Zmeurici de iulie-august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Noi prin casa, afara ninge la gtreu...si eu nu am chef sa ies la zapada...e si plin de caini in jurul blocului si chiar in parc nu-mi vine sa merg....
Poate iesim putin cand il iau pe Marco d ela gradi.
Am pus ieri niste poze din weekend si cu Edi tuns:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010

Lucia nasol atunci....trebuie sa fie mai atent data viitoare. Dar asa d eplina era palsa de cioco de a confundat-o cu cea de gunoi?
Flosideea bafta cu entertaimentul pt. Denis.
Aoleu...ai pus-o cu ziua nepoatei. Fceti ceva bufet rece, nu? Oricum e ceva de munca. Sau poate comanda niste pizza si te-ai scos.

Cate oua mananca zmeureii pe saptamana
Edi ar manca zilnic ou fiert moale, sau omleta...nu conteaza cum. Eu ii dau de 2x/sapt. Pot si mai mult? nu prea cred.....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata!
Am zis eu ca vine zapada, ca asa mirosea in aer aseara.
Am vazut pozicile cu Edilin tunsulit si cu Marco tatuatGiova, si eu am dilema cu oule, ca si noi suntem fani, chiar v-am spus la intalnire. Papa ou in orice fel: fiert moale, tare, ochi, gaigan, omletaAcum a papat paine cu unt din ala nemtesc cu iaurt.Pungile erau la fel Giova, si aia de gunoi era mai cheala ca de obicei, iar soata grabita.
Am luat si noi storcatorul Rohnson, este exact cum ma asteptam: nu storace de-adevaratelea, la mecanismul avut nici n-are cum, ramane multa pulpa cu zeama, dar macar stiu ca orice as fi luat as fi platit firma ca tot atata treaba ar fi facut. Asa ca 2 meleoane merita asta. Al Adrianei e storcator adevarat, scoate zeama prin presare. O sa il luam, daca nu apare pana atunci alta masinarie. Dar prefer momentan sa nu ma intind cu cheltuielile. Oricum, la ce scula aveam in casa veche din timpul razboiului asta e ozn-eu
nu stiu ce sa fac de-ale gurii azi...poate o supa de rosii cu galuste? si pt deseara chiar nu sunt deloc inspirata
m-am uitat azi noapte la far away from madding crowd, excelenta versiunecred ca fac iar o infuzie de englezesti. Caut in dispe un site online cu As time goes by cu Judi Dench. am vazut partial pe bbc prime si mi-a placut mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Giova super pozicile,iar Edi arata a baietel mare asa tuns....despre oua,eu stiam ca 2/saptamana e voie,dar eu nu i`am dat niciodata ou fiert moale,doar tare si omleta,habar n`aveam ca e voie.....voi face ceva asa,niste branzeturi,mezeluri,niste snitele,chiftelute,oua umplute....in rest nu mai stiu.azi alegem meniul....e greu cu comandatul de pizza ca ei stau la 20 km de Brasov.asa ca tre sa fac eu.placerea mea ehe,ma antrenez pt Denis nk.gata,vrea sa tasteze....e disperat dupa seminte.i`am facut niste miez si`si indeasa cu 2 manute in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost de la ora 11 afara. la ora 12 era in pat pt. somnic. L-a tras tat-su' cu sania, a picat la greu...s-a jucat putin in zapada si pe urma acasa ca am inghetat.
Lucia sa speram ca de sapt. viitoare vine vreme buna, ca m-am saturat de asta. Copilului mic ii place, in schimb.
eu am facut niste snitele din piept de curcan, mai au supa si spanac de ieri. le ajunge pe azi. Maine nu stiu ce mai fac.
Flosideea aha...nasol ca sunt departe de oras...pt. pizza. Noroc ca esti tu disponibila.
Mai, ou moale stiu ca nu se da decat peste 1 an...ei au apropae 2 asa ca nu e problema. Nu am depasit 2 oo/sapt., tot cam atatea mananca si Marco.

azi fac pancake. M-a cadorisit cumnata cu o tava pt. ele, asa ca azi sunt la carbohidrati si fac inainte sa merg la curs. Numai bine sa miros toata a clatite, ca tocmai ce-am iesit din cada. am profitat ca doarme picea si m-am relaxat si eu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

incerc sa miros sa vad daca a terminat Giova cu clatitele sa fug sa`i fur cateva,dar nu simt nimic .sau ai deschis geamul ??.acum numai la clatite sunt cu gandul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare si de la noi
in sfarsit m-am facut bine, eu , ca a luat-o si Anastasia, ea a luat forma cea mai usoara a gripei, are doar muci si a facut de cateva ori temperatura, azi de ex doar la pranz, iei de 2 ori...poate la noapte scapam...eu in schimb am avut cea mai nasoala gripa de cand m-am nascut...cumplit a fost , ma durea si cand clipeam...bine ca a trecut sper sa nu-mi mai aduca Cezar inca una ca innebunesc, de cand a inceput gradinita in ianuarie tot asa a tinut-o, oricum nu pupa gradi pana pe 1 martie...si parca l-a tine acasa si dupa 1 martie, am vazut pe net ca o sa tot fie frig pana pe 10 martie

noi ca de obicei bolnavi de cate ori ninge, o sa ratam si zapada asta ..asta e macar sa ne facem bine, tare as fi iesit cu sania

Giova ai facut pancak-ul? cum a iesit? mai tii rina? eu am lasat-o balta cu boala asat nu mi-a mai trebuit nimic, cred ca reiau de la 1 martie, sa stapaniti sanatosi masina de paine , si eu am alaska, dar n-o prea folosesc decat la framantat, de copt imi place sa coc painea in cuptor, parca in masina de paine nu are loc iese prea indesata, iar eu fac din faina neagra cu secara si iese umeda rau la cuptor iese chiar buna

lucia sa stapaniti sanatosi storcatorul, sper sa-l luati hurom mai repede
Giova a mea nu se prea da in vant dupa oua, i-am dat si omleta, ochi, fiert , cel mai mult i-a placut ochi, dar a mancat doar jumatate si gata , in schimb ar manca toataaa ziua cacadal(cascaval)...cu paine

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna seara,

Da mai fetelor, bine ca ma asteptati pe mine sa ma intorc la job sa va faceti voi planuri de vacanta. Eu zic sa cautati deja ca totul incepe sa fie deja full pe iunie si sept ca de cand cu criza in Egipt s-au mutat toti pe la greci si turci.

Noi cu raceala pe terminate si sper sa fie ultima ca m-am saturat sa ma impiedic de aspirator si BB prin casa.

Ca vorbit de mancare, ce le mai dati mai fetelor de haleala? Eu din ciorbite, pilafior, spanac, pulpe la cuptor nu mai ies..mai nou il bag si pe J la regim ca i-au sarit trigliceridele din schema si e pe tratament, da' trebuie si regim asa ca sunt in ceata ce putem manca.
Eu ii dau Evei cam 3 oua pe saptamana ca e lesinata dupa ele. cand nu am ou la micul dejun e chin cu inventivitatea.
I-a bagati aici sa mai vada si ochiu' meu cum si cand le dati picilor de mancare..pls..eu cam asa :

-9:30 - micul dejun (ou, ardei gras, cascaval, almete, ceai etc...)
-13:00 - pranz ( ciorbita/supa/pilafor) - un fel doar desi am auzit ca altii manaca 2 feluri desi nu inteleg cum
-de pe la 13:30-14:00 somn de cca doua ore jumatate-trei si deci trezirea la 16:30-17:00
-cateodata ii dau a treia masa dupa trezire depinde de ora 17:30-18:00(spanac, pilafior, pulpita, ficatel, paste)
-pe la 19:00 un iaurtel, budinca, biscuiti,fructe etc...
-dupa baie la 21:00 laptic

La voi cum e si cat?..pe mine ma obsedeaza mancarea asta...cund sunt cu ea numai cu lingurita o alerg..asa mi se pare..mereu sa fie mancarea gata..ufff..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Blanca si eu m-am saturat sa le dau aceeasi mancare dar se pare ca ei nu s-au saturat si daca incerc sa le dau altceva nu vor asa ca nu imi mai bat capul.
Ai mei refuza categoric pilaful si piureul. Il scuipa instantaneu. Ticanite de legume servesc maxim 4 lingurite si gata.
Mananca cu placere ciorbe cu multe legume dar si cu carnita. Pestele facut la abur iar este preferatul lor. sufleul de brocoli nu e refuzat niciodata si le mai fac o placinta cu piept de pui care este delicioasa si pe care nu o refuza nici piticii. mai mananca omleta. eu le fac o omleta din 4 oua si o mananca aproape pe toata. le dau o data pe saptamana omleta. piept de pui la gratar mai papa dar vad ca in ultima vreme nu mai sunt asa incantati si pulte de pui la cuptor facute. cam asta mananca piticii la pranz. Le plac si pastele foarte mult dar evit sa le dau pt ca am si eu piticii mei pe creier si zic eu ca ana la cele 13 kg ale ei nu mai are nevoie de paste fainoase asa ca mai rarut ca e mai dragut.

