Zmeurici de iulie-august 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Neatza!
Sunt mai rau decat copiii. stau si caut jocuri educative pe ITunes. Am cumparat vreo 2, se joaca Marco pe tel. meu fara greturi. macar el are grija de el. Grea boala asta...dar sunt asa misto ilustrate jocurile, invata literele, engleza, adunari/scaderi...i-am luat si cu Shreck, Ice Age....musai sa ajung la banca sa vad cati euroi aveam pe cardul de credit.
Ungaras adevarat graiesti cu bretonul.
Draga de ea MC, ce dezamagita a fost micuta...of...of...
Lucia ti-a intrat indemnizatia? Sa poarte sanatoasa hainele. Eu din tara nu i-am mai luat...numai la reduceri de la Zara si Z. in rest... mai nimic. de pe la Iana doar maieuri, body, chilotei....si pijamale de la Disney.
Alina of ca numai necazuri pe capul tau. eu sunt disponibila...nu stiu cand incep cursul foto, dar din 5 zile tot apucam sa ne vedem. daca e frumos, in vreun parc, daca nu....pe la mall, ca nu stiu pe unde in alta parte.
Sanatate mamei tale, sa scape repede de infectia asta pacatoasa....mor cand aud cata lume ia infectii din spitalele noastre.
Adriana sanatate maxima si tie si lui Cezar. sa fiti zgarciti si sa nu dati si printesei.
Uliiasi, Marco nu are decat 5 ani si o luna, dar trebuie vb. cu un an inainte. La anul in sept. 2012 va merge in clasa 0, daca se va mai face. eu sper sa nu...sa ramana inca un an la gradi. Nu-mi place sa fie el generatia de sacrificiu si de facut experiente...la ce dezastru e i sist. nostru educational...iti vine sa-ti iei campii.
Azi la pranz plecam la Alba. de abia astept sa vad piticul. Ieri tot cu "mama" a fost in gura, dupa amiaza cu "tatti". si facea din maini ca nu e tati, ca e departe.
si mai vb.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
hai ca am reusit si eu asa moarta coapta sa fac o supa de curcan cu galuste pe gasca si un ghiveci cu legume pt mine si pt cine mai vrea
uliiasi sanatate muuulta si tie, pt gat bag amulta miere cu lamaie pe mine ma ajuta, homeogene sunt ok in sarcina, vitamina C , sper sa-ti treaca repede
Giova multumesc, incercam sa fim foarte egoisti doar ca Anastasia sta bot in bot si cu mine si cu Cezar, oricum daca n-a facut-o pana acum nu cred ca o mai face
asa am si eu tot felul de jocuri educative pe tel pt Cezar
te-ai inscris la curs foto? suuuper, cat costa si cat dureaza? si eu imi doresc sa fac un curs foto doar ca acum nu am nici timp si nici bani...adica timp asa avea doar ca nu am ci cine lasa pitica, abia astept sa ne povestesti
ma duc sa ma pregatesc de dr
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
anemona27 spune:
Buna fetelor!
Intru sa va urez sanatate multa,vad ca s-au prins virozele de voi.Sper sa ne ocoleasca ca eu tare rea sunt de boala.Ce ma supara pe mine sunt bubitele lui Alex,nu vor sa dipara,sunt tot acolo,multe si rosii,cred ca o sa caut alt dermatolog sau alergolog.I-am dat ieri si cu elocom,si tot nu se vede nimic in bine.
mami fericita de baietel Alex
lucialu spune:
Alina, pai si eu zic cum i-am spus si Elenadei: vreau sa ne vedem, clar Dc nu apare ceva neprevazut, stabilim ce si cum. Sunt de acord cu ce a propus Giova ca locuri. Imi pare rau ca nu sunt bune motivele pt care veniti, sanatate mamei tale!
Giova, drum bun! Nu stiu, trebuia sa-i scoata al meu de pe card. Il intreb imediat ce putem vorbi. Multam fain! sa vedem cu incaltarile. De la Z am prins in doua randuri sa-i iau, dar nimicuri. La Zara nu m-a incantat nik din ce aveam noi nevoie sau nu gaseam. Mai sunt rar chestiute la Foxkids, si mai era un outlet in real, dar s-or dus la fund cred. De acolo i-am luat un trening fain. In Auchan i-am mai gasit cand era mai mica, dar parca s-au tamppit, ca numa uretenii am mai vazut. In real cateodata...
Adriana, Uliasii sanatate!!!
Anemona, off inca e cu bubitele, saracu
Si acum despre noi: azi a incercat sa bage acumulatorii in aparat(mentionez ca i-am incarcat mai bine de 2 s), aparatul nu e la vedere mereu, cu acumulatorii avea o pasiune. A spus baaaa, ca vrea in brate si i-a zis parte din numele patrupedului
Giova spune:
SUnt in deva. Abia astept sa vedem piticul. Revin Mai tarzi de pe cComp. Ma dispera telefonul asta.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
neata
noi nu suntem deloc bine, Cezar tuseste in continuare asa ca n-am avut ce face si i-am dat antibiotic, eu abia mai beau apa asa rau ma doare in gat si am facut si eu infectie asa ca am luat si eu antibiotic, am incercat toate metodele 3 zile sa scap dar se pare ca de data asta infectia a fost mai tare ca noi , asta e , vreau sa csap mai repede ca tare nasol mai e
ii multumesc lui Doamne Domane ca Anastasia e bine si n-a luat si ea gripa
mie mi-a intrat indemnizatia de pe 18 , luna trecuta la mine au intarziat 2 zile
revin, merg sa-i dau papa Anastasiei
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
laura.s spune:
Adriana, pt tuse e un sirop din plante, COUGHEND. e un remediu ayurvedic f. eficient, il gasesti la Plafar. Sara a fost ca noua dupa 3 zile de tratament.
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
pooh spune:
Neata si de la noi!!!!Adriana,sanatate multa,sa va faceti bine repede-repede!Si Timea tuseste de cateva zile,ii dau Plantussin si vad ca-i priesteBalazs e bine,se urca peste tot,scoate tot din seratre,danseaza,bebeluseste,vrea exact aceeasi jucarie ca sora sa....E atat de dulce,chiar aseara ma gandeam cand il priveam cum doarme,ca e atat de mititel inca,doarme asa de linistit si e atat de frumos....Si va veni vremea cand ma va trimite din camera lui,cand va face doar ce vrea el,cand va fi mai inalt ca mine,se va crede om matur si va fi totusi un adolescent sensibilPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
inutsa spune:
Salutare!
Ii era dor cuiva de zapada? Atunci veniti la Iasi, unde fulguieste bine, si chiar s-a depus ceva. De vreo 2 zile nu am scos nasul afara, e frig si mai am si eu treburi de facut, ca nu mi le face nimeni in locul meu si iau timp si astea.
Domnisorica trebaluieste pe la spatele meu, a scos foaia de copt si o insira peste tot
anemona poate nu e nimic malign!
ungaras multam! Am vazut-o pe MC, la fel de frumoasa e. Are niste ochiiii, o sa scoata din minti multi baieti
alina sanatate mamei tale!
giova cum a fost revederea?
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Mami de si