tratament care sa ajute.
Pooh mai ce ganduri pe tine. eu ma uit la amandoi si tare-mi place cum ii vad impreuna...cata grija are Marco de el, si ce bine s einteleg....acum ma bucur ca am 2 baieti cand ii vad de mana sau facand acelasi lucru unul dupa altul...mai mare dragul.
Inutsa la noi ploua la greu...la voi da cu zapada DD
. sper sa fie astea ultimele rabufneli ale iernii...sa vina primavara.
gata, merg sa vedem ce facem in seara asta...pe unde iesim.
va
, ne auzim pe luni..cred.
duminica placuta.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
CRIXIA spune:
calcatele de tren
Sa va faceti bine, zmeuricile au mare nevoie de voi! Eu am o vorba" copilu' are intai Mama, apoi Tata si apoi restul lumii" Am scornit-o cand am lipist de langa zmeurica mea, m-a sunat Alexia si plangea de mila Anei ca nu putea bunica s-o linisteasca. Muream de ciuda, eu eram internata si fetele mele ca si singure. L-am sunat pe sotul meu si mi-a iesit perla asta din gura, eu vroiam sa-i sugerez ca doar el ma poate inlocui....asta a fost in sept 2010.
uliiasi spune:
Neatza mamici!
Foarte ocupate sunteti, s-ar zice ca a venit primavara...
Eu ma simt mult mai bine, m-am rezolvat cu ceaiuri cu lamaie si miere, oscillo si homeogene. Ieri am fost la plimbare cu saniuta, am fost sus pe deal pana pe marginea partiei de ski, am vazut de aprooape cum zboara skiorii pe partie, a vazut si David pt prima data asa ceva. Erau si o gramda de copilasi, 5,6 ani, foarte frumos.
Acum e minunat afara, inca ninge ca-n povesti si ne putem da cu saniuta.
Adriana, voi cum mai sunteti?
Giova, ce bine ca v-ati reunit, cred ca mureati de dorul lui. Ei, cum e din nou in formula completa?
Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa! 
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si
8+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Giova spune:

Dragelor e bine cu piciul acasa, dar musai nervi de otel. Nu va zic cum arata casa in numai 2 ore....cu noi e rau,....nu-i dai ceva tipa sau arunca cu ce are in mana.
Aseara l-am culcat la el in pat, marco sus....la ora 2 noaptea era trez asa c al-am luat la noi in pat....sa vedem cat o tine chestia asta ca trebuie sa se obisnuiasca sa doarma singurel in pat, cu Marco in camera.
A plans cand aplecat Marco la gradi, si-a luat si el geaca pe el sa plece. afara e urat, eu am treaba...colac peste pupaza axi merg si la cursul foto...de la ora 17-21. sa vedem cums e descurca sotul cu amandoi
.
Aseara l-a tuns sotul pe Edi, putin cu masina si restul din foarfeca. e asa mumos
...un mic barbatel.
Crixia bine zis
.
Uliiasi macar la voi e zapada, la noi e noroi si urat...
Ma bucur ca te-ai pus pe picioare...sanatate maxima.
gata, fug sa adun din casa.
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
tanimi spune:
Salutare!
Am fost la Tg Mures la balaceala - super fain! Daca sunteti in zona ... go for it!
Alina sanatate mamei tale si putere!
Giova, te cred (cum arata casa)! La noi e bine daca sunt toate peste tot
, nu in cutia lor.
La noi ninge ... se pare ca primavara se lasa inca asteptata!
O saptamana frumoasa tutturor!
flosideea spune:
buna ziua si de la noi!ce mai faceti?am citit pe aici aseara,sa vad ce`mi amintesc.
Alina sunt sigura ca prezenta ta si a lui Stefan o va face pe mama ta sa se simta mai bine si`i veti da putere sa lupte.multa sanatate mamei si sa dea DD sa isi revina.
Giova iti sta super asa cu bretonasul mai scurt....off ,dragul de Edi,iti dai seama cat de mult i`ati lipsit?!eu zic ca va fi cuminte,macar primele zile ![]()
lucialu ieri am fost la socrii si Denis a vrut sa manance crocantele de catel si direct la pupa ta m`am gandit!el pana acum a prins doar mei de la perusi,am zis ca trebuie sa`i cumpar si lui cate o punguta la cum se freaca pe burtica.sa poarte sanatoasa hainutele!noi am zis ca luna viitoare incepem sa schimbam garderoba.