programul lor de masa e asa:
ora 7:00 - 250 ml lapte
ora 10:00 - amestec de fructe cu branza de vaci. ( singura mancare pe care o accepta pasata. am incercat sa nu o mai fac pasta dar nu o vor desi ei nu mai mananca macare pasata de multa vreme.
ora13:30-14:00 - ciorbita+ felul doi
ora 18:00 - cereale cu lapte sau iaurtel cu cereale
ora 21:30 - 22:00 lapte 250 ml

Piticii sunt mai bine acum. Nu au mai facut scaune aiurea dar sunt cu mucisorii pana in pamant. Doar mucisori au. Ma lupt cu ei pana reusesc sa le aspir nasului de ma trec zece ape si raman lata dupa ce am reusit. Mucisorii sunt transaparenti nu arata rau dar curg mai ceva ca la robinet. Nu au facut temperatura si au o stare generala buna atat cat se poata avand in vedere caninii aia nesuferiti care ii termina si nu mai sparg odata.

Eu m-am saturat de iarna. simt ca ma lasa nervii sincer. Vreau primavaraaaaa.

va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Elenada te-am vazut aseara la stiti..arati f bine mami.Ziceai si tu parca ca vrei sa te intorci la job, nu?
Spune-mi, te rog, la ora 7 cand le dai lapticul se trezesc ei si cer? Ca Eva mea la 8 jumatate face ochi.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

neata fetele....ce faceti?aici ninge ca`n povesti si Denis de ieri stranuta destul de des.sper sa nu raceasca.oricum tot iesim sa facem urme`n zapada.saniuta e in masina si e sotul plecat cu ea la servici,asa ca ,vom iesi de manuta.
Blanca eu lui Denis ii dau cam asa:
dimineata(depinde la cat se trezeste,asa ca nu scriu ora):salata de fructe,omelta,ou fiert,branzica de vaci,cascaval,ardei,rosie,castravete,iar indiferent ce ar papa mai adaug si un iaurt .
pe la 13.00:supita de legume cu carnita,paste cu carnita si sos de rosii,pilaf,tocanita de legume,legume la cuptor,sau daca mergem la sora mea mancarea nepotului .i`am facut si paste la cuptor cu branzica,uff,chiar nu`mi mai trece nimic prin cap.vin cu completari.
dupa somnul de pranz ii dau ceva in functie de ce a papat la pranz,daca a papat supita,ii dau felul 2,daca a papat tocanita,ii dau carnita la gratar sau cuptor cu legume.plus iaurt.
seara:iaurt,binenteles,paste,budinca,pizza (aseara a mancat 2 felii de pizza si 2 iaurturi si vreo 3 prune),cascaval cu paine si rosie/castravete....eu LP nu`i dau pt ca inca il alaptez si suge de 6-7 ori pe zi si toata ziua rontaie cate ceva,biscuiti,salatini,covrigei,o banana,porto,kiwi(banane si porto mananca multe)....aaa,el e disperat dupa paine cu unt si magiun.
denis se tot chinuie sa manance singur.orice ii fac vrea singur sa manance.iaurtul singur il papa si tine lingurita intr`o parte,la inceput o tinea invers,painica cu branza,magiun,cascaval ce e singur,ii dau bucati mai mici si le tine normal,a invatat.Denis mai mananca si vinete(fara ceapa ca ma`sa ),salata orientala cu extra masline,cartofi copti cu unt...
nu ma pot concentra ,m`am trezit cu o durere de cap...sper sa nu racesc ca vad ca sunt si infundata.va las acum ca a venit sa imi arate frigiderul ,vrea iaurt.iar!!am ajuns sa ascund iaurturile pe te miri unde ca el ar manca 8 pe zi,eu care am zis ca`i dau vreo 2,mananca cate 4....o zi frumoasa sa aveti....revin

Mergi la inceput