Zmeurici de iulie-august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Ce mai faceti voi?

Noi suntem raciti si ca sa fie treaba buna piticii fac iar niste scune ciudate asa ca sunt si pe regim. Nu stiu cum de am reusit sa racim dar toti trei sntem muciosi si lesinati.

In afara de raceala piticii sunt bine. Le place sa stea pe olita chiar vin la mine si se trag de pantalonasi si zic caca caca dar bineinteles ca stau si jumatate de ora pe olita si nimic nu fac in ea. tot in pampers fac. O veni ea vremea sa facem si la olita. Zic si ei cateva cuvinte unele clar altele mai pe limbajul lor. Spun bebe, mama, tati, papa, apa, nani, pipiii(copii), tetetita(fetita), rata face ma, catelul face am, pisica face mau, vaca face muuu, muna(buna), buneu(bunelu), ana , tatei(matei) 014v40.4v4b44.(asta a scris ana. zmeurii stiu ce a vrut sa zica). Le place mult la baie asa ca toata ziua zic mama caca baie baie. Ma integ bine cu ei adica inteleg ce le zic imi aduc ce le cer mai si duc cand le dau sa duca ceva undeva dar nu ne intelegem deloc cand vine vb sa faca ceva ce nu au voie. Matei zici ca e maimiuta si se catara peste tot. nu are limite baiatu iar ana dupa el si unde nu poate se pune pe urlat de oftica.

Sper sa scapam repede de raceala ca tare maraiti sunt si se cearta care sa stea la mine in brate si e jale ca asa urla. impreuna nu vor sa stea.

Giova spor la fotografiat. e frumos sa stii sa faci fotografii cum trebuie.

Inutsa imi pare rau ca te lupti cu greturile. Bine macar ca stii ca se merita sa induri orice pt minunile ce apar dupa 9 luni.

va las ca acum se bat pe suzete

pupici

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

a 3-a noapte de cand baietii dorm la ei in camera.
Azi dim. la ora 7:40 Edi iar ma striga:" mama-mama"...doamne ce simpatic este...mor cand il aud cum ma striga.

Aseara am facut disco...muzica tare, luminile stinse, iar marco de pe masa....invartea 2 lanterne ca si cum erau reflectoarele. Noi...dansam. ce ne trebuie noua cluburi, cand avem unul acasa?

Noce eu nu am lucrat defel in domeniu. am facut doar o lunga practica la ziarul local din Alba, Unirea si doamne ce mi-a placut...chiar ma pricepeam la scris articole pt. PS.
Blanca poate ne faci oferte pt. concedii....
Pacat ca noi trebuie sa ne hotaram repede, daca vrem early booking, si nu te mai prind.
Pooh ce mai faceti voi?
Elena sper sa se regleze scaunul copiilor. nu le iese nimic in gura? insanatosire grabnica la toti!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

neata!
m-am crizat la al meu ca o aruncat plasa cu painea si ciocolati(buuune ) in loc de cea de gunoi.
Si desigur ca s-a "facut curat" la pubela, ca m-a trimis sa caut. Parca-s blestemata sa caut prin gunoaie, am mai cautat cheile si un inel de aur de-a lungul vietii mele
Am ridicat si reclamele din posta si cand ma uit acasa pe cele de la real, am vazut la sectiunea hainute pt copii, o fetita care jur ca seamana bine bine cu Evita Blancai, de am zis ca am vedenii
Elenada, poate sunt dintisorii cum zice Giova. Sau chiar raceala in sine. I-am transmis mesajul mde la Ana, pupei. Tine-te bine mami, ca nu ai ce face cat sunt mici nazdravanii. Am vazut doua gemene mari de generala, asa de frumos se jucau intre ele. Am facut sufleul de brocoli du[a reteta ta, a iesit super, o bunatate si pupa nu a vrut sa pape, m-am frustrat de numa ca chiar nu inteleg de ce nu a papat, ca eu mai sa mor inecata cat am salivat pe langa. Sanatate!
Giova, pai am spalat ca nu se mai putea. Oricum mi-era mai tare de perdele. Ce fain ca dormiti ca porumbeii Si a mea ma striga la apel daca nu ia problema in maini si vine sa ma caute, dimi dc nu mai sunt langa eaBun, astept vesti de intalnisuri
Blanca chiar ca, poate ne dai macar recomandari cu locuri de vazut si perioade bune, fara arsita, dar bune de scalda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna dimineata,vin si eu cu o si niste salam de biscuiti langa,pentru cine doreste.
elena sanatate si insanatosire grabnica la toti 3!daca si la voi e vremea care e in Bv ,nu e de mirare starea voastra.eu ma bucur ca inca am scapat.
blanca si voua va urez insanatosire grabnica.prietena mea a incercat sabsimplex,debridad,infancol,colix(parca asa se numea),espumisan....a cam ramas fara produse de incercat.ai avut noroc mare cu Evita fara colici puternici,ea chiar aseara mi`a zis ca a facut noapte alba si ca a adormit cu baietelul pe burta ei.
eu sunt ca un zombi.nu mai pot de somn si acum Denis ma striga sa`mi arate pinguinii in carte.la desene se uita cand si cand,nu are rabdare sa stea sa se uite,iar de jucat singur....are zile cand sta si cate 2-3 ore fara sa`i aud gurita,cu conditia sa aiba ceva de rontait aproape,dar are si zile cand nu sta 5 minute singur,vine si ma ia de mana si imi arata unde sa stau,ce sa fac....azi e una din acele zile.
aseara am fost sa facem niste cumparaturi si am zis ca nu`l mai iau niciodata cu mine.baga in cos,cum vedea ceva de papa cerea,m`a pus sa`i desfac biscuiti,saratele,musca de 2 ori si dadea pe jos.plus ca numai fugea prin magazin....ufff...
hehe,ma uit la ceas acum si vad ca nu mai merge "buna dimineata".m`am apucat de scris la 9 si ceva,dar m`a tot luat Denis,intr`o parte si alta.trimit mesajul pana nu se intuneca afara .va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Ahhh....sunt mucoasa rau,si pe langa mine si fetitele,Ioana se enrveaza ca nu poate sa suga ine la tzitzi iar la Stefi ii ajung mucii in gura.Colac peste pupaza trebuia sa facem vaccinul de doua luni micutei spunem pas pana ne mai revenim putin.

Ca veni vorba despre olita.Noi facem la olita,acum incercam sa renuntam de tot la pampers.Cand are pampersul se cere,"ahhhhh" si stim ca vreea sa faca,dar daca olas fara, face pe unde apuca nu mai spune cand face pisu,doar kk.?Nici noi nu avem multe cuvinte in vocabular mai mult prin semne si "diiiii"toata ziua si-m arata ce sa-i dau.

Giova ce fain ca dorm baietii amandoi in camera.Si pe mine ma striga stefi dimineata cand se trezeste e asa de fain s cand nu ii raspund vine la mine si-mi spu e "mama" pe un ton asa ridicat ca si cum m-ar certa ca nu i-am raspuns.Ma topesc

Blanca super Eva!Pai voi veti o micuta vorbareata

Elenada sa scapati repede de raceala

Inutza te cred ca e rau cu greturile pe mine ma luau prin somnSa treaca repede perioada asta,poate dupa 4 luni nu o sa mai fie asa accentuate starile de voma

Lucialu multumim de aprecieri, mai putin la mine care ocup toata poza

S-a trezit moaca mica la toata tufa!!

Mergi la inceput

Monitza, sanatate si voua! Lasa mai, ca ai nascut inca o buburuza. O sa mai dai jos, eu ce scuza am?

Gheorghe isi inmormanteaza soacra. Vine omu’ nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap. Contrariat se uita spre cer: - Ai si ajuns, scarba dracu?

Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa. - Ce ne facem cu ele? - Le ducem la sectie. - Si daca explodeaza una pe drum? - Spunem ca am gasit doar doua…

Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta : - Uitati-va la acest om care nu a purtat centura : capul rupt, matzele pe parbriz, ochii in pomi, fara maini… In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura… parca-i viu

Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba: - Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta serviciu? Politistul se motiveaza: - Sefu’! Am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate. S-au stins luminile si o voce a strigat “Sa se dezbrace doamnele!”. Dupa cateva minute, din nou: “Si domnii sa se dezbrace!” Imediat aceeasi voce a strigat: “Si acum … la lucru! Si eu intr-un sfert de ora am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lucico te plictisesti?
Eu cred ca sotul tau nu a incurcat pungile, a facut-o intentionat. Uite as anu mai papi nimic dulce.
Monitza sananate maxima...of...toate 3 bolnave.
Flosideea eu il tin pe Edi in caruciorul mare de cumparaturi. nu-l dau jos de acolo. dar urla si el cand vede ceva de mancare si cere sa-i desfac....asa ca ajungem la casa cu o goraza de chestii desigilate.

Eu am facut paine...am primit masina de la fini de ziua noastra, e Moulinex. si nu pot sa cred ca am dat-o in bara. am pus rapid cantitatile pt. painea cea mai mica, alba de baza si mi-a iesit cleioasa rau, am pus coaja medie si e alba.
L-am sunat pe sot sa mearga sa cumpere o paine, daca vrea sa manance diseara ca nu am.
Trebuie sa iau cartea aia sa o citesc mai bine, nu se poate sa nu-mi iasa painea.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova, ciocolata aruncata era preferita sotului Sa folositi sanatosi (si bine ) Miaulinexul!
Flosideea, buna treaba cu timpul ca sa dai un mes. PS: mai esti pe aici?

Mergi la inceput

neata,pun repede cafeluta pe aici pana nu patesc ca ieri .
Lucialu hehe,da,mai eram,dar prin zona,adica tot cu Denis,faceam puzzle....si nu m`a lasat la pc .
Giova Denis statea inainte in carucior.acum sta 2-3 minute,apoi vrea pe jos.si ma chinui cu el in brate,e un cosmar....si am zis,de acum inainte,ramane acasa,clar.nu mai zic ca el e disperat dupa iaurturi(mananca mai nou cate 4 pe zi) si cand i le pun in cos,vrea mai mult ca orice iaurt.il ia,il pupa,se freaca pe burtica....si zice "mmmmm".acasa fuge la frigider,cere papa,ii deschid frigiderul,se catara pe ultimul raft si`si ia iaurtul,apoi fuge la lingurite si sta cu mana intinsa pana`i dai una.si neaparat sa manance singur.
maine e ziua nepoatei din partea sotului(face 12 ani) si isi va tine ziua acasa sambata cu colegii,iar cumnata`mea(mamica ei) e plecata din tara,asa ca....tan tan....trebuie sa fac eu mancare pt 15 copii,de fapt 16 cu ea,plus 8 adulti.m`am scos nu?habar n`am ce`o sa fac,sa vad ce zice si tatal ei,azi punem la punct detaliile.
ieri am fost afara si fulguia si Denis deschidea gura sa pape fulgi,care de asemenea erau "mmmm".asa m`am saturat de vremea asta,abia astept caldura sa stam toata ziua afara....ieri dupa 1 ora jumate deja ii lacrimau ochisorii....
gata,fug sa ii fac pranzul lui Denis ca mai tarziu sigur nu ma lasa,sunt in zona,doar strigati,daca e ceva .pupam

Mergi la inceput

monitza insanatosirea grabnica va doresc!!sa scapati de mucisori cat mai repede!
blanca pai tu ai fetita vorbareata,esti o norocoasa.Denis prefera semnele si bebeluseasca....n`am ce sa`i fac deocamdata.poate dupa ce incwepe cresa se vor schimba lucrurile.
ufff,vrea sa`i cant"cap,umeri,genunchi si degete"...revin.,..am un mic dansator pe aici.si cantaret

Mergi la inceput