inutsa nasol cu greturile.eu am avut o sarcina "ideala",fara greturi,fara pofte,fara sa ma simt rau(de aia am si mers la servici pana la 36 de saptamani),cred ca niste uscaturi(rontaieli) te`ar ajuta,habar n`am.si aici a nins ieri,cu fulgi mari mari si aposi....si alaltaieri la fel,a cazut denis de 2 ori si era ud fleasca
,dar frumos mai era....azi nu mai ninge,abia mai sunt cateva portiuni cu zapada,cred ca luam gradinile la picior afara.
fetele,la voi pentru colici ce si`a facut efectul"?a nascut o prietena si e disperata,baietelul are colici puternici si nu l`a ajutat nimic din ce i`a dat...
despre noi,cam la fel.zi de zi afara,ne jucam,ma distreaza cand ii cant :Cap,umeri si genunchi si degete",incearca sa danseze,arata tot inafara de genunchi(prinde glezna in loc de genunchi),dar daca ii spun mai rar,arata totul bine.mai nou studiaza enciclopediile de la Adevarul de numa....ii plac pinguinii cel mai mult,merge ca unul prin casa cu cartea dupa el...pe mine m`a durut rau o masea,vreo cateva zile,nu am fost la dentist ca n`am avut curaj,iar apoi mi s`a dus puroiul in gat,fapt pt care nici acum nu inghit normal,inca doare.dar macar a trecut maseaua
.gata,m`A prins,mai vorbim ![]()
blanca000 spune:
Pentru ca am tot chiulit si nu am mai dat nici un semn de viata pun cateva poze cu Evita..poate ne iertati de chiulangeala
...https://picasaweb.google.com/GEORGIA.MIHAELA/Feb2010# ...sper sa revin si eu pe acilia' rapid ![]()
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
andreea_1979 spune:
Buna fete ! Am mai intrat si eu putin , caci in ultima vreme am cam chiulit si noi. Suntem bine , ne supara caninii aia care nu ies , in fine asta este , trebuie sa iasa ei pana la urma ! Laura e o dulce , face niste gesturi de iti vine sa o mananci , vorbeste , dar pe limba ei ,nu tace nici o secunda , sparge farfurii , ia totul din dulapuri , ce sa mai : " Denis pericol public!"![]()
Adriana Fedorcainsanatosire grabnica !
Blanca 000am vazut pozele cu Evita si e o dulceata !
Pup toate fetele
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)
Giova spune:
Neatza!
haideti la o
. Aseara in jur de ora 22 am ajuns de la curs...imi picau ochii in gura de somn acolo. sper ca joi sa fie mai antrenant, caci acum cU IST. FOTOGRAFIEI...NE-A PLICTISIT PE TOTI.
Copiii au fost cuminti cu tatal lor.
Edi a dormit toata noaptea in patul lui, doamne ce bine a fost sa dorm numai cu Clau....parca aveam o groaza de loc...nici nu ne-am regasit in pat
.
La ora 8 auzim din camera copiilor:" mama, mama, mama" ...era Edi care ma striga...are bara de protectie la pat si nu prea se poate da jos
.
Tanimi dar ce balaceala e la TM? e ceva special pt. copii? sau ce? nu am inteles....
ma bucur ca v-ati distrat si simtit bine.
Blanca ce mai faceti d-na fotograf? hai mai des ca ai scapat de curs. Eva ce mai face?
Pozele sunt super, ai o fetitza tare dulce si frumoasa
.
Andreea asa e si Edi...de azi am inchis usa de la baie cu cheia...ca m-am saturat cat se spala in bideu si bea apa de acolo.
Flosideea la noi a functionat baby colic, de la erbavita din Help net. sau e foarte bun si Espumisan.....eu am auzit de el prea tarziu. debridat cica e bun si pt. colici.
pupam pe Denis cel hazliu...super ca incepe sa studieze cartile.
Gio
mamica de 2 smecherasi
flosideea spune:
Giova ma bucur ca a dormit Edi singurwel...si eu visez la clipa asta,dar cred ca mai ales sotul,pentru ca,Denis noaptea il cauta in pat,se lipeste de el,ii mai pune si cate`un piciorus pe el,ii mai trage si cate una
.la noi Debridadul si`a facut efectul,dar ea a folosit si Debridad si Espumisan si inca ceva da imi scapa.Denis rasfoia de mult timp cartile,ma punea sa`i explic,dar acum chiar este interesat,chiar fascinat.multa bafta la curs,ma bate gandul sa ma apuc si eu de unul pana incep serviciul,acum sa vedem....
ma duc sa fac de mancare,nu stiu ce,dar trebuie sa fac ceva....revin mai tarziu